Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיד בסוף מגיעים לשלב שבו מנסים למצוא עבודות יותר מגעילות, בזויות ומזיקות מזנות\פורנו.

השימוש בטיעון המדרון החלקלק, הוא כשל לוגי. אפשר להשתמש בו כדי לשלול כל חוק וכל פעולה יומיומית הכי טריוויאלית.

אני לא חיפשתי עבודה מגעילה יותר.

חיפשתי עבודה שתראה מגעילה מול עבודה נוחה ונעימה.

לטעון שאם יכלה לקבל את אותו הכסף במקום אחר הייתה הולכת למקום האחר זה הכשל הלוגי.

אני לא חושב שזנות צריכה להיות חוקית למשל ,

באותה מידה אפשר לטעון גם על סוחר סמים / רוצח שכיר ועוד.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זנות צריכה להיות חוקית וממוסדת, עם חוקים מאוד ברורים, ייעוץ פסיכולוגי ובדיקות תקופתיות למחלות.

אם מישהי בוחרת להשכיר את האיברים הפרטיים שלה מיוזמתה, שתהנה.

כמו שאנשים שוכרים את המוח שלי לכמה שעות, או את ידע שלי בשפות, ככה מישהי יכולה לבחור להשכיר כל חלק מהגוף שלה כל עוד זה לא פוגע באף אחד.

סרסורים מצידם, צריכים להיות לא חוקיים.

פורסם

לסנן פורנו באופן שרירותי - רעיון מעולה.

רק צריך להוסיף משמר צניעות שיודא שהנשים מתלבשות בצורה מכובדת: בלי לחשוף שיער, עור, חלקים עירומים בגוף (אחרת זה גם פורנו - מה יקרה אם מישהו חס וחלילה יראה שיער חשוף, זה הרי סוף העולם). איך נקרא הבגד הזה שמתלבש כמו שק ויש רק חריץ בשביל העינים (וגם זה עם רשת כדי שחס וחלילה לא יראו אפילו צבע עיניים)?

כמובן זה רק ההתחלה. אם נותנים יד לבהלה קיצונית הזאת, יבואו גם גזירות הבאות. בסוף יכנסו לבתים לעשות חיפוש אחרי אוכל לא כשר ויעשו מבדקי צועה כדי לוודא, יעשו רשימות של אנשים שמדליקים אור בשבת.

ומה קיבלנו? לא צריך ללכת רחוק בשביל הדוגמאות.

סינון אתרי פורנו בתור התחלה ישמש רק תירוץ כדי לסנן שורה מאוד ארוכה של אתרים. יכניסו אנשים לרשימות, אחרי זה ימצאו דרכים להתנכל בכופרים.

אם חוק כזה יתקבל, ביי ביי לדמוקרטיה ובוקר טוב למשטר טוטאליטארי. זה יגרום לכך שאי אפשר יהיה לחיות בחופשיות, כל מי שיוכל יברח מכאן בסופו של דבר.

מי שצריך לסנן אתרים בגלל ילדים וכד', בהחלט ספקיות יכולות להציע את זה בתור שירות. מי שרוצה יוכל לבקש. אבל רגע, כבר יש את זה. זה אומר שהחוק בא למטרה אחרת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יותר מזה: אני מציע, שבחנויות בגדים, יוצגו רק בגדים צנועים ולא חשופים מדי. מי שתרצה לקנות בגדים לא צנועים (במחסן מאחור), תצטרך לגשת למוכר ולהצהיר שהיא רוצה להתלבש באופן זנותי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי החוק שלהם זה לא יחסם באופן שרירותי אלא הספק אינטרנט יהיה מחוייב להציע לך לשים חוסם אתרים:

ספק גישה לאינטרנט יספק לכל מנוייו שירות יעיל לסינון של אתרים פוגעניים ותכנים פוגעניים באינטרנט, בשים לב למקובל בתחום ובהתאם להוראות שיקבע השר.

הכותרות של מאקו מחרטטות (כרגיל) או מה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אחחח ימי הגיפים היו ימים טובים, אז באמת הערכת זוג שדיים יפים, היה לוקח הרבה זמן להגיע לשם עם המודם 33kbps :)

רגע, שאני אדע אם צריך להתחיל להוריד תכנים בזמן שנשאר לי בגרמניה, כבר התחילו לחסום בארץ ? :)

איזה כיף זה שבוע בלי טמקא...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

היום אם זה לא hd לא מביט לשם בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה hd, על 4k שמעתם ? [emoji1] [emoji1]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

ניראה שזה טריק: הם רוצים לאשר חוק מרוכך ואחרי זה להקשיח.

הרי בשביל מה צריך את החוק הזה במתכונת הנוכחית? הרי זה גם ככה קיים.

בסופו של דבר הם יסננו גם קארז פורום בגלל שיש כאן שרשורים שמזכירים רכבים חזקים. זה הרי עלול לגרום לכך שמישהו יקנה את הרכבים החזקים ואז להתפרע בכביש ולגרום תאונות. ובכלל, הרי אסור להנות מנהיגה, יחסי מין, אוכל וכד'. הרי זה עלול לעורר פשיעה, מחשבות לא תקינות. רכב זה רק כדי לשמש בתור כלי תחבורה, יחסי מין רק כדי להתרבות, אוכל רק כדי לספק אנרגיה לעוד במטרה לשלם מיסים.

צורת חשיבה מעוותת יכולה להוביל רחוק, רק תנו לזה תקדים וזה ימשיך.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...