Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 2005/6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש רכב שיהיה בטיחותי ואמין, חסכוני בדלק(כמה שאפשר), שיהיה פשוט לתחזוקה.

נסועה שנתית של 10KKM עירונית בדרך כלל. (אולי מידי פעם ייצא מחוץ לעיר לנסיעות של 20-30 דקות)

אני מתעניין ברכב פונטו ספייס 04-06 דגם דינאמיק בעל 80 כ"ס ותיבה אוטומטית

ראיתי אשכולות קודמים על הרכב אבל אין משהו "עדכני" כך שאני לא יודע עד כמה זה רלוונטי להיום והאם זה רכב שכבר עבר זמנו או שעדיין יכול להיות אופציה טובה לנהג חדש בנסיעות עירוניות.

יש תקלות ידועות ברכב?

לפי חוות דעת מיד 2 הוא רכב יחסית מומלץ וגם מאוד זול ביחס לרכבים אחרים בשנתון

מה דעתכם על הרכב הנ"ל בתקציב של עד 10K , זה יכול להיות פיתרון טוב?

תודה מראש
:)

פורסם

ברכב בגיל הזה (11-12) מחלות הילדות הן כבר ממש לא העניין.

התחזוקה שעבר הרכב במשך חייו הרבה יותר חשובה.

הרכיבים המורכבים ברכב הזה הם תיבת ההילוכים וההגה החשמלי. לגבי שני רכיבים אלה יש כבר הרבה ניסיון והתיקון לא יקר כמו שהיה בעבר.

מה שחשוב זה לרכוש רכב שתוחזק כהלכה, ועדיין עם הסטוריית טיפולים (לא הייתי פוסל רכב ללא היסטוריה שנבדק ונמצא תקין)

וצריך גם מזל, ולא מעט.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה הרכב שאשתי נוהגת עליו (שנת 06| שנינו מרוצים מאוד מהרכב,חסכוני אבזות יחסית מפנק לשנתון שלו וסוחב יפה מאוד

כל התיקונים והטיפולים לא עולים הרבה כסף (מטופל במוסך לא מורשה)

אני אישית ממליץ עליו.

• תוכן חדש...