Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רכשתי לפני מספר ימים איביזה סטייל. נדרשתי לבחור צבע, והעדפתי את גווני האפור - עם אפשרות לשנות עד יום חמישי הקרוב. הוצע לי צבע בשם "אפור פלדה" (קוד צבע T4T4), אך לצערי את הצבעים ניתן לראות בקטלוג מאוד לא ברור או על פיסת פלסטיק שלא משקפת מטבע הדברים את המראה הכללי. האם יש כאן מישהו שבחר בצבע הזה ויוכל להעלות תמונה של הרכב שלו על מנת שאוכל להתרשם?

תודה.

פורסם

לי יש יונדאי איי 30 בצבע הזה.אינני יודע אם קוד הצבע זהה והרכב אינו ברשותי כרגע כך שלא אוכל לצלם לך.בגדול מדובר על שילוב של ירקרק עדין עם אפור.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

איך אפשר להתרשם מצבע רכב על מסך מחשב??? :shock:

מי אמר לך שהמסך שלך מכוייל ומראה צבעים מדוייקים?

מי אמר לך שהתאורה בזמן צילום הרכב הייתה מאוזנת?

מי אמר לך שהמצלמה קולטת צבעים מדוייקים?

בקיצור, צבע רכב ע"ג תמונה במחשב רלוונטי בדיוק כמו צבע רכב על פיסת פלסטיק בסוכנות...

פורסם

אני מסכים חלקית עם kreios, אני הזמנתי את האיביזה בהתחלה בתכלת-כסף ועד שלא ראיתי אותו במציאות הייתי בטוח שזה מה שאני רוצה ושהוא הכי יפה במבחר.

במזל יצא לי להיתקל ברכב בצבע הזה שבועיים לפני שהרכב שלי היה אמור להגיע ובמציאות הוא נראה לי סגול ולא ממש תכלת.

ניסיתי עכשיו לרדת לאוטו ולחפש את הקוד אבל בכל טפסי ההזמנה שיש לי עוד מופיע התכלת כסף (9019 לפי הקטלוג).

הצבע שלי הוא אפור כהה לדעתי זה ה-0C0C.

אני רואה בקטלוג גם שנוספו צבעים, החום, כחול פחם ואדום בהיר לא היו עד לאחרונה. היום יצא לי לראות איביזה באדום בהיר ואהבתי.

מצרף לך תמונה של האיביזה שלי:

55.jpg

פורסם
איך אפשר להתרשם מצבע רכב על מסך מחשב??? :shock:

מי אמר לך שהמסך שלך מכוייל ומראה צבעים מדוייקים?

מי אמר לך שהתאורה בזמן צילום הרכב הייתה מאוזנת?

מי אמר לך שהמצלמה קולטת צבעים מדוייקים?

בקיצור, צבע רכב ע"ג תמונה במחשב רלוונטי בדיוק כמו צבע רכב על פיסת פלסטיק בסוכנות...

למה, יש אופציות אחרות?

פורסם
אני מסכים חלקית עם kreios, אני הזמנתי את האיביזה בהתחלה בתכלת-כסף ועד שלא ראיתי אותו במציאות הייתי בטוח שזה מה שאני רוצה ושהוא הכי יפה במבחר.

במזל יצא לי להיתקל ברכב בצבע הזה שבועיים לפני שהרכב שלי היה אמור להגיע ובמציאות הוא נראה לי סגול ולא ממש תכלת.

ניסיתי עכשיו לרדת לאוטו ולחפש את הקוד אבל בכל טפסי ההזמנה שיש לי עוד מופיע התכלת כסף (9019 לפי הקטלוג).

הצבע שלי הוא אפור כהה לדעתי זה ה-0C0C.

אני רואה בקטלוג גם שנוספו צבעים, החום, כחול פחם ואדום בהיר לא היו עד לאחרונה. היום יצא לי לראות איביזה באדום בהיר ואהבתי.

מצרף לך תמונה של האיביזה שלי:

[ATTACH=CONFIG]476543[/ATTACH]

תודה רבה על התגובה ועל ההשתדלות!

הצבע שלך בהחלט יפה, אך עבורי הוא כהה מדי. בכל אופן חיפוש בגוגל של קוד הצבע שלי+המילה סיאט הניב תוצאות. להלן הצבע "אפור פלדה" על סיאט לאון (אני מניח שזה זהה גם לאיביזה).

מה דעתכם?

QpJvZh41b3plmf7FUZyptg69k6KCCON-UFx2ShamwrUH8_nqqzn9P8VRKm5ol0t6t_X_LiyxqbryQQq1PKYAMA.jpg

QpJvZh41b3plmf7FUZyptg69k6KCCON-UFx2ShamwrWMhOqr56-cfXGlCTNGeMcSs0El1zc5nzZ94-wECV_vxA.jpg

פורסם

לצבע הזה יש פשוט גוון ותר חום אבל לטעמי הוא גם דיי כהה. אני התלבטתי בינו לבין האפור שאני בחרתי אבל בחרתי בצבע השני בגלל שאותו הכרתי וראיתי כבר על הכביש וידעתי שאני אוהב, בדיעבד לא מצטער כי אני לא אוהב מכוניות חומות.

נשמע שאתה מחפש משהו בהיר יותר בסגנון התכלת כסוף. מציע לך להסתכל קצת מסביב על הכביש, יש לא מעט איביזות בצבע הזה והוא נחמד. כל שאר הגוונים כהים יותר והכסוף הרגיל משעמם מדי.

• תוכן חדש...