Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לקראת סיום חוזה ליסינג על יאריס היברידית. היא שמורה היטב, טופלה בזמן והק"מ שלה כ - 40,000.

על פי חוזה הליסינג, אני יכול לקנות אותה ב - 16% הנחה ממחיר מחירון.

על פניו זאת עסקה משתלמת, אבל השאלה האם אין עלויות נוספות בגלל שהרכב היברידי - למשל טיפולים יקרים יותר, סוללה שתדרוש החלפה יקרה וכו'.

אם אקנה אותנה, סביר שארצה למכור בעוד כשנתיים שלוש (כשתהיה בת 5-6). יכול להיות שהמחיר שלה יישחק מאד בגלל שהיא היברידית?

תודה רבה מראש!

פורסם

לדעתי אם אתה יודע שהיא במצב טוב - כדאי לך לרכוש אותה.

עלויות הטיפול ותיקון במכוני של םות הברידיות רק הולכות ויורדות עם הפיכתן של מכוניות אלה לנפוצות יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם לא תקנה אותה תנסה לשדך אותה לחבר/בן משפחה. אתה קיבלת אותה חדשה ומאז היא ברשותך? 3 שנים, 40 אלף קמ? נשמע אחלה עסקה. הרבה אנשים היו קופצים על מכונית כזו במצב כזה.

פורסם

אם עדיין מתאים לך הגודל- תשאיר אצלך, את הירידת ערך הגדולה [מ 117 ש"ח] האוטו כבר ספג, מעכשיו לא ירד עוד הרבה,

הטיפולים אם הם כמו בפריוס או פחות- עלות ממוצעת,

אגב כמה האוטו לקח לך עירוני ובינעירוני?

פורסם (נערך)

אבי - הצריכה הממוצעת היא 1 ל - 16. הרוב הגדול של הנסיעות שלי בתוך העיר, אבל לא בדקתי נתונים לגבי עירוני \ בין עירוני.

דורון - כן, הרכב אצלי מ - 0 ק"מ ועד עכשיו.

השאלה העיקרית שנשארה לי היא לגבי הסוללה - האם לקנות את הרכב לא שם אותי במצב בעייתי שיש סיכוי סביר שהסוללה תתפגר באיזשהו שלב, והחלפה \ תיקון יהיה עסק יקר במיוחד?

עריכה אחרונה על ידי liorkesh
פורסם

הביטוח למערכת ההיברידית הוא למשך 5 שנים או 100,000 ק"מ (המוקדם מביניהם).

ישנה אופציה להאריך את האחריות למערכת ההיברידית במחיר של 300 שקל לשנה, אבל זה מותנה בכך שהם בודקים את המערכת ומאשרים שהיא תקינה, בכל פעם שמחדשים את האחריות (אחת לשנה). זה קצת מצחיק, כי אם היא לא תקינה אז הייתי מצפה שיתקנו לי אותה תחת תנאי האחריות.

פורסם

נכון ככה זה הולך איתם, לכן יום לפני שנגמר האחריות אתה הולך לחדש אותה, ולכן אם הסוללה טובה- קיבלת אחריות לעוד שנה, ואם הסוללה לא טובה- יש לך אחריות ויחליפו לך אותה..

פורסם
אבי - הצריכה הממוצעת היא 1 ל - 16. הרוב הגדול של הנסיעות שלי בתוך העיר, אבל לא בדקתי נתונים לגבי עירוני \ בין עירוני.

דורון - כן, הרכב אצלי מ - 0 ק"מ ועד עכשיו.

מוזר, אני עם פריוס 2008 עושה 1 ל 20, חשבתי שליאריס הקטנה הצריכה תהיה יותר טובה בהרבה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

איך שאתה לא מסתכל על זה - אחלה עסקה.

אלא אם כן מאפיני הנהיגה שלך השתנו.

אם תקנה את הרכב, ובעוד שנתיים שלוש תחליט למכור - יש מצב שאני קונה.. אז שים את הטלפון שלי בצד ושיגיע היום תרים טלפון. אני רציני..... שולח לך הודעה פרטית עם הטלפון....

דורון

עריכה אחרונה על ידי doronli
  • תוכן חדש...