Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כשבועיים הלך לי ברכב (פיגו 306 מנוע 1.8 שנת 96) הקלאץ. לקחתי על עצמי ללמוד את העבודה והתייעצתי וביררתי על הנושא ובסוף ביצעתי בעצמי. שכסיימתי את ההחלפה מילאתי שמן גיר (apex 80-90) במוסך טוענים שהשמן בסדר ולא כל כך קריטי הצמיגות אני פחות מאמין שהם צודקים שכן רשום בספר הרכב 75-80.

בכל מקרה ישנה תופעה שבמהירויות נמוכות יש קושי רציני בשילוב הילוכים וצריך לפעמים כמה פעמים לנסות ויש רעש של גריסה ולפעמים פחות. שמתי לב גם שבמצב עמידה כדי שראשון יכנס יותר בקלות צריך בדרך כלל להכניס לשני ואז לראשון. לרברס נכנס תמיד חלק. במהירויות גבוהות מורגש שיותר קל משמעותית להעביר הילוכים.

נתתי למוסכניק להתיישב ברכב ולבדוק הוא קבע שהמזלג של הגיר עם סדק שכן המיסב היה גמור ויש צורך לפתוח שוב את כל הגיר וכל הבלאגן הזה ולהחליף את החלק. הוא טוען שבגלל הסדק ֿישנה הבעיה עם ההילוכים ובכלל אין שום קשר לשמן.

המוסך נתן לי הצעה של 1200 שקל לעבודה על הדבר. כבר אין לי את כל הכלים שעבדתי איתם מקודם שאלתי ממישהו.

אני חייל קרבי ומחזיק את הרכב ממשכורת צבאית בלבד וממש לא חפץ להכנס להרפתקאות שיכניסו אותי לחובות

אשמח מאוד לחוו״ד רציני בעניין

תודה רבה ושנה טובה!

אמיתי נוה

מצרף תמונה של המזלג שבמקרה במהלך ההחלפת קלאץ צילמתי המוסכניק הסתכל על התמונה וקבע שיש סדק.BlPQtiC.jpg

פורסם

מה מצב הכבל קלאץ? המקורי או שהוחלף? ברכב הזה המתיחה היא אוטומטית או ידנית?

לי פעם החליפו מצמד ב-205 אמנם, אבל הרכיבו את המזלג לא נכון. דוושת במצמד הייתה רועדת כל הזמןץ לבסוף הוחלף המזלג בגלל שנהרס והכל הסתדר. אצלך הדוושה רועדת?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כבל מקורי לפי דעתי. אני אישית לא החלפתי. מתיחה אוטומטית.

אין מצב שזה בגלל שמן בדרגה לא נכונה? (שמתי 80-90 במקום 75-80)

פורסם

החלפה לצמיגות המקורית תעלה לך זול יותר מהחלפת מזלג. אין לך אפשרות להשיג את הכלים שוב?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

וודאי שהוחלף. גם זה מרגיש שהקלאץ עובד יפה שמן גיר בצמיגות מקורית יעלה לא מעט. אם אצטרך גם ככה לפתוח אין טעם עכשיו לעשות עבודה כפולה לא?

פורסם

אני אישית הייתי מתחיל בהחלפת שמן. 80W90 נשמע כמו שמן דיפרנציאל בכלל. תוכל לתת קישור לשמן שמילאת?

קנה 2 בקבוקי מוטול:

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-motul-motyl-gear-75w80--1l

בנוסף בדוק אם יש כיוון/כיול כלשהו לשטאנגות.

Stay Dirty

פורסם
אני אישית הייתי מתחיל בהחלפת שמן. 80W90 נשמע כמו שמן דיפרנציאל בכלל. תוכל לתת קישור לשמן שמילאת?

קנה 2 בקבוקי מוטול:

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-motul-motyl-gear-75w80--1l

לא מצאתי קישור לשמן אבל יש תמונה של האריזה מקדימה ומאחורה מצרף39V2XKV.jpgZvoFaFQ.jpg

פורסם

+1

אצלי בליאון בעיה זהה למה שתיארת כקושי הבכנסת ראשון נפתרה חלקית אחרי כיוון כולשהו של השטנגות במוסך (אין לי מושג מה בדיוק .אני הייתי בתוך האוטו על הליפט).

למה חלקית ?כי הבעיה בעה וחוזרת לסירוגין .למה?כי השטנגה אצלי לא מקורית ונאמר שהחלפתה למקורית תפתור תביעה.

בנוסף נאמר כי אצטרך לחפש ידית הילוכים מפירוק כי שלי שחוקה בתחתית או משהו כזה וזה חלק מהבעיה.

כל מה שכתוב כאן הן דברי המכונאי.

מקווה שעזרתי

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

כבעלים של פיג'ו וסיטרואן כבר הרבה שנים , לך על החלפת שמן גיר מתאים חייב 75W80 GL-4 ברגע שהשמן גיר לא מתאים זה גורם בדיוק לתקלה שלך

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

האם הסדק שכביכול נראה בתמונה במזלג בחיבור של השן העליונה באמת משמעותי? או שזה ברמה מינורית ביותר שלא יכולה להיות לזה בכלל השפעה?

פורסם

במקום להמשיך בנסיונות שיעלו לך רק יותר כסף .קפוץ לבדיקה לאחד המוסכים המתמחים בפג'ו כאן בפורום

אני ממליץ על "אורן שרותי רכב" שנמצא בחולון .וגם הגיב לך בשרשור

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

לאחר בדיקה שעשיתי שמתי לב שהרעש של הגריסת גג"ש מופיע רק בהורדה משלישי לשני או בהעלאה מראשון לשני?

האם יש הצעות ממוקדות יותר?

תודה רבה

• תוכן חדש...