Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לחו"ל - בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרבה ממליצים לי על ברצלונה. מה יש לעשות שם 4 ימים?

ואל תגידו "להסתכל על ארכיטקטורה" (גאודי או משהו כזה? או שזה סוג של גבינה?), כי הארכיטקטורה האקראית והמוזרה שלהם פחות מעניינת אותי. (מזכיר לי כפרים בצפון רק גדול יותר). מה עוד?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)
הרבה ממליצים לי על ברצלונה. מה יש לעשות שם 4 ימים?

ואל תגידו "להסתכל על ארכיטקטורה" (גאודי או משהו כזה? או שזה סוג של גבינה?), כי הארכיטקטורה האקראית והמוזרה שלהם פחות מעניינת אותי. (מזכיר לי כפרים בצפון רק גדול יותר). מה עוד?

עד כה, הזדמנתי לשם פעמיים, בכל פעם לשלושה ימים, ולדעתי החשש שלך מוצדק.

אם כמוני, אתה לא חובב זארה, כנראה שלא תמצא מה לעשות שם אחרי יומיים. זה לא שגאודי תכנן כל בניין בעיר, וחוץ מהעבודות שלו העיר נראית כמו עותק קטלוני של פריז, רק עוד יותר משעממת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קופי שופס ביום

ברים בערב

מסיבות בלילה

תן יום אחד משחק וסיור באיצטדיון של ברצלונה.

מספיק ל4 ימים

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

^^

אני אוהב את הכיוון חשובה שלך אבל אני לא אוהב לעשן יותר מידי. גם כנראה אני נוסע לבד אז לