Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40

Idan233
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

כיום נוסע על פולו 2012 ידני וקשה לשכנע את האישה לנהוג על גיר רגיל פשוט יש לה אלרגיה כשהיא רואה את את הגיר :lol:.

אשמח להמלצות על מכונית נוספת לאישה עד 40 אלף . לא חשבתי על סגמנט מסוים חוץ מהמיני כמו פיקנטו וכאלה Big no no

מה דעתכם על סיטרואן C 4 משנת 2012 ? אני רואה שהמחירון שלהם צונח ואפשר למצוא עם קילומטרז נמוך מאוד

פורסם

מבחינה דינמית מדובר במנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי עם 4 הילוכים שאוהב לבעוט. לא מאוד זריז, אבל יהיה מספיק ויותר להתנהלות סבירה.

מבחינת אמינות, המנוע הוא קרוב של הthp156 המושמץ. בגרסה האטמוספרית יש הרבה פחות בעיות, אבל גם פה האמינות לא מושלמת. אני לא מכיר בדיוק את הבעיות, לדעתי מדובר על הצטברות פיח, חכה שיענה מישהו יותר מוסמך או שתרים טלפון למוסך שמתמחה בהם. הגיר כבר די ותיק ובסה"כ סביר, אבל מפוסטים פה בפורום נראה שבאזור 200-250 בממוצע יש סיכוי לשיפוץ.

מכל שאר הבחינות הוא די בסדר. לא מצטיין, אבל גם לא רע.

אם אתה מחפש רכב משפחתי, מתכנן לתחזק אותו בצורה סבירה ומבין שמה שקונים בזול מוכרים בזול זו לדעתי עסקה לא רעה בכלל, בטח בהתחשב במה שניתן להשיג בסכום כזה בצד היפני של משוואה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בדיוק בגלל זה לא חשבתי על יצרן מסוים אף על פי שאני חובב מושבע של VAG אבל האישה אוהבת אוטומט ועם כל ההאהבה לקונצרן אם אתה רוצה רכב מהקונצרן אז רק גיר רגיל ואז הסיכוי לתקלות שואף ל 0 .

חשבתי גם על B3 או B4 . בינתיים דיי ניתן להבין שאני יורה לכל הכיוונים אבל בגלל שאני מוכוון תקציב מאשר סגמנט אשמח לשמוע עוד הצעות

פורסם

מה הדרישות שלך?

כמה אתה נוסע בשנה? עירוני או בין עירוני? מעדיף סופר מיני או מנהלים? מחפש כח? נוחות? אבזור? אמינות? בטיחות? ירידת ערך?

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

נוסע 8K בשנה גג . מעדיף רכב משפחתי Hatchback . כזה שמשלב בין כוח צריכת דלק ואחזקה סבירה. שילוב של כל העולמות בערך. לגבי הנסיעות 95 אחוז עירוני .

עריכה אחרונה על ידי Idan233
פורסם

תנסה גם יונדאי i30, קיה סיד ומיצובישי לנסר ספורטבק. כנראה ישנות יותר בשנה או שנתיים. הדעה הרווחת לגבי ה-b3 היא שהרכב לא מומלץ (חלש מיושן ושתיין).

הסיטרואן עדיין בחירה ממש לא רעה בסגמנט לדעתי. אולי גם הפיג'ו 308. לא משנה מה תעשה - אל תתפתה לקנות אחת כזו עם טורבו.

אני מסכים איתך

פורסם

הבעיה היא שאין בתקציב הזה משהו לא עם 80 מיליון קילומטר לרכבים שציינת.

למשל ,אצלי שנת 2012 עם 56 אלף קילומטר. מקווה למצוא משהו דומה... :roll:

פורסם

אם אתה עושה 8k בשנה, לא נראה לי שתהיה לך בעיה לקנות משהו עם 125k נניח. תוך מספר שנים מועט תגיע לממוצע שנתי סביר. כאלו יכול להיות שתמצא, אבל לא מ-2012, אולי שנה שנתיים לפני.

אם אין לך אלרגיה לצרפתיות, לא רואה סיבה אמיתית לא לבדוק c4.

אני מסכים איתך

פורסם

ראיתי שלובינסקי מציעים שנתיים אחריות אם אתה לוקח C4 מהם. מה אתם חושבים שעדיף ? מפרטי או לקנות מהטרייד וככה להוריד לעצמך קצת מהשקט הנפשי.

Pooh-Bear תודה על הייעוץ ד"א

פורסם

בכיף.

תבדוק מה האחריות כוללת. אם זו אחריות מלאה זה נשמע מעולה. במקרה היותר הגיוני שזו אחריות חלקית (מאוד) שמחייבת אותך לטפל במוסך מורשה, אני הייתי קונה רכב שמור מפרטי.

אני מסכים איתך

פורסם

חבר שמנהל בקרסו טרייד אין הציע לי ניסאן נוט 2010 עם 100 אלף קילומטר ב 32 מה אתה אומר? נשמע ממש שווה חוץ מזה שהיא יד 3 .

פורסם

אני פחות מכיר אותה. בשלוף מדובר במעין מיקרו ואו, או סופר מיני מרווחת. אם אני לא טועה היא אמורה להיות ספרטנית יותר מה-c4, אבל לא ברמה של אלטו. מציע שתחכה למישהו שמכיר, או שפשוט תנסה ותראה איך היא נראית לך.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...