Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנב לי הגריל הקידמי באטוביאנקי 79.למי יש למכור\למסור?

החנתי האוטו כנראה במקום לא סימפטי, היה יום הולדת של הילד, הלכתי לשעה וחצי, חזרתי, איננו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש לקלוש חדש דנדש

600 שקל

זה הרבה בשבילי

לבינתיים ננסה לאלתר משהו

המוזר זה ששאלתי את קלוש אם יש הוא טען כי לפני כמה ימים התקשר אדם והתעניין לגבי סמלים של אוטוביאנקי

אולי...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

כבעל רכב אספנות אני יכול לומר שאחד הדברים היפים באספנות זה להסתכל על המכונה ולהבין עד כמה התאמצנו להשיג כל חלק וחלק. הייתי פעמיים באנגליה ופעם אחת בהודו בכדי להשיג חלקים. מעציב ומפליא שהיום בעידן האינטרנט כאשר הכל בקצות האצבעות אנשים הולכים וגונבים לאחרים חלקים לרכבי אספנות. רכב כזה שמורכב מחלקים גנובים לא שווה אגורה שחוקה ובעליו צריך להתבייש במעשה.

עצוב לשמוע שיש כאלה חלאות גם בקרב אוהבי האספנות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ראית?

המחיר של הגריל ב-E-bay ירד מ- 49 ל- 39 אירו (ועוד 69 אירו משלוח:roll:)

http://www.ebay.it/itm/262447975119

אני מקווה שזה הדגם שלך.

עדיין קצת יותר זול מקלוש....

ובינינו - אני חושב שמי שמחזיק רכב אספנות (בוודאי כזה שמשתמש בו גם ליום -יום...) צריך להפנים כי תהיינה הפתעות, וגם הוצאות שלא תמיד נראות הגיוניות .

זה מחיר ה"שריטה" שלנו :roll:

עודד

פורסם

יש שוק עתיק ב11.11 אנסה לקחת חופש מהעבודה ולהגיע.

אם לא ננסה לאתר מישהו שילך לשם וינסה לאתר לי

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

ובינינו - אני חושב שמי שמחזיק רכב אספנות (בוודאי כזה שמשתמש בו גם ליום -יום...) צריך להפנים כי תהיינה הפתעות, וגם הוצאות שלא תמיד נראות הגיוניות .

זה מחיר ה"שריטה" שלנו :roll:

צודק (ואני לא מדבר כבר על אגירת חלקי חילוף ספייר, לימים קשים. זה שיש גריל כזה חדש בארץ - לא הייתי חושב פעמיים ורוכש. זה מחיר השגעון תרתי משמע).

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי

מעדיף 500 שקל לשלם לצביקה קרבורטורים שיחזיר חיים לביאנקי ולא חלק ליופי.

אחד העובדים הערבים בתלפיות אמר לי היום כי מכיר בחור שיש לו 3 אוטוביאנקיים בחברון והוא יהיה שם בשבת.

ינסה לבדוק אם יש לו גריל בשבילי.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...