Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי i20 שנת 2011 מדגמי הליסינג.

הרכב גמע בקושי 85k ומטופל באופן סדיר במוסך ע״פ הוראות יצרן (לא מוסך מורשה).

לפני כחודש החלפתי מצבר חדש ברכב אחרי שהמקורי שרד למעלה מ5 שנים (ועדיין לא שבק חיים) ונבדקה טעינה.

אני לא זוכר אם הבעיה התחילה אחרי החלפת המצבר.

אז ככה, לעיתים (לא מצליח לשחזר את דפוס הפעולה שזה קורה) כשאני נכנס לרכב לאחר פתיחתו באמצעות השלט קורים 2 דברים, או שכאשר מקישים קוד שומעים צפצוף קודן שהולך ונחלש כאילו אין מצבר ברכב ואז נגמר, הקודן לא מגיב עד שמוציאים ומכניסים את המפתח, או שניתן להקיש את הקוד אך כאשר מסובבים סוויץ הכל מת, הנורה של הכרית אוויר מהבהבת חלש ושאר הנורות לא דולקות.

לאחר כיבוי סוויץ והוצאת המפתח כמה פעמים הכל חוזר כאילו כלום וכל התחנות ברדיו + נתוני נסיעה מתאפסים.

במוסך שלי לא הצליחו לראות בעיה ולא לשחזר אותה אבל חיזקו את הכבל מינוס אבל כאמור זה לא עזר.

מישהו מכיר? נתקל?

תודה על העזרה!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם (נערך)

לאור השרשור הקודם שפתחת,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614715-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i20-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%94

עושה רושם שיש בעיה חשמלית- המצבר (אעפ"י שנבדק),מחייב בדיקה נוספת כמו גם מתח טעינה של האלטרנטור.

את הבדיקות יש לעשות גם בעומס צרכנים ולא רק כאשר הרכב "נח".

ייתכן כמובן,שיש צרכן זרם פרזיטי שגונב חשמל וגורם לכך,שהמצבר גם אם תקין נפרק במהלך הלילה אבל גם השרשור4 הקודם מעלה חשד לתקלת מצבר /אלטרנטור.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...