Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני פותח דיון חדש כי הדיון הישן לא רלוונטי כבר, לא מבחינת תקציב ולא מבחינת דרישות.

עשיתי חושבים עם עצמי כמו שצריך על מנת להבין בדיוק מה אני מחפש כדי שתוכלו לעזור לי בצורה הטובה ביותר.

אציין שהקנייה לא דחופה לרגע זה, ואין לי בעייה להעביר חודשיים ואף יותר בחיפושים עבור הכלה הנכונה.

הדרישות ממוספרות לפי רמת חשיבות בסדר יורד, אין חשיבות לידני או אוט'.

1. כח: הכוונה שאני רוצה זריזות כשמדי פעם בא לי ללחוץ. גם 0-100 וגם אם צריך לעקוף ב 100, שהכח יהיה זמין, ורצוי בסלד נמוך.
  2. אחיזה: אני לא נהג מקצועי ואני לא מתכוון להשתולל עם הרכב, אבל מדי פעם בא לי לנהוג בצורה קצת יותר מעניינת, לקחת פניות במהירות גבוהה יותר וכו'
  3. קטנה: אני מחפש רכב קטן, רצוי 3 דל'
  4. אמינות ואחזקה: אני משתדל לא להכניס גוף בריא למיטה חולה, וגם לא רוצה שטיפולים יקרעו לי את הכיס.
  5. איבזור: אני לא מחפש את שיא הטכנולוגיה, אבל זה בהחלט יהיה נחמד לקבל ריפודי עור לדוגמה

כרגע אני בעיקר פוזל לכיוון של מיטו 155, שנתונים 2009-2011, הבעיה שהרכב די נדיר ונחטף מהר.

גם מיטו תלתן שטופלה כל 10\15 באה בחשבון.

מה אני לא רוצה:

• לאון, לא נראת מספיק טוב בעיני ובנוסף הרבה מחלות. כל פעם אני קורא על מחלה אחרת ולא בא לי להכנס לזה.
  • קליאו 197, הכח לא מספיק זמן בסלד נמוך וגם לא אוהב את איך שהיא נראת.

התקציב עוד עד לכל היותר 65K, רצוי בפחות. יש חשיבות גדולה למחירי הביטוחים והטיפולים.

פורסם

למה אי אפשר לערוך הודעות!

הצטרפה למתמודדות קורסה OPC בציר 11-12, אך זו סופר נדירה בלוחות, לכן ייתכן שזו אופציה לא ריאלית.

כמו שאמרתי - הרכב לא דחוף, ואין לי בעיה להעביר 3-4 חודשים בחיפושים עבור הרכב הנכון.

פורסם

האמת התקציב הזה די גבולי, הייתי הולך על משהו זול בהרבה ומחכה שיהיה כסף למשהו באיזור ה100 ששם כבר יש הרבה מציאות...

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

המיטו תלתן ירוק לצערי יצאה מהמירוץ, קראתי הרבה יותר מדי פוסטים של אנשים שהלך להם המולטיאייר, כולל אנשים שטיפלו כל 10K. נשארתי עם המיטו-155 הנדירה יחסית בלוחות, שזה לא מספיק אופציות, לכן אשמח לאופציות נוספות בתקציב.

פורסם

ניסית לחפש פונטו מולטיאייר? לא רכב ספורטיבי אבל כן חזק יותר מהרגילה, ונמכרו כמה כאלה בארץ בסביבות 2012-2013, לדעתי ייכנס לתקציב. באופן אישי, לדעתי היא נראית טוב יותר מהמיטו.

פורסם

יש לי עוד מספר שבועות שבהם אני יכול להסתדר בלי רכב ולכן מעדיף שיהיה לי בחיפוש ביד2 יותר משני דגמים של מיטו (כרגע אני מחפש תלתן בשנים 10-11 ו 155 בשנים 09-11). החיפוש הנ"ל פשוט לא נותן מספיק תוצאות.

אשמח לשמוע על עוד אופציות מעניינות - גם הן נדירות יחסית בלוחות, כפי שאמרתי - יש לי זמן.

פורסם

A3 1.8

207 GT\GTI

208GTI שנת 2013 עם מתיחה של התקציב כלפי 75(גם לא יהיה קל למצוא)

וולוו C30, אולי אפשר למצוא אפילו T5 בתקציב

אני אישית נמצא באותו מצב כמוך, בקרוב מתכנן למכור את הרכב שלי ולשדרג לרכב בתקציב הנ"ל ואפילו פחות.

הדילמה הגדולה היא העניין להתפשר על ביצועיים על מנת לקנות סופר מיני רגילה אך כמעט חדשה או לא.

במידה ולא, שתי המתחרות הכי גדולות שלי הן המיטו 155, 120 או הDS3 (ששמעתי על הDS שאם לא שמרו על המנוע ועל הטורבו צצו לא מעט בעיות של הצטברות פיח בשנים הללו)

מקריאה בפורומים ה120 מצוידת בתיבת הילוכים מוצלחת יותר מה155 ומאחר ואפשר למצוא אחת בקלות יותר, לדעתי זו האופציה המועדפת מאחר וגם היא ללא מולטי איר וגם היא באה עם טורבו משמע ניתן יהיה להפיק ממנה עוד קצת כוח.

נתונים על הנייר מצביעים על 8 שניות למאה ל155 לעומת 8.8 ל120. לדעתי כדאי לשקול זאת.

לגבי המולטי איר הבנתי שזה לא סיפור כל כך יקר להחליף את המערכת, ככה שאם אתה מוצא אקזמפלר שמור ובמחיר זול משמעותית, אולי שווה לקחת את הסיכון של ההחלפה. קראתי כי המערכת עולה 600 יורו באירופה, אין לי מושג מה המחירים בארץ.

פורסם

הבנתי ששד המולטיאייר לא כל כך נורא כמו שעושים ממנו, בד"כ מדובר ברכבים שלא טופלו כמו שצריך.

ה 120 חלשה לי מדי (בתכלס ה 155 זו 120 עם טורבו גדול יותר).

למיטב הבנתי הגיר בתלתן טוב יותר.

C30 לא ספורטיבי בשום צורה (חבר פורום שמחזיק את הרכב נתן חוד באחד הדיונים שלי בחודשים האחרונים).

DS3 מכוערת ממש לדעתי.

פורסם

עכשיו כשאני רואה שיש\הייתה לך בראבו 1.4TJET אני מבין למה את משווה כשאתה אומר חלש.

אם כך אני באמת ממליץ ללכת על המיטו בגרסאות ה135\155\170.

הכי טוב שאתה יכול לקנות זו באמת את מיטו התלתן, ראיתי לא מעט מוצעות בכ-70, עם קצת רצינות תשיג בסוף אחת גם ב65.

פורסם

החבר'ה עם התלתנים מבקשים 10 מעל המחירון בלי להתבלבל ולא מצליחים למכור במשך חודשים רבים (יש קבוצת מכירות של אלפא בפייסבוק ואז אפשר בקלות לראות מתי הבן אדם התחיל את המכירה הראשונה), כאילו יש שם תיאום מחירים - נוצר מצב שאף אחד לא מצליח למכור אבל חברה שרוצים לקנות גם לא מצליחים לקנות.

פורסם

אתה יודע איך אומרים - תגיע ותראה רצינות. אם זה באמת המצב, אם תגיע ותציע לו מחיר הקרוב למחירון אני בטוח שהמוכר ישקול זאת, גם אם יענה בסירוב, תן לו זמן לשנות את דעתו.

פורסם (נערך)
חפש במנוע החיפוש ״מיני קופר״ או ״מיני קופר S".
המיני קופר ממש ממש מושכת אותי, אבל אני חושש שיקרעו אותי בכל ביקור הכי קטן במוסך, לא?

זו אופציה מעניינת, אבל לאחר בדיקה קצרה ביד2 אין היצע בכלל...

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
  • תוכן חדש...