Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק 1.4 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

טולדו 1.4TSI 2016

125 כ"ס, צורכת 1:9 בעיר, נבדק מתדלוק לתדלוק.

האם זו צריכה הגיונית?

(במוסך אמרו שהרכב תקין.)

תודה.

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

ברכבי טורבו במיוחד הרבה תלוי בכמה הרגל שלך כבדה חבר עם לאון fr טוען לצריכה של 1:10 כשהוא לוחץ וחסכוני להפליא כשהו נוסע עדין.

אני עם מנוע אטמוספרי שם לב לשינויים רב בצריכת דלק כשהשינוי היחידי אצלי הוא בהתחלת נסיעה מעמידה ברמזור / עצירה מוחלטת.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

פורסם
מדובר בנסיעה נורמלית, ללא רגל כבדה על הגז.

אני ישאל אותך שאלה אחרת, אתה מרגיש קפיצות או נקישות מכות לפעמים מהdsg? לפעמים לא קבוע

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני ישאל אותך שאלה אחרת, אתה מרגיש קפיצות או נקישות מכות לפעמים מהdsg? לפעמים לא קבוע

כן, בגלישה.

הרכב חדש יחסית.כמה ק"מ הוא עבר ?

5,000.

פורסם

אם המנוע שלך טורבו אז זה נורמאלי

כי אני מניח שהזינוק שלך ממצב אפס למהירות מותרת בכביש לא עובר את ה 9 שניות

לכן זה אכן נורמאלי במיוחד ל tsi טורבו

פורסם (נערך)

לרוב מתי שהגיר עובד קשה או שהרגל לא החלטית זה קורה.שזה גם לפעמים משפיעה על צריכת דלק.

השאלה השנייה כשה אתה נוסע מה הדרכים שלך? הרבה פקקים?,עירוני רגיל,וכביש ראשי. כמה שאתה מתקדם לכביש ראשי הצריכה יורדת.

וכמובן מזגן על כמה הוא עובד כל הזמן על low או על 22 c ומה המהירות.

בקיץ תמיד יש צריכה גבוהה מאשר בחורף

עריכה אחרונה על ידי ilia044
פורסם

הרכב שלך חדש, עם הזמן (בערך ב15k) התצרוכת תרד משמעותית, אצלי באיביזה זה התחיל מ1:12 ב15k בערך ירד ל1:16.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...