Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את כל האותיות זיהיתי למה התכוונת חוץ מהאות P...

מה זה אומר עליי?

בלי שום קשר - מה זה TOR?

זה אומר שאתה לא מכיר את האתר הגדול מכולם, זה שאחראי על חשיפתה של ميا خليفة לשאר העולם.

זה TOR:

https://www.torproject.org

זה מה שנותן לסינים גישה לאינטרנט הנורמלי, זה מה שנותן גישה ל dark web ול silk road המפורסם, זה מה שנצטרך בקרוב (אולי?) כדי לחנוק את התרנגולת בלי להודיע על זה לספק שלנו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפלגת הבית היהודי יורה לעצמה ברגל.

לפי החוק המוצע האתרים הראשונים שיחסמו, יהיו אתרים שקשורים ללהבה, כהנא חי וכו`.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אל תשחק אותה תמים :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אפילו אישתי כבר מתלוננת. שאלה אותי לפני כמה ימים למה אני לא יכול להיות כמו הבעלים של החברות שלה שהן תופסות אותם צופים בפורנו. היא ממש התביישה בי ולא סיפרה שהיא תופסת אותי כל הזמן ב CF. הבוקר היא ראתה שאני מתכתב עם מישהו, ישר קפצה שאולי זו "שירלי, 24 סטודנטית ליחסים בינלאומיים" ואז היא ראתה שמישהו התייעץ לגבי רכב שקנה. כבר רוצה שאני אלך לטיפול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בינתיים החוק הזה רק בשלבי הצעה, כפי שכבר קרה פעמיים בעבר, אין מה להתרגש.

חוץ מזה על TOR שמעתם?

או שכולם פה צורכים תכנים בלתי הולמים בדפדפן הרגיל ומערבבים את התועבה עם כל שאר ההיסטוריה שלכם?

נראה לי קצת מוגזם לאפשר לאנשים גישה למחשב שלך (הפרוטוקול על-פיו עובד TOR) בשביל קצת ציצים?

Ctrl+Shift+N פותר את הבעיה הזאת יופי בלי לחשוף את עצמך לרשת לא מאובטחת ומלאת בוטים ותוכנות זדוניות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

http://rotter.net/forum/scoops1/357303.shtml

אפילו המנהלת של רוטר.נט נגד. אגב, מעניין לראות את התגובות, לדוגמה :

"ילד בגיל 10 יישאר עם שריטה לכל החיים

שנינו יודעים שפורנו זה דבר לא טוב.זה הרע המוחלט."

וואלה? הרוע המוחלט? שריטה לכל החיים? בגלל ציצים?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
נראה לי קצת מוגזם לאפשר לאנשים גישה למחשב שלך (הפרוטוקול על-פיו עובד TOR) בשביל קצת ציצים?

Ctrl+Shift+N פותר את הבעיה הזאת יופי בלי לחשוף את עצמך לרשת לא מאובטחת ומלאת בוטים ותוכנות זדוניות.

ברירת מחדל היא קליינט בלבד, שום גישה למחשב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם פורנו זה הרע המוחלט, אז פשעי שנאה, מלחמות ורצח עם זה הכי אחלה שבעולם.

לא זוכר איפה ראיתי את זה, אבל יש מחקר שטוען שבזכות פורנו יש פחות מקרים של תקיפות והטרדות מיניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אפילו אישתי כבר מתלוננת. שאלה אותי לפני כמה ימים למה אני לא יכול להיות כמו הבעלים של החברות שלה שהן תופסות אותם צופים בפורנו. היא ממש התביישה בי ולא סיפרה שהיא תופסת אותי כל הזמן ב CF. הבוקר היא ראתה שאני מתכתב עם מישהו, ישר קפצה שאולי זו "שירלי, 24 סטודנטית ליחסים בינלאומיים" ואז היא ראתה שמישהו התייעץ לגבי רכב שקנה. כבר רוצה שאני אלך לטיפול.

טיפול דחוף אצל נהג מתחיל...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
איך ניתן לחסום פורנו בכלל? לחסום אתרים או מה?

הלואי וזה יהיה אפשרי,אני בכלל נגד גלישה במרשתת לילדים,

אבל זה כבר לא ניתן,ש''ב ניתנים דרך האתר ואז הדרך קצרה

להגיע למקומות לא ראויים חלילה,

מה פה הבעיה אינני מבין,הלואי ויהיה ניתן לחסום פורנו למי שמעוניין בכך.

יש כבר הצעת חוק כזו נגד הורדות פירטיות

חביבי, אם אתה חושב שהפורנו זה מה שמשחיט את ילדייך, אז יש לי בשורות רעות במיוחד בשבילך.

פורסם

:lol:

חיכיתי שמישהו שהוא לא אני יעלה את זה...

עכשיו צריך שמישהו יאזור אומץ לכתב את חברת הכנסת לסרטון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...