Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני משתחרר אחרי החגים ומחפש רכב לעבודה.

אני גר בנתניה וככל הנראה העבודה תיהיה באזור תל אביב/רעננה.

מחפש רכב קטן עם החזקה זולה ושיהיה חסכוני.

חשבתי על סייריון מיקרה ואולי אפילו I10.

תקציב:20-25K עדיפות לפחות.

אשמח לקבל חוות דעת לרכבים זולים ואמינים בתקציב הזה.

חשוב לציין שהרכב חיייב להיות אוטומט !

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

I10 עם מנוע 1,000 יהיה רכב עייף ושחוט כנראה,לניסאן יש גיר רציף ותקלה בו תשבית לך את הרכב מהר מאוד.

מבין השלוש אפשרויות שהעלית,דייהטסו סיריון 2006-8 ייכנסו בתקציב. עדיף לחפש אחת,שלא בילתה בליסינג/השכרה.

יש הרבה רכבים אך צריך סבלנות למצוא רכב שמור וטוב.

וכמובן מכיוון שזו נתניה - זהירות יתרה מסוחרי רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיריון,הייתי מוסיף גם את הגטס ברמות גימור gli/glx/gls,אמנם לא הכי חיסכונית,אך אמינה ועם אחזקה לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם רובוטי בא בחשבון אז תוכל לבדוק גם את פיג'ו 107.

חסכונית מאוד ויש היצע דיי גדול.

החסרון הוא גיר רובוטי קצת מנדנד ומטלטל, ממליץ לבצע נסיעת מבחן לפני שאתה שולל.

פורסם

תודה רבה.

שמעתי חוות דעת חלוקות בקשר לגטס.

כשאתה אומר אומנם לא הכי חסכונית אתה מדבר לצריכת דלק? כמה היחס פחות או יותר ?

מאיזה שנה מומלץ לחפש ?

פורסם

האוטומטית תעשה בערך 1/12-13,הפיגו למשל משמעותית יותר חיסכונית,הסריון לפי מה שבעלי רכבים מציינים תהיה מעט יותר חיסכונית מהגטס.

אני בדעה שאם קונים רכב ישן יחסית,צריכת דלק זה לא הכול,צריך להיסתכל האם הדגם אמין? האם החלפים זולים? והגטס באמת טובה בתחומים הללו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש לך בחברות ההשכרה את פיג'ו 107 או סיטרואן C1 - ב-30K תוכל לרכוש אחת בת שלוש.

במקום לשלם במכה אחת 20-25 אלף שקל שיש לך, תפרוס אותם לתשלומים ל-5 שנים וככה תוכל להתחיל את החיים שלך עם רכב נורמלי, שישרת אותך כמה שנים באמינות.

אין סיבה לרכוש רכב שנת 2005-2006 כשאתה יכול די בקלות להרשות לעצמך מודל 2013.

פורסם
פורסם

אני מעדיף לשלם במכה אחת ולא לפרוס ל5 שנים.

בנוסף,אני מחפש רכב שישמש אותי לשנה וחצי שנתיים גג ולכן אני מעדיף לרכוש רכב מידיים פרטיות ולא חברת השכרה או ליסינג.

בעבר רכשנו במשפחה I20 מחברת ליסינג ולאחר שנתיים ירד לו הערך משמעותית.

נכון,אני קונה רכב בשנתון נמוך יחסית ולכן ככה או ככה תיהיה ירידת ערך.

כרגע המובילות המרכזיות הן גטס משנת 2008+ וסיריון משנת 2008+.

פורסם

מליסינג אתה קונה בזול וגם מוכר בזול.

היתרון בליסינג שבדרך כלל יש איזו אחריות,השבחה.

מצד שני היתרון ליד פרטית יהיה בדרך כלל ק"מ נמוך יותר ונהיגה עדינה יותר,לא מחייב אבל הגיוני.

לדעתי תעשה סיבוב על הסריון ועל הגטס ותחליט מה יותר נוח לך.

פורסם

אין כמעט רכבים פרטיים בסוג הזה של רכבים.

השוק המוסדי שולט על 90% מהשוק - להתחיל למצוא את הגטס שמישהו קנה מהחברה אי שם לפני 9 שנים, ועוד לשלם על זה מחיר מלא במזומן - זה סיפור רציני מאוד.

מה עוד, שאתה תצטרך להשקיע עוד כסף בהשבחה (כי אין רכב בן 9 שיוצא נקי בבדיקה) וכמובן שיהיו לך יותר תקלות ברכב בן 9 מאשר ברכב בן 3.

אבל, אם אתה נעול על לקנות ענתיקה בכסף טוב, אז בהצלחה. אתה תצטרך אותה.

פורסם

אני מסכים איתך,אבל אני לא רוצה להשתעבד ולפרוס את התשלומים למספר שנים.מה גם שאני רוצה רכב שישרת אותי שנה וחצי שנתיים במקסימום.

רכב שגם אם אצטרך לתקן ולהשביח אותו כמו שציינת הוא לא יקרע לי את הכיס.

בכל מקרה,אני לא פוסל את עניין הליסינג ואחפש שם בנוסף.

פורסם

את הכסף הנוסף אתה בכל מקרה תוציא, תרצה או לא. ככה זה בחיים, רכב ישן זה רכב לעשירים.

נכון, פה בפורום מסתובבים לא מעט אנשים שיודעים לתקן לבד, ויכולים לספר לך איך עולה להם שקל וחצי להחזיק רכב בן 10, אבל המציאות קצת פחות נוצצת והיא כוללת מסע בין מוסכים, פירוקיות וחנויות טכניות - דברים שכמעט ולא תראה אם תסע ברכב בן 3.

• תוכן חדש...