Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שציינתי מאזדה 6 2009

יש את הכפתור, אני לא סגור על שמו

אבל כעיקרון זה הכפתור , ששולט על הכנסת אוויר מבחוץ או שימוש באוויר שברכב

כאשר הוא כבוי, בזמן שאני מפעיל אותו, יש מין רעש כזה שנשמע מאיזור תא הכפפות

מין טיקטוקים כאלה , נשמע כמו סוג של תריס שנסגר ונתקע במשהו, לאחר 5 שניות של תיקתוקים ,זה מפסיק.

הפעולה מתבצעת ואכן לא נכנס אוויר מהמנוע, יש למישהו רעיון מה זה ודרכים לטיפול?

תודה רבה וחודש נפלא לכולם

פורסם

זה קשור למנוע הסרוו של מערכת בקרת האקלים שזז כאשר הוא מווסת את הטמפרטורה. יש באינטרנט פוסטים שונים בנושא. התיקון לא זול ואני לא חושב שיש באמת צורך. גם ברכב שלי אני חווה משהו דומה וחי עם זה :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
זה קשור למנוע הסרוו של מערכת בקרת האקלים שזז כאשר הוא מווסת את הטמפרטורה. יש באינטרנט פוסטים שונים בנושא. התיקון לא זול ואני לא חושב שיש באמת צורך. גם ברכב שלי אני חווה משהו דומה וחי עם זה :)

האמת שאני לא בטוח שזה קשור לבקרת האקלים , או לטמפרטורה.זה נטו שלוחצים עם כפתור הסירקולציה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם,

כמו שציינתי מאזדה 6 2009

יש את הכפתור, אני לא סגור על שמו

אבל כעיקרון זה הכפתור , ששולט על הכנסת אוויר מבחוץ או שימוש באוויר שברכב

כאשר הוא כבוי, בזמן שאני מפעיל אותו, יש מין רעש כזה שנשמע מאיזור תא הכפפות

מין טיקטוקים כאלה , נשמע כמו סוג של תריס שנסגר ונתקע במשהו, לאחר 5 שניות של תיקתוקים ,זה מפסיק.

הפעולה מתבצעת ואכן לא נכנס אוויר מהמנוע, יש למישהו רעיון מה זה ודרכים לטיפול?

תודה רבה וחודש נפלא לכולם

ברכבים מסויימים הרעש של התיקתוקים הנמשך למשך מספר שניות זה דבר נורמלי ולאו דווקא מצביע על תקלה וזו שאלה של תכנון ובחירת סוג המנועים החשמלים.

הסיבה לרעש בדרך כלל נובעת מכך שהמנוע החשמלי מחפש את האפס או נקודת איפוס חדשה או את נקודת סוף המהלך של המדף.

אם מערכת בקרת האקלים עובדת בצורה תקינה לדעתי תמשיך לחיות עם הרעש.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...