Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה הוחלפה השמשה הקדמית ברכב אצלי (יש ביטוח שמשות), ולפני מספר ימים התחילה נזילה מלמעלה אל תוך הקבינה, לא נראה לי שהמוסך יסכים לפרר את השמשה ולהרכיב על חשבונו / חשבון הביטוח... לכן אני אנסה לאטום את זה בעצמי, לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות דבק/אוטם שמשות באיזור חיפה...

d133b5b0280efa0384fdd037bc756f2a.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם
גש קודם למוסך שעשה לך את ההרכבה, מרכיב לא מקצועי שישלם על העבודה שלו.

אתם לא קוראים לפני שאתם מגיבים...הוא ביקש מפורשות שלא ללכת למי שתיקן לו....

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בדיוק, וזה לא נקרא לבקש מפורשות לא ללכת למוסך.

בכל אופן, כמו שכתבתי למעלה כן שווה ללכת למוסך, מוסך שמכבד את עצמו יתקן את הבעיה שהוא עצמו יצר כשהחליף את השמשה.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם (נערך)

הוא כתב שלא נראה לו שהמוסך יסכים לבצע את העבודה, אבל עם כל הכבוד זה עדיין באחריות המוסך.

בנוגע לחומר איטום, אתה יכול לבקש מהטמבוריה החביבה עלייך שתזמין לך כזה, בהנחה והוא עובד עם סוכן של 3M.

עריכה אחרונה על ידי GAD57
פורסם
אמר שלא נראה לו שהמוסך יסכים להתעסק בזה.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

הבנת אותי נכון.

פורסם
רק אני לא הבנתי - איך אתה מתכוון לשים את החומר?

כי שמתקינים שמשה שמים מהצד הפנימי, שהיא מותקנת - מה תעשה? תשים מבחוץ? זה די מכוער לא?

מדובר במרצדס בודי W124, זה קצת שונה מרכבים אחרים, יש פסי קישוט מעל השמשה, מרחתי את החומר מתחת לפסי קישוט, כך שלא רואים כלום. אפילו את החומר שהם שמו בעת ההרכב יצא החוצה, כי השמשה החליקה למטה... וגם אינה נמצאת במרכז (יכול להיות שבגלל שזאת אינה שמשה מקורית).

הנה סרטון הדגמה:

ביום שלישי + רביעי יהיה המבחן הגדול, כרגע אין נזילות.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

בכל היקר לי, רוצח סדרתי!

ScreenHunter_259 Dec. 12 17.03.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...