Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצר ברכב לאחר שטיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אתמול זה קרה שוב, פעם שנייה. נכנסתי עם הרכב לשטיפה, לא עברו יותר ממספר שניות בודדות ונהיה קצר ברכב.

הרמתי את מכסה המנוע, לא ראיתי משהו יוצא דופן אבל בכל זאת זה מטריד אותי, כי אנחנו מתקרבים לחורף.

אין חוטים חשופים למראה או משהו דומה, יש מה לעשות? יוכלו לאתר זאת במוסך?

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם
איפה קיים הקצר? מה לא עובד כרגע ברכב?

חלונות, מולטימדיה. אני מכניס את הפתח לסוויץ, נותן רבע סיבוב והאוטו מתניע ישר לבד עם רעשים. כמובן שכמו פעם שעברה, אחרי שעתיים - שלוש, הרטיבות התייבשה והקצר הפסיק.

פורסם
מדובר בשטיפת מנוע או רכב ?

שטיפת רכב. קודם כל הם שוטפים עם קיטור מים אז אני חושב שאולי בעקבות זאת נכנס משהו מתחת למכסה המנוע, לאחר מכן נכנסים למכונת שטיפה.

פורסם

מכיוון שמדובר במערכת החשמל ברכב תעשה טובה לעצמך ושטוף את הרכב לבד. זה קצת קשה אבל בטוח יותר. היום היה קצר בחלונות ועוד שבוע בשטיפה הבאה יישרף מחשב ניהול מנוע. אל תקח צאנסים!

פורסם

ההמלצה לשטוף לבד טובה בלי קשר לבעיות של פותח השרשור.

אבל, מה יעשה שבחוץ ירד גשם? יעטוף את הרכב בניילון נצמד? הרכב אמור לעמוד בתנאים של מכונת שטיפה.

יש תקלה ברכב ויש לפתור אותה. גש בעל מקצוע שמבין עניין בחשמל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

קח מים ותתחיל להרטיב לאט, עם הפסקות ולא יותר מדי מסביב למכסה תא המנוע עד שהמנוע כבה. תתחיל מחזית הרכב שאמורה להיות הנמוכה ביותר. כך תמצא כנראה את האזור הבעייתי.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

הייתי בודק את כניסת האנטנה אולי משם נכנס מים.

בנוסף בדוק את תחתית החלון הקידמי באזור קיר האש ייתכן שהמקום סתום ומים חודרים פנימה לאזור הדשבורד

תכניס יד מתחת להגה מעל לדוושות עד למעלה ובדוק אם המקום לא רטוב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...