Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד, להציע למישהו למכור את הרכב ב-85K כשיש אפשרות לקנות במגוון צבעים דרך שלמה, ישירות - ב-82K - זה לא פחות מהזוי.

כל מחיר בין 70-75K יכול להיות הגיוני לדגם ערום מאבזור שיש כמוהו עוד 20 בלוח ועוד כזה שהתקבל מזכייה, דהיינו מימוש מהיר של פרס במזומן.

מצד המוכר שווה לקחת בחשבון שהרכב לא משביח את ערכו כשהוא על הכביש. יכולים לקרות לו הרבה דברים כמו שריטות, שפשופים ועוד צרות. עדיף לממש על המקום בלי להתחשבון על כמה אלפים בודדים.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואולי שיישארו עם החדש וייהנו מהזכיה וימכרו את הישן.

תחושתי היא שחלק מהתגובות כאן (וזה טבעי) נכתבו מהבטן, באיסוף הנתןנים לתגובה הבאה הושקעו כשעתיים עבודה....

8. כששתפתי את הדילמה עם חבר סוחר רכב הוא אמר לי שלו הוא היה זוכה הוא היה נוסע ברכב שנה-שנציים ואז מוכר כי ממילא ההפרש במחיר בגלל ההיצע הגדול יהיה די זניח.

שאפו על ההשקעה

מה שהם אמרו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא יודע איך זה במפעל הפיס אבל בכל שעשועוני הטלויזיה (הישרדות וכאלה) הזוכה מוציא מכיסו את המיסים הדרושים בגין "פרסים ומזלות"

פורסם
אני לא יודע איך זה במפעל הפיס אבל בכל שעשועוני הטלויזיה (הישרדות וכאלה) הזוכה מוציא מכיסו את המיסים הדרושים בגין "פרסים ומזלות"

בפרסים כספיים אתה צודק, במקרה הספיציפי של הרכב ככל שהבנתי נכונה - מפעל הפיס משלם את המס המגיע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניח שפות"ש היה מציין אם שילמו מס

כאשר הפרס הוא בכסף יש מהיכן לנכות במקור

כאשר הפרס הוא רכב לא יורידו לו את המנוע וישלחו למס הכנסה

לכן סביר כי אכן מפעל הפיס משלם את המס.

ואולי אין מס כי מפעל הפיס רכש בוכטה של כלי רכב וקיבל מחיר של מתחת ל 50K:evil:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה נראה לי שמה שקובע בכלי רכב הוא השווי למס (כלומר 99900) אחרת רשות המיסים יוצרת תקדים מסוכן בו יעתור מאן דהוא לבג"ץ ויגרום לכל הישראבלוף לקרוס.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צרות של עשירים :lol:

לדעתי אם הרכב הזה יכול לשמש אותך תשתמש בו ואחר כך תמכור בלא פחות ממה שתמכור עכשיו + תהנה מרכב חדש.

אם הרכב לא עונה לצרכים שלך תמכור תציע ב75 ותצפה לקבל 70 בכל מקרה אתה לא מפסיד

כמו שאדם שזוכה ב20 מיליון ומקבל 15 אחרי מס לא צריך להרגיש שהפסיד 5 מיליון.

פורסם

לידיעה - המס על זכיות היום הוא 30% וב-1/1/17 עולה ל-35%.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בזכייה ברכב שווי הפרס מחושב יחד עם המסים, כלומר לצורך העניין מכונית בשווי 100 אלף שקל היא פרס בגובה כ-140 אלף שקל. את המסים משלם הפיס ישירות והקונה מקבל את הרכב בלי חבות מס. במקרה של הקורסה הפיס מדווח על עלות גילום של 130 אלף שקל.

פורסם

זה יעמוד במבחן בג"ץ שמוישה זוכמיר זוכה ברכב בעלות 200K ש"ח ולא משלם אגורה מס ואחר זוכה ב 51K ש"ח ומיד מופרש מהסכום 35% מס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברור, לזכות זה לזכות ויש לשלם על כך מס ולא משנה אם זה בצורת כסף או מוצר.

פורסם (נערך)

לא רואה סיבה למה שזה לא יהיה חוקי. הפיס מצהיר מראש על זכייה ב-130 אלף שקל ונותן מכונית בשווי כ-90 אלף שקל. את היתרה הוא משלם "בשם הזוכה" למס הכנסה. אפשר היה לעשות את זה גם בשיטה הישירה - לתת פרס בשווי 90 אלף שקל שמותנה בכך שהזוכה ישלם מס של 30%, כמו בהגרלה שציין מלכישוע (וכפי שנהוג בהגרלות בארה"ב למשל).

אבל למה שזה יהיה עדיף או "חוקי יותר" לעומת המצב הקיים? בשני המקרים המדינה מקבלת אותו אחוז מס (ואפילו יותר מס אבסולוטית בשיטה של הפיס - 40 אלף למדינה לעומת פחות מ-30 אם היה משולם מס ע"י הזוכה). ההבדל היחיד הוא שבמצב הקיים הזוכה מקבל פרס בשווי 130 אלף שקל ו-90 אלף נטו, בעוד שבמקרה השני פרס בשווי 90 אלף וכ-60 אלף נטו בלבד.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

רק שאני כזוכה, כשאני זוכה באוטו אני לא משלם מס ואתה כזוכה בכסף משלם 35%, זה נשמע לך תקין?

אם זה המצב, יתכבד מפעל הפייס וישלם גם את המיסים שלי כזוכה בפרס כספי.

• תוכן חדש...