Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ראיתי שמוצרי CarPro הגיעו לאוטוסטור ואשמח לעזרה מהתותחים,

אני חושב לנסות שני מוצרים כתחליף למוצרי CG שאני משתמש היום,

תרסיס QD פנימי - היום אני משתמש ב-InnerClean של CG ואני אוהב אותו מאוד, טוב לכל חלקי הפנים וגם ריח מעולה. מישהו ניסה גם את ה-CarPro Inside, האם טוב יותר מה-CG?

מחדש פלסטיק - אני משתמש רק פנימי (כי בגומיות החיצוניות יש לי ציפוי), היום אני משתמש ב-Natural Shine של CG, אני משתמש בו מכיוון שהוא ברמת ברק הכי נמוכה יחסית לשאר החומרים. קראתי שה-Perl מעולה בכל קנה מידה, רק השאלה שלי איך מבחינת רמת הברק (אני רוצה כמה שפחות) האם פחות מה-CG?

אשמח לעזרה במיוחד ממי שניסה את שניהם,

תודה אלופים

SEAT ATECA Style Plus

פורסם (נערך)

ואו מגניב !

מהשוואה שעשיתי מאתרים בחו"ל האירון אקס 500ml באוטוסטור (95 שח) הוא אותו מחיר בדיוק שתקנה בחו"ל אלא אם תזמין בקבוק של ליטר בחול אז זה יצא לך פחות 45 שקל, מבחינתי משמעותי.

לגבי הperl ההבדל הוא של 15 ש"ח לכאן או לכאן מחו"ל, לדוגמא אם תרכוש בחו"ל בקבוק של ליטר בהשוואה ל2 בקבוקים מאוטוסטור של 500, אז יצא לך הבדל לטובת חו"ל של 15 שקל, אבל בשוואה בקבוק מול בקבוק של 500, באוטוסטור יוצא לך זול יותר ב17 שקל לבקבוק של 500 מיליליטר לעומת חו"ל

מה שהופך את זה ליותר משתלם בקבוק מול בקבוק באותה כמות! בעיקר אני חושב כך כי ראיתי שגולשים בדיטיילינג וורלד אמרו שהוא מוצר ממש ממש טוב אבל עמידות (במגירות) של שנה שנתיים מקסימום, לכן עדיף להזמין מאוטוסטור את הפרל בכמות של חצי ליטר שתספק לך ליטר שלם של חומר כי הוא ניתן לדילול וכנראה שגם לא תגמור אותו תוך שנה אני מאמין, לכן עדיף לקנות מאוטוסטור

אגב אני רק מציין שלא התנסתי בperl אחד מחברי הפורום שהיה אצלי ממש אמר שהוא מתלהב ממנו בלי להסס, והלהיב גם אותי, ולשאלתך הוא אמר לי שהמראה של החומר פחות גלוסי יותר צבע של פלסטיקה חדשה

אם למישהו יש רשמים עליו כמו כמה זמן הוא מחזיק אשמח לשמוע.

perl-2.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

גם אני התעניינתי בקאר-רפו לפני תקופת מה שחיפשתי תכשיר מהיר שייתן הגנה ארוכה

מחוסר זמן. (יותר נכון מקום מקורה לעבוד בשקט. כי לי אין בעיה לעבוד על הרכב גם אחרי 15 שעות עבודה) ושאלתי שאלה זהה פחות או יותר - וחלק מהתשובות, נמצאות כאן. (שווה לקרוא)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604313-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D&highlight=Carpro+Reload

פורסם

מצד אחד מחירים סבבה, מצד שני עם תוספת משלוח (35 שקל) זה כבר לא משתלם. משגע שחנויות בארץ לא למדו על אופציה למשלוח חינם, בארה"ב מעבירים טלוויזיות חינם, ובישראל הקטנה לא שמעו על משלוח חינם של בקבוק.

פורסם

מניסיון שלי עם המוצרים שלהם,

carpro inside - לא מתחרה בכלל עם inner clean, הinside זה apc של carpro פשוט בשם יותר יפה.

iron x - מסיר מתכות על צבע הרכב ועל חישוקים, מומלץ. יכול להקל מאוד ולקצר את תהליך הפלסטלינה לפעמים אפילו אפשר לוותר עליה.

reset - שמפו מאוד חזק, מסיר הגנות כמו אוטם צבע ווקס די בקלות (תלוי בדילול), השמפו בעל סיכוך מטורף. חבל שאין גרסה שלו שמאפשרת להשתמש בו לשטיפת תחזוקה.

iron x snow foam - שמפו מקציף שמפרק מתכות תוך כדי פעולת ההקצפה של הרכב. השמפו קצת יותר חלש מ iron x (גם מדללים אותו ביחס 1:8 בערך). אפשר להשתמש בו על כל הרכב כולל גאנטים. הריח שלו בניגוד למה שחשבתי גם דוחה כמו איירון איקס.

perl - מחדש הפלסטיק הטוב ביותר שניסיתי, אפשר להשתמש בו בדילול עד 1:3 תלוי ברמת הגלוס שרוצים. בתוך הרכב אפשר להשתמש בדילול של 1:5 (אני פחות אוהב להשתמש בו בתוך הרכב כי גם בדילול 1:5 הוא לא יוצא מט כמו שאני אוהב בפנים הרכב.)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
מצד אחד מחירים סבבה, מצד שני עם תוספת משלוח (35 שקל) זה כבר לא משתלם. משגע שחנויות בארץ לא למדו על אופציה למשלוח חינם, בארה"ב מעבירים טלוויזיות חינם, ובישראל הקטנה לא שמעו על משלוח חינם של בקבוק.

