Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התאור הרשום באתר הספק

5 inch GPS Android Mirror GPS Navigation Allwinner A33 Quad-Core Dual Camera DVR Anti Radar Detector

5 inch 800x480 TFT, 5 point copacitive touch screen, play games, watch videos, surf on Internet,...etc.

3. Software Support : Android type map, email, facebook, SKYPE, MSN, Twiter,...etc.

Device OSD Languages:Hebrew

Built-in WiFi module 802.11 gbn, can surf on Internet through WiFi, to watch or download video, music, audio, reading news, ..., etc. Can do as Android Tablet, e-book, play games, ...etc.

GPS Navigation :

1. Latest maps. Support lifetime map update. We will offer latest free map for our distinguished buyers to lifetime update.

2. 3D navigation, no need to worry about the complex viaduct and the maze crossing.

3. Smart voice journey remind all the way, no need to worry about driving past the road.

4. Map languages:

Latest IGO Primo or Navitel 9.6 Navigation Maps

Middle East(2016):israel

פורסם

אכן.

המחיר נראה טוב מדי למפות צפ' אמריקה, דר' אמריקה, אוסטרליה, אירופה והמזרח התיכון.

בכל מקרה - מבין שתי האופציות , הייתי בוחר ב-IGO PRIMO

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

זאת יחידה מבוססת אנדרואיד 4.4.

תפעיל שיתוף אינטרנט דרך פלא, תוריד WAZE וצא לדרך.

יש אותה לחבר שלי במסחרית של רנו.

פורסם

תודה חבריה,

NOMED לא הבנתי אותך לאן להוריד וויז? בפלא יש לי,איך אני צופה ביחידה במפות ומקשיב לוויז?

• תוכן חדש...