Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקבלה הצעה לטיפול 60,000 עבור A4 שנקנתה רק עכשיו, ידוע שטיפול אחרון נעשה ב 45,000, כל הטיפולים עד היום בוצעו לפי הספר(האוטו שנת 2012)

הצעת המחיר לטיפול בחברה נשמעה לי קצת גבוהה, עזרו לי בבקשה בהערכתה או הצעות אלטרנטיביות, אשמח לשמוע.

הטיפול: שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, פילטר דלק, פילטר מזגן, פלאגים, שמן גיר, נוזל בלמים, שימון סאנרוף(?!?!) - זה מה שמופיע בחברה כטיפול נדרש ב 60,000 - הצעת מחיר - 5,000 שח.

במידת הצורך לפי בדיקה - רפידות קדימה אחורה כולל עבודה - 2,400 שח(נוספים).

האם כל מה שהוצע הכרחי ודרוש או חלק מהדברים נחוצים רק בהתאם למצב?(תודה רבה באמת על שימון הסאנרוף...:/ )

מישהו במקרה יכול מניסיון להגיד כמה עלה לו טיפול דומה במוסך אחר?

רוב תודות

פורסם (נערך)

חכה לאנשים שמבינים,

מה שכן אוכל לייעץ לך זה להוריד מההצעת מחיר פילטר אוויר ומזגן,

סתם מנפח את החשבונית ובסופו של דבר, אפשר לקנות מקוריים בחנות חלפים בגרושים וההחלפה שלהם פשוטה מאוד.

לגבי פלאגים, הם נמכרים מאוד יקר במורשה, וההחלפה שלהם עולה לך הרבה,

אני בזמנו קניתי רבעייה ב320 שקל [אירידיום], וחבר בכנופיית הטיפולים השוטפים מפה בפורום החליף לי בכיף ובחינם [במורשה הציעו לי על הפלאגים וההרכבה שלהם כ1000 שקל]

כל עוד הרכב לא במסגרת האחריות, אפשר לשחק ולחסוך הרבה.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

אתה בטוח שזה 5000 ולא 500 ?

לגבי ברקסים תיגש למקום כגון "המשפץ" , מי שמספק בלמים וחלקיהם לכל המוסכים באיזור הצפון חדש ומשופץ, הם גם מתקינים הערכה שלי יעלה לך סביב ה רבע מחיר.

רק לשם השוואה טיפול 60 אלף קורולה זה 500 שקל במורשה, למה לשלם פי 10 על אוודי a4 למה ?! אתה קונה את הרכב בראש של הרבה אוטו לקצת כסף אבל בסופו של דבר ההפרש הולך למוסכים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אתה בטוח שזה 5000 ולא 500 ?

לגבי ברקסים תיגש למקום כגון "המשפץ" , מי שמספק בלמים וחלקיהם לכל המוסכים באיזור הצפון חדש ומשופץ, הם גם מתקינים הערכה שלי יעלה לך סביב ה רבע מחיר.

רק לשם השוואה טיפול 60 אלף קורולה זה 500 שקל במורשה, למה לשלם פי 10 על אוודי a4 למה ?! אתה קונה את הרכב בראש של הרבה אוטו לקצת כסף אבל בסופו של דבר ההפרש הולך למוסכים.

קצת על צ'מפיון [בתור בעלים של סיאט איביזה 2013 FR],

~300 שקל שעת עבודה,

כ-200 שקל לפלאג,

כ-500 שקל לזוג רפידות מקוריות [לרכב שלי].

כ900 שקל פילטר שמן, שמן ובדיקה של הרכב.

כמובן שעל טיפול כזה הם לא יקחו רק על שעת עבודה אחת, למרות שזה לוקח כ40 דקות עם הציוד שלהם,

עדין אתה תתייבש בחדר המתנה כ4 שעות ותקבל חשבונית מנופחת.

לצערי נאלצתי להחליף 3 מוסכים מורשים של צ'מפיון, בכולם התופעה זהה...

לדעתי צריך ללכת למוסך המורשה לדברים מינימלים שאין ביכולתך לבצע לבד או אצל מוסכניק פשוט שילקק ויעריך את רכבך כי הכסף שלך חשוב לו.

Seat Ibiza FR

פורסם

נשמע יקר מאוד. תנסה אולי להחליף חלק מהדברים הפשוטים לבד אם יש לך זמן/כוח. יש פה אנשים שישמחו להראות לך איך.

פורסם

הרכב מצוייד בתיבת DSG6 (״הרטובה״), וב-60K צריך להחליף שמן גיר - זה לא טיפול זול, כמדומני רק החלפת השמן גיר עולה קרוב ל-₪2000

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מ-ו-ס-ך ר-ו-ן

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

+1 בלי לחשוב פעמיים

• תוכן חדש...