Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חוץ מידני ואוטומט אני יש עוד סוגים, תוכלו לפרט לי מה ההבדלים בהנחה שאני לא יודע עליהם כלום?

תודה!

פורסם

מומלץ לתרגל כישורי חיפוש בגוגל, הם יכולים לפתוח עולם ואני ממש לא ציני.

המון אנשים משלמים על 100מגה ביט אינטרנט וכלל לא מודעים שהם יכולים במספר שעות בכל יום שישי שבת ללמוד המון דברים חדשים ומועילים, כולל ב YOUTUBE.

לחיפוש בגוגל דרושים כישורים בסיסיים וסגנונות חיפוש כאלו ואחרים, ושוב אני ממש לא ציני אבל רוב החומר הנכון נמצא שם. בפורומים נעזרים בידע שאין למצוא אותו בגוגל או יוטוב ובנסיון שלא נמצא שם + תמונות או תהליכים או נסיון בתיקונים כאלו ואחרים (גם בחיים הכלליים, למשל האוף טופיק).

אני מבין שחלק יכולים לקחת את זה קשה אבל יש להבין, הפורום קיים כבר 12+ שנים ויותר ויש כאן כל כך הרבה מידע, חיפוש שאפשר לבצע בפורום שזה פשוט מקשה ומעיק על המשתמשים שמגיבים קבוע כאשר כל הזמן יש את אותן השאלות או לחלופין, אנשים עושים לעצמם חיים קלים. אתם צריכים להבין את זה. שבכל יום נשאלות אותן השאלות, קצת מעיק ולא נעים והאיכות הולכת ומתדרדרת וזה הכל בגלל אותם אנשים שהם עצלנים.

• תוכן חדש...