Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מייבש כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע החורף ויש לי המון בגדים של הילדים לייבש .יש לי מייבש אבל כבר מאוד ישן .מה צריך לבדוק בחדש.אלקטרוני או מכני .יש לי מכונת כביסה 8 קילו מה עדיף תוף של 10 קילו .עזרו לי לעשות סדר

פורסם

כמה שיותר גדול.

אם יש לך פתח יציאה לצינור הפליטה - קנה עם צינור פליטה. אחרת עם תא עיבוי.

לחיישני לחות יתרון גדול - מאריכים או מקצרים את הייבוש בהתאם לכמות הלחות הנפלטת מהכבסים. אבל זה הולך עם פיקוד אלקטרוני (שסה"כ צריך להיות יחסית פשוט).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק, דירה שכורה קטנה, שקלתי בתחילה לקנות עם מעבה כי אין לי פתח ייעודי או מקום במקלחת לצינור פליטה.

הבנתי שהמעבה פולט הרבה חום / אוגר מים (אין לי פתח ניקוז זמין), החלטתי ללכת על צינור פליטה + חיישנים (מכונת הכביסה הקיימת היא של בעל הדירה, ישנה, ללא אפשרות סלד סחיטה , עדיף לי חיישנים במקרה שכזה). אנטרל רבע חלון עבור הצינור עם איטום יתרת הפתח .

בהתחשב בתקציב הנמוך, עד 1500 שח, מצאתי כמה אפשרויות.

Blomberg TGA170PXOעם מבצע סוף שנה של היבואן -אחריות לשנתיים נוספות (עם הסייגים המוכרים) ב1280שח.

Normande ND-D807D שח1250שנת אחריות

Haier HDYD65

שנת אחריות 1170 שח.

ההגיון אומר ללכת על בלומברג בגלל האחריות, מישהו חושב אחרת?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

במקרה הדואר של buy2 היום כלל מיבשים. לדוגמא - זה, ב-900 ש"ח. האמת שהמחיר נראה זול, כיון שיש לי מיבש תקין לא חיפשתי את הקאטש.

בדוק באתר שלהם, וכמובן חפש את המתחרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המחיר זול אבל הביקורות ברשת קטלו את הדגם הנ"ל (ונראה שהוא ללא חיישנים).

שאר ההצעות שלהם לא מדהימות.

תודה על הכיון

פורסם

אם כמות הכביסה שלך אינה גדולה אל תטרח להתעסק עם החלון. פשוט הוצא את הצינור ותפוס אותו בעת השימוש במיבש, והחזר אותו לתוך החדר בסיום הפעולה.

אל תשכח שפתח מסוג זה הוא מקור כניסה לגשם, כולל לתוך המיבש. קצה הצינור צריך להיות מוגן בתריס (אשר נפתח בלחץ האויר היוצא מהמייבש).

פורסם

חשוב לדעת כמה מטרים יהיה הצינור עיבוי, כיוון שלאחר אורך מסויים, האדים לא באמת מצליחים לצאת מהצנרת וזה נשאר בה וגורם לריחות עזים ובעיות.

אם הצנרת ארוכה מהאורך המומלץ, יש לרכוש עם תא עיבוי, אין ברירה.

פורסם

מה דעתכם על המייבש שעובד על גז? מישהו בדק את החסכון הכספי שלו אל מול החשמלי? עד כמה המערכת אמינה וללא תקלות?

פורסם

למרות שחברות הגז יאהבו אותי - חיסכון כספי אין

מחיר ראשוני יקר

אתה כבול לחברת הגז ולתעריפים שלהם

הדגם שמכרו פעם היה עם קיבולת 3 קג שזה בדיחה, אולי הם השתפרו בנושא

נדרשת בדיקה שוטפת

פורסם

עדכון, למחפשים עתידיים, נרכש בלומברג 8קג עם מעבה וחיישנים.

המחיר 1780 כולל משלוח, מאולסייל, עם התמקחות קלה מול נציג מכירות .

הדגם: TGU380RXO

פורסם

זה מה שאמרתי לנציג: אם כתבת באתר החל מ1500 שח, מבחינתי כצרכן זה סכום ריאלי לרכישה (ולכן לא עברתי את ה1590 שח בהצעות). הוא טען שההצעות האלו הם נגד המתחרים, שלא ידעו מהו המחיר הנמוך ביותר שהם מציעים.

אגב, ההצעה שלי היתה לדגם של ה-7 ק"ג, כשלא הסכמתי למחיר שהציע (1780) הוא הציע לי את ה8 ק"ג באותו מחיר.

סחבק לא איכפת לו עוד קילו...

• תוכן חדש...