Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תודה רבה לכולם על העזרה.

הבעיה נמצאה הסנכרון של הילוך שני סיים את חייו כנראה.

לפחות אני יכול לסמן לעצמי v על פרוייקט החלפת קלאץ וכבל קלאץ בהצלחה.

:-D

פורסם

הם לא נכנסים חלק כמו בעבר אבל אני מאמין שזה בגלל שהשטאנגות לא מקוריות ולכן יש שתי שטאנגות מתכווננות לעומת המקוריות שלא מתכווננות. כנראה שלפי העין לכוון כמו הקודמות לא מספיק ואולי יש מרווחים של מילימטרים לפה או לשם שלא מצליחים לזהות שבגלל זה את הידית עצמה לפעמים קצת קשה להכניס. אבל באף הילוך אין רעש של גריסת גג״ש חוץ מהורדה משלישי לשני או העלאה מראשון לשני.

בנוסף כשאני מבצע דאבל קלאץ הן בהעלאת הילוך והן בהורדה הגריסה נעלמת.

כרגע אני נוסע עם דאבל קלאץ ומתחיל לחפש גיר כזה מפירוק.

אשמח מאוד אם יש רעיונות איפה לחפש.

אני יודע שיש בפירוקיות אבל הדגם הזה ספציפית יחסית נדיר ועוד בדגם הידני לכן אני שואל.

תודה רבה

פורסם

המנוע הוא מנוע מסדרת xu ולכן למיטב זכרוני כל גיר שמתאים לxu יתאים.

בנוסף למיטב זכרוני אחד השיפורים שכל בעלי ה306 xsi היו עושים זה לקחת "הילוך חמישי" של ברלינגו ולהרכיב בגיר של ה306 לכן שווא לבדוק אם אפשר לקנות גיר של ברלינגו ולהרכיב בקייס של 306

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אם כל קשה להשיג גיר של רכב כזה, למה שלא תברר על סנכרון הילוך שני ותחליף אותו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כי לפי מה שהבנתי מיוסי הבעלים של מוסך גבע שמתמחה בצרפתיות המחיר רק של הסנכרון המקורי יהיה יקר מאוד ולא שווה את הכל. זה מלא עבודה ומלא כסף במוסך שיתקתק את זה.

אני כן ארצה לעשות שיפוץ גיר בעצמי בנחת לאחר שאחליף מפירוק ולא כשהרכב מושבת ואני בלחץ. טאז אולי כן להחליף חזרה למשופץ שבו אני כן יודע בדיוק מה קורה בפנים.

לפי מה שהבנתי מחיר של גיר כזה מפירוק אמור להגיע לסביבות ה700 שקל האם זה הגיוני?

• תוכן חדש...