Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אפשר הסבר למה תמיד אומרים לבצע טיפול כל 15 אלף או שנה. בשנה אני עובר 8/10 אלף ק"מ למה עדיין אני צריך לעשות טיפול למרות שהק''מ נמוך בהרבה? החלקים שמוחלפים/נבדקים אמורים לקבל את הבלאי ע"פ השימוש, לא?

תודה לעונים

• ספונסר פורום
פורסם

יש בלאי לחלפים / נוזלים שהוא תלוי תקופה ולא רק קילומטראז'.

אם אתה רוצה לשמור על האוטו שלך מתוחזק ברמה גבוהה, תיצמד לדרישות של היצרן.

אם האוטו באחריות, ואתה מחליט על דעת עצמך לוותר על טיפולים אותם דורש היצרן, אל תתפלא שבמקרה של תקלה יהיה לך קשה לממש את האחריות.

בקיצור - אל תחפש קיצורי דרך.

פורסם

זה לא שחור-לבן. אם הרכב מחוץ לאחריות, מצתים לדוגמא אפשר להחליף לפי ק"מ בלבד, גם פילטר אוויר, פילטר מזגן, פילטר דלק. מכיוון שזמן לא משפיע אליהם באופן משמעותי.

שמן מנוע ושאר הנזלים, וגם רצועות הנעה מומלץ להחליף לפי זמן אם לא צברת את הק"מ של ההחלפה, כפי שהוסבר.

פורסם

הבעייה המרכזית היא בשמנים. אורך החיים שלהם מוגבל. שמנים איכותיים , שנתיים.

שאר הדברים (כמו בלמים, טיימינג, מצמד וכו') למעשה יטופלו בהתאם לשחיקה הפיזית ולא הזמן.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
הבעייה המרכזית היא בשמנים. אורך החיים שלהם מוגבל. שמנים איכותיים , שנתיים.

שאר הדברים (כמו בלמים, טיימינג, מצמד וכו') למעשה יטופלו בהתאם לשחיקה הפיזית ולא הזמן.

לרצועת טיימינג יש בלאי של אורך חיים (מבחינת זמן) או X ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...