Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נעליים גבוהות שלא נהרסות זה קטרפילר. יש לי את אותן נעליים כבר 6 שנים ואני הולך איתן בכל חורף. עלו פחות ממגף סיני ב600 שקל.

חולק עליך, היו לי מספר דגמים של קטרפילר שלא היו שווים את המחיר, התבלו בתוך שנה +-.

אני מאוד ממליץ על ד"ר מרטינס (ניתן להשיג ברשת "אוריגינלס") , יש לי זוג מגפיים שלהם (1460) כבר 3 וחצי שנים והם נראים כחדשים.

אם אתה מחפש משהו פשוט, זול יותר ופחות אופנתי (אבל מאוד מאוד עמיד), אז תקנה מגף אוסטרלי של רדבק ( בין היחידים שעדיין מיוצרים באוסטרליה).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

1460 בסוגריים זה הדגם או המחיר? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נראה טוב (אסוס). מאיפה משיגים קודים?

אם אתה קונה מעל 50 פאונד והמוצרים שקנית במבצע, תשתמש בקוד IL17 (נותן 17% הנחה).

אם אתה קונה מתחת ל-50 פאונד ו/או המוצרים במחיר רגיל, תשלח לי הודעה פרטית ואשלח לך קוד של 20% הנחה.

שים לב לא לעבור את איזור ה-60 פאונד (75$). אם אתה עובר פשוט תפצל הזמנות. המשלוח חינם.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני יכול רק להוסיף שמנסיון של אישתי מוצרים מאסוס מגיעים תוך שבוע-שבוע וחצי. בנוסף, הם לא משתמשים בדואר ישראל אלא בחברה אחרת שמפזרת את המשלוחים בכל מיני חנויות (חוסך תור וזמנים יותר גמישים מהדואר).

פורסם

תמיד חחשתי לקנות בגדים מאינטרנט. אפילו נעליים, שזה לרוב הולך לפי מידה, נפלתי על נעליים מחו"ל מהמידה הייתה קטנה מידי או גדולה מידי. שלא נדבר על בגדים.

כל מי שרוכש מחו"ל, איך אתם מודדים את עצמכם? האם קרה לכם שבגד הגיעה ולא התאים? או לחלופין התאים אבל יושב לא טוב?

פורסם

נעליים - תלוי ביצרן. הניסיון שלי עם סוקוני, למשל, הוא נהדר.

בגדים מיפן זה סיפור מההפטרה עם אחוז גדול של אי ודאות. מה לעשות, הם אשכרה בנויים אחרת, נקודה.

בגדים מערביים למיניהם? מה שלא מתאים עובר כמתנה למישהו במשפחה שזה כן מתאים לו.

אחוז הפספוסים זעום ועדיין נמוך יותר מעלות נסיעה +זמן בקניון מקומי.

חוץ מזה, לא מתבייש לשפצר דברים עם חוט ומחט במידה ומשהו לא מסתדר, תנסה פעם. מיליארד סרטונים ברשת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יוניקולו ביפן איכותי יותר אבל רוב הבגדים בגזרה לשוק המקומי (למעט מידות גדולות).

החנויות באירופה וארה"ב מחזיקות גזרות אחרות.

פורסם

בשנים האחרונות שוב חזרתי לגולף (כי מאסתי מרנואר קסטרו ושות' שכל אדם שני לובש שאותן )

אחרי שנים שהיה שם כמו שוק במובן השלילי

מעבר לאווירה שחשובה עבורי -יש להם בהחלט מה להציע לגבר שאוהב להתלבש.

הם מייבאים גם מותגים מחו"ל. קניתי משם למשל 2 חולצות ממותג יפני בשם Tsumi

בדים רכים ונעימים - רק חבל שלאחר מכן התברר שזה בכלל לא יפני...אסלי. (נו טוב)

כמו UNIQLO למשל שהוא יפני מקורי בהחלט.

חוץ מזה לא מבין איך עד עכשיו לא ביקרתי מחסן היבואן בבני ברק (25 דקות נסיעה מהבית)

הבנתי שזה גן עדן לאוהבי מותגים במחירים שווים לכל נפש. מישהו יכול לאמת את זה?

http://www.mh42.co.il/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%95

פורסם

TSUMI זה לא יפני בכלל, זה פשוט תת מותג שגולף יצרו. העיצוב מתבצע על ידי המעצבים של גולף בארץ, תופרים בחו"ל כמובן.

פורסם

הבנתי שזה גן עדן לאוהבי מותגים במחירים שווים לכל נפש. מישהו יכול לאמת את זה?

http://www.mh42.co.il/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%95

שני דברים בנוגע אליהם:

1. ממש יקרים, טי שירט ארוך+ג'קינס+גרביים ב 500 ש"ח?

2. מצד שני, אם נסתכל על המותגים, אתה לא באמת מאמין שאתה קונה ג'ינס ראלף לורן וקפוצון טומי הילפיגר מקוריים ואמיתיים ב 500 ש"ח.

את המסקנות אתה כבר יכול להבין לבד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שני דברים בנוגע אליהם:

2. מצד שני, אם נסתכל על המותגים, אתה לא באמת מאמין שאתה קונה ג'ינס ראלף לורן וקפוצון טומי הילפיגר מקוריים ואמיתיים ב 500 ש"ח.

מה שאתה אומר זה עצוב במקרה הטוב,וחמור במקרה הרע.

חייב לבדוק את זה. כמובן יקרים זה בייחס מגביל למוצר.

אגב, ג'ינסים של ראלף לורן קניתי לפני 17 שנים בפלורידה במחירים ממש נוחים. 2 זוגות ממש יפים.

שהגעתי לארץ התברר שרזית בארצות הברית והג'ינסים בעצם לא עולים עלי בכלל

זאת כמובן אחרי פיטום ביד רחבה של הבת זוג. עשיתי "שמניות באוויר" כדי להיכנס אליהם ללא הצלחה.

בסוף הם נמסרו מתנה לחברים.

פורסם
שני דברים בנוגע אליהם:

מה בעיה לקנות סטוקים של קולקציות מלפני שנתיים במשקל ולמכור בזול? גם סקאל מוכרים עודפים במחירים דומים. הם גם לא מוכרים אותם בקניון וכדומה.

יש מלא חנויות כאלה, פשוט אלה הוציאו את זה לרמה אחרת. יש בפתח תקוה חנות סטוק כזאת שמכרה חולצות של אוברקרומבי ב60 שקל. קשה מאוד לזייף את הבד של אוברקרומבי אנד פיטץ'.

פורסם
1460 בסוגריים זה הדגם או המחיר? :shock:

זה הדגם כמובן, למרות שגם המחיר לא מאוד זול, ב"אוריגינלס" הוא עומד על סביבות ה850 שקלים לזוג.

יש לד"ר מרטינס גם ליין made in the uk , שיקר יותר ואני חושב שהוא לא מיובא ארצה, שלי תוצרת ויאטנם.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...