אל תשכח שזה עם שליח עד הבית ולא עד הדואר ואתה צריך ללכת לקחת את זה, המשלוח גם מאוד מהיר (ממה שהזמנתי עד עכשיו) ומשה בחור מעולה ממליץ בכללי על החנות :)

עומרי אשמח אם תעדכן אותי גם אני רכשתי את הNaturl וה Inner Clean.

פורסם

תודה רבה על התגובות

כבר התנסיתי עם כמה מוצרים של CarPro (כמו ה-Iron X, Iron x Snow Foam, Eraser) באמת מוצרים מעולים,

לגבי מפרק מתכות אני עדיין מעדיף את ה-Rim 7 של שול אבל דווקא ה-Snow Foam נחמד שאני צריך לעבור עם מברשת על הג'אנטים.

TNC - תודה על השוואת המחירים, פחות מה ששאלתי ותאמת שבהיבט התקציב גם אם באוטוסטור יצא בכמה שקלים יקר יותר אני מעדיף לקנות שם, משה הוא חבר יקר ואם אפשר לתת פרנסה ליהודי טוב עדיף לי מאשר לפרנס חנות פולנית (סתם לקחתי לדוגמא את האתר הפולני)

תודה על התובנות לגבי ה-Inside - אני אשאר עם ה-InnerClean של CG.

SportsCar - אם אתה אומר שגם בדילול 1:5 מקבלים לא מעט גלוס, האם עדיין פחות מה-Natural Shine? יש מוצר אחר טוב שאתה מכיר שנותן מראה מט?

אנסה גם את השמפו Reset כשמפו להורדת הגנות אחרי שיגמר לי ה-Clean Slate (כן כן אני יודע שהוא חלש... אני עובר עם Eraser אחריו)

שבת שלום לכולם!

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

אי אפשר להגיע עם שום דילול שיהיה אפקטיבי למראה מט עם הperl. לכן אני משתמש בו רק לפלסטיקים חיצוניים ולצמיגים.

בפנים הרכב אני אוהב מראה מט כמו חדש לכן אני גם משתמש בnatural shine, או בinner clean.

אם אתה רוצה מוצר נוסף עם ביקורות טובות למראה מט יש את gtechniq c6 Matt dash.

פורסם

הבעיה עם ה-InnerClean שמן הסתם ההגנה נשארת מעט מאוד זמן... טוב כנראה אשאר עם ה-Natural Shine גם ככה יש לי בקבוק כמעט מלא...

תודה רבה לכולם

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

קראתי קצת ביקורות על השמפו Reset,

מקריאה בפורום של Auto Geek נראה שהשמפו חזק אך לא ממש מסיר אוטמים/ווקסים,

מה גם שהחברה בעצמה טוענת שהוא שומר על התכונות של ציפויים ותכונות שמקבלים מה-Hydro2 ו Reload שלהם... אז למה בעצם שהוא יוריד אוטמים אחרים?

מישהו מכיר שמפו שבאמת מסיר אוטם/ווקס (גם ה-Clean Slate רק מחליש) או שאין מנוס מלהשתמש ב-Eraser או PW?

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
קראתי קצת ביקורות על השמפו Reset,

מקריאה בפורום של Auto Geek נראה שהשמפו חזק אך לא ממש מסיר אוטמים/ווקסים,

מה גם שהחברה בעצמה טוענת שהוא שומר על התכונות של ציפויים ותכונות שמקבלים מה-Hydro2 ו Reload שלהם... אז למה בעצם שהוא יוריד אוטמים אחרים?

מישהו מכיר שמפו שבאמת מסיר אוטם/ווקס (גם ה-Clean Slate רק מחליש) או שאין מנוס מלהשתמש ב-Eraser או PW?

אני לא אומר שחברות שאני מייצג טובות או לא,אבל אם שאלתה על שמפו להורדת ווקס ואוטמים

שקיים בשוק,

בבקשה מצרף קישורים:

http://angelwax.eu/products/uncategorized/cleanliness/

עלות 1000מל 130ש

http://www.nanolex.de/en/products/cleaners/prewash/

כל אחד מחליט מה טוב בשבילו.

יעקב אלטר

Angelwax_Cleanliness.jpgprewash.jpg14650592_1810864022470179_5699384875935703804_n.jpg

פורסם

נראה שבאמת ה-Nanolex מיועד להורדת הגנות

ה-Reset כנראה לא מוריד ואפילו להפך הוא מוגדר כ-Maintanence Shampoo...

למישהו יצא להתנסות עם ה-Nanolex?

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

omri, גם לרכב עם ציפוי השמפו ריסט לא מיועד לשטיפת תחזוקה שבועית. נכון שהוא לא מוריד הגנות כמו panel wipe/eraser אבל אני לא מכיר אישית שמפו שיכול להוריד לגמרי הגנות ולהפוך את המשטח לסטרילי לגמרי.

פורסם (נערך)

להבנתי הוא שמפו חזק מאוד שמיועד להוריד מזהמים אשר פוגעים בתכונות הציפוי או האוטם שכבר נמצא על הרכב,

הוא ממש לא מוריד את ההגנות עצמן... לא כך הוא משווק ע״י החברה וגם מקריאה מביקורות בחו״ל... בדיוק ההפך

אני חושב שהשם קצת מבלבל...

בקיצור נמשיך לעבוד עם Eraser, אולי בהזדמנות ננסה את ה-Nanolex

עריכה אחרונה על ידי omripatai

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...