Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין באמת מה נשים חושבות על החוק הזה. רוב הנשים שאני מכיר מתייחסות לפורנו כמשהו טיפה פחות גרוע מזנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא מכיר כמה בנות שיודו רק אחרי היכרות של שנים או שתהיה חבר שלהן לתקופה שהן צופות. אני בטוח שאחוז ניכר מהן צופה בפורנאו (טעות במקור)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם שמים את הצחוק בצד- כן. זו בהחלט תעשיה של ניצול, בדיוק כמו זנות.

אבל הרגולציה הזו לא באה לטפל בבעיה. היא סתם בלון ניסוי בהגבלת התקשורת במרשתת, בדיוק כמו שסגירת תאגיד השידור הציבורי היא הגבלת חופש העתונות.

ניצול נשים לפורנו לא יפסק בעקבות הגבלת צפיה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איך סגירת תאגיד השידור הציבורי זה הגבלת חופש העיתונות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הסגירה עצמה כמו הסיבות לסגירה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אבל הרגולציה הזו לא באה לטפל בבעיה. היא סתם בלון ניסוי בהגבלת התקשורת במרשתת, בדיוק כמו שסגירת תאגיד השידור הציבורי היא הגבלת חופש העתונות.

ניצול נשים לפורנו לא יפסק בעקבות הגבלת צפיה.

הכוכבות הAVN AWARDS לא נראות כאלו מנוצלות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לצורך העניין, אתה חושב שכל הגברים שמככבים בסרטוני הTamakeri הם קורבנות של תעשיית הזנות הזו?

לא חסר קטגוריות בתעשיה הזו שמעצימה נשים, ועל הדרך מכניסה להן סכומי עתק.

להגדיר פורנו כזנות זו אמירה שייכת למאה הקודמת כשמערביים עדיין תהו אם לנשים אסיאתיות יש פטנט אחר.

פורסם

כהורה אני ממש לא רואה בעיה בחסימת האתרים האלו, אשר בין היתר מלאים בנוזקות מחשב. חוץ מזה, גם ביס התכנים למבוגרים חסומים כברירת מחדל וטוב שכך.

פורסם

ביס התכנים למבוגרים חסומים כיון שהם בתשלום נוסף.

בסופו של דבר הסקרנות תביא את הילדים לגלוש באתרים אלה. מוטב שידעו מראש שהם קיימים, וגם שהם מעוותים את המציאות.

הבעיה בחוק היא שמדובר בצנזורה שתהפוך מהר מאד לפוליטית. יש לנו ראש ממשלה שמסית נג כל דבר שאינו הוא עצמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעשיה של ניצול?!

להבדיל מזנות, בחורות בפורנו מרוויחות אלפי דולרים ליום צילום!

מוכן שינצלו אותי ככה 24/7...

פורסם

במקום לבלבל בביצים עם חוקים שונים ומשונים שבעתיד ישמשו לדברים אחרים, אם כל מה שהם רוצים לעשות זה ליגרום לאנשים להבין שיש אפשרות לחסות תכנים לא רצויין- פשוט שיחוקקו חוק שכל מי שמיצטרף לחבילת אינטרנט המוקדנית תיהיה חייבת לעדכן את הלקוח שיש אפשרות להפעלת חוסם תכנים/אתרים לא רצויים והלקוח יהיה צריך לאשר/לידחות וזהו, שום מאגרים ושום בילבולי ביצים.

ככה לא יוכלו להגיד שפשוט האזרח הטיפש המיסכן לא מודע שהחברות מציאות ללא תשלום שירות מבורך שכזה ורק ביגלל שהוא לא ידע אז ילדיו ניחשפו לתכנים לא ראוים.

בחיית מי שירצה ליגלוש ימצא אין סוף דרכים וחומר, בימקום לחסום ולהיתערב בחופש המידע- שפשוט ישקיעו איפה שצריך- החינוך!!!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גיק - החוק שאתה מציע קיים כבר כמה שנים, ולא רק זאת - אלא פעם בשנה אתה מקבל מכתב בענין לגבי כל קו אינטרנט, כולל סלולרי.

החשד הוא שהחוק מוצע ממניעים שאינם טהורים, והפורנו הוא רק תרוץ לצנזורה.

בקצב הזה ביבי עוד ילמד את ארדואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא הסגירה עצמה כמו הסיבות לסגירה.

ומה הסיבות? כי הסגירה עצמה זה צעד מבורך מבחינתי.

מצידי שייסגרו גם כל הערוצי טלוויזיה ותחנות רדיו בישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אמלק

לא יותר חשוב לחסום וואצפ ברשתות הסלולאריות?

שנשווה את מספר ההרוגים בתאונות שנגרמו מפורנו לעומת מס ההרוגים שנהרגו מתאונות שנגרמו כתוצאה משימוש בוואצפ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ומה הסיבות? כי הסגירה עצמה זה צעד מבורך מבחינתי.

מצידי שייסגרו גם כל הערוצי טלוויזיה ותחנות רדיו בישראל.

גם לי אין בעיה עם הסגירה עצמה, אבל לא נראה לך חשוד שהתאגיד בתהליכי הקמה במשך שנתיים, שופך כספים על ימין ועל שמאל, וחודשיים לפני העליה לאוויר קם עסקן מהליכוד ומחליט להשליך הכל לפח ולחזור למצב הקודם?

שים לב, לא מציעים לבטל את השידור הציבורי, אלא להחזיר את רשות השידור הישנה, הבזבזנית והמנופחת.

למה? מירי רגב כבר ענתה על זה בלשונה הצחה.

http://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3694416

עד כאן גלישה לפוליטיקה.

וחזרה לנושא השרשור - כרגיל בישראל, הכל עורבא פרח, ובאמת שלא אתפלא אם לא עבר משהו מתחצ לרדאר בזמן שכולנו דאגנו לחופש הפורנו שלנו, ולשווא.

מסתבר שהחוק אמנם עבר בוועדת השרים, אך בנוסח מתוקן שקובע שהחובה שתוטל על הספקיות היא להודיע באופן אקטיבי על האפשרות לחסימת תכנים. לא חסימה בפועל כברירת מחדל.

http://www.haaretz.co.il/news/politi/.premium-1.3108573

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...