Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo 2011 1.4 ידני

Danielnz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני לפני קניית הרכב הנל

רציתי לדעת על אמינות,עלויות אחזקה של רכב זה ומחלות של הרכב במידה ויש דברים חריגים

האם זה נחשב רכב מוצלח?

חווית נסיעה וכו...

כפי שרשמתי הרכב הוא פולקסווגן פולו שנת 2011 גיר ידני מנוע 1.4

תודה

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם

לא נכנס לכל הפרמטרים של הרכב והאם מתאים לצרכים שלך או לא אני משער שעשית את החשבון הזה לבד,

לשאלתך לגבי אמינות המנוע- אמין מאוד, מנוע ישן וטוב שהראה אמינות ושרידות רבה לאורך המון שנים.

עלויות החזקה- פולקסווגן כשמה כן היא, אל תצפה לעלויות אחזקה של מזדה במוסך בקלנסואה אבל מצד שני תטפל במוסכים מתמחים ברכבים האלו ותצא מבסוט עד הגג בלי למשכן משהו.

דוגמא למוסך מתמחה ועלות משוערת מוסך רון בת"א טיפול קטן כולל עבודה יכול לעלות באיזור ה500 ש"ח כמובן חלקים ועבודה יחד.

בהצלחה ותהנה

פורסם

למשפחה יש פולו 2007 1.4 ידנית משנת 2011.

אחלה רכב שבעולם, אני לא יודע אם זה אותו מנוע אבל אני חושב שהם דיי דומים.

יש מחלות קטנות כמו סלילי הצתה אבל חוץ מיזה הרכב מציג אמינות דיי טובה ובינתיים המשפחה לא חושבים אפילו למכור אותו.

צריכת דלק מעולה.

בנוגע לחלפים: מי שחושב שיותר זול להחזיק יונדאי טועה ובגדול. היום אני בעלים של יונדאי I20 שנת 2009 עם קרוב ל 200000 ק"מ והחלפים בכלל לא זולים!!! כפתור מזגן עלה לי ביחד עם סליל כריות אויר 2500 ש"ח עם עבודה, מיסב כולל עבודה 500 ש"ח,

הפילטרים גם לא כ"כ זולים בהשוואה ל VW.

אגב, לחבר התקלקל סטארטר ב I20 כמו שלי, 2000 שקל.

מה שכן, ב I20 אין טיימינג אז זה קצת מוזיל עלויות.

פורסם

מנוע וותיק אמין שקיים גם בסיאט איביזה וסקודה פביה,

גיר ידני - פשוט לעניין.

אין בעיות ומחלות מיוחדות.

לי יש פאביה 2012 עם אותו מנוע וגיר. עלות טיפולים ממוצעת כל עוד מטפלים לא במורשה. אני מטפל במוסך רון.

יש פה "אבל" אחד - הזכירו לפני את עניין הטיימינג - במנוע הזה יש 2 רצועות, והטיפול של הטיימינג - 120K ק"מ - טיפול גדול ויוצא כואב, סדר גודל של 2500 ש"ח (לא במורשה צ'מפיון).

• תוכן חדש...