Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבות מעניינות אותי - מה צריכת דלק ריאלית של רכבת?

nimrod7676

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מתוך שרשור ברדדיט שכותרתו - Regional train on the tram tracks in Zwickau, Germany

koj3hmbra83e1.jpeg

בתגובות שם יש לינק לסרטון (וערוץ שנראה מענין באופן כללי בנושא של תח"צ) שמדבר על שילובים של רכבת קלה ואזורית בקרלסרוהה, אם כי לא ראיתי שם מצב של מסילה כפולה כזו כמו בתמונה:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 50 דקות, Tom_22 כתב:

אם כי לא ראיתי שם מצב של מסילה כפולה כזו כמו בתמונה:

ברוב המקומות בעולם רשת הטראם העירונית משתמשת באותו רוחב מסילה כמו הרכבת. עבור הרכבת נדרש מבנה מאסיבי יותר אבל במקומות שזה משולב לא נדרשת מסילה עם פס שלישי.

בעיר צוויקאו (מזרח גרמניה, בעיר הזו היה מפל טראבנט המפורסם) רשת הטראם היא 1000 מ"מ ולא 1435 כמו הרכבת, אז נדרשה מסילה עם פס שלישי במקומות שזה משולב. 

תמונה נוספת מהאינטרנט:

scale_1200.jpg

• אהבתי 1
  • מעניין 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

what the heck

ביקרתי בעיר הנידחת הזאת לפני שני עשורים ואף אחד מהמקומיים לא טרח לספר לי על זה.

מה שכן, הרבה גאווה מקומית עם הטראבי (אחד מכינויי החיבה לטרבאנט) - אספנות להמונים כזה :)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו לא מכירים את השיפועים לאורך המסלולים.

מעבר לכך, היו סיבות טובות לא לבחור ברק"ל - היא היתה עולה בסדרי גודל יותר מה-BRT, אבל נראה שה-BRT עונה על הצרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...