Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעת חוק חדשה - תחסום באופן אוטומטי תוכן פורנוגרפי/אלים וכו'. אלא אם כן נבקש אחרת.

מחר יחסמו לנו שיתוף קבצים. מחרתיים אתרי חדשות שלא תומכים באג'נדה הממשלתית והופל'ה - צפון קוריאה זה כאן.

http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-8c2893322d41851006.htm

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הבלאגן בתאגיד השידור החדש, זה בגלל שגויסו עיתונאים שלא מוכנים ליישר קו עם השלטון, אז אנחנו כבר שם.

ואם זה מתגלגל לידי חוק ממשי, זה הולך ליצור "רשימה שחורה" של אזרחים שצופים בפורנו, מעניין איך השלטון ימנף רשימה שכזאת לצרכים שלו.

אני בוכה כשאני רואה לאן זה מדרדר, אבל אמשיך להלחם על המדינה שלי, גם אם המנהיג העליון לא רוצה בי, וגם אם הוא, ביחד עם חצי מהעם חושבים שאני ושכמותי "שכחו מה-זה להיות יהודים".

פורסם

אכן הבעיה היא לא תוכן הפורנו אלא הכנת הרשימה השחורה שבטוח בעתיד יוסיפו עוד ועוד פרמטרים ומי שיופיע בה יוכלו להישתמש בזה נגדו.

מי שרוצה את הסינון שיבקש בעצמו, אם החינוך הוא הבעיה אז שישקיעו שם את הכסף ולא ביצירת רשימות שחורות כאלה ואחרות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מסוג החוקים שאפשר לצפות להם ברגע שייפתרו כאן כל הבעיות האמיתיות, אבל העיקר שבכנסת יושבים אנשים חושבים שמצליחים לחולל שינוי חיוני ואמיתי.

פורסם (נערך)

איך ניתן לחסום פורנו בכלל? לחסום אתרים או מה?

הלואי וזה יהיה אפשרי,אני בכלל נגד גלישה במרשתת לילדים,

אבל זה כבר לא ניתן,ש''ב ניתנים דרך האתר ואז הדרך קצרה

להגיע למקומות לא ראויים חלילה,

מה פה הבעיה אינני מבין,הלואי ויהיה ניתן לחסום פורנו למי שמעוניין בכך.

מחר יחסמו לנו שיתוף קבצים.

יש כבר הצעת חוק כזו נגד הורדות פירטיות

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

משאלתך התגשמה.

תפנה לספק האינטרנט שלך ותגיד לו שאתה מעוניין לחסום אתרים בעלי תוכן בעייתי לילדים. הם ישמחו לדאוג לך.

אתה יכול גם לעשות אינטרנט ״כשר״ - אינטרנט רימון.

פורסם
איך ניתן לחסום פורנו בכלל? לחסום אתרים או מה?

פשוט יחסמו כתובות של אתרי פורנו מוכרים בארץ ובחו"ל.

זה גם ככה מוצע כבר עכשיו בשירותי "הגנה לילדים" שספקיות אינטרנט/תשתית דוחפות ללקוחות שאין להם מושג מהחיים שלהם. להחיל את זה על הכלל זה ממש לא כזה מורכב.

פורסם
פשוט יחסמו כתובות של אתרי פורנו מוכרים בארץ ובחו"ל.

זה גם ככה מוצע כבר עכשיו בשירותי "הגנה לילדים" שספקיות אינטרנט/תשתית דוחפות ללקוחות שאין להם מושג מהחיים שלהם. להחיל את זה על הכלל זה ממש לא כזה מורכב.

יפה.עשיתי את זה מזמן.

ומה עם פורנו שקיים לא באתרי פורנו,תכנס ליוטיוב למשל מלא פורנו וגסויות

גם בפייס יותר עירום שמעתי,

יש הרבה מעבר לחסימת אתרי פורנו.

פורסם

ביוטיוב ושות' יש מספיק חסרי חיים שיספיקו לדווח על תכנים בלתי הולמים ליוטיוב עצמם עוד לפני שבסיס הנתונים של ספקיות האינטרנט יספיק להתעדכן.

מן הסתם החסימה תהיה חלקית ולא אבסולוטית ומי שמספיק ירצה יוכל להגיע גם לתכנים שנחסמו באופן רשמי מבלי יותר מדי קושי (אם לא בא לו להביך את עצמו מול המוקדנ/ית של הספקית ולדרוש את ההסרה של החסימה).

פורסם (נערך)

הוא לא יהיה היחיד. תכינו את עצמכם להתאבדויות המוניות בפומבי.

אני עד היום סבור, שהנצורים בדאולאתאבאד התאבדו (1306) בגלל מחסור בפורנו ולא בגלל שעלאא אל-דין פרץ את החומות. :lol:

נ.ב. נכון שאתם מתים על בדיחות אינטלקטואליות בשרשור על פורנוגרפיה?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...