Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חול במיכל עודפים גטס 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני מספר חודשים פתחתי את מכסה הרדיאטור והופתעתי לגלות שכבה חומה ודקה למעלה, אחרי ניקוי עצבני עם מים זורמים החול המדובר המשיך להצטבר שם.

אסף הגיע וגילה שהם מגיעים ממיכל העודפים לאט לאט, ניקה אותו טוב והמים חזרו להיות צלולים.

בשלב זה אציין שהחניה שלי בבית היא על אדמה חולית דקה, לכן היא החשוד המרכזי.

השאלה הנשאלת מאיפה מגיעים גרגרי חול לתוך מיכל העודפים ומשם לרדיאטור? הבעיה מתחילה לחזור על עצמה לאט לאט.

תודה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

עיקר המישקעים מיצטברים ברדיאטור עצמו. ברגע שמיכסה הלחץ ברדיאטור מאפשר זרימה אל מיכל העודפים גם אם זה הזרימה הקטנה ביותר הנוזל סוחב איתו את הליכלוך מהרדיאטור למיכל. הפיתרון היחיד כדי להעלים את המישקעים לחלוטין הוא להחליף רדיאטור אך לא הייתי ממהר לעשות זאת כל עוד מערכת הקירור מתפקדת כמו שצריך!

פורסם

אני לא חושב שהחול שראית מקורו במקום החנייה של הרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני בדעה של איתמר ומאור.

כנראה לפי מה שסיפרת בעל הרכב הקודם לא היהי פדנט והיה שם גם מים רגילים וזה שאריות האבנית הרדיאטור שנשארו במערכת הקירור.

כנראה שרק ניקוי רציני של כל מעברי המערכת שאתה יכול להגיע אליהם יפתור את הבעיה.

לדעתי האישית.

• תוכן חדש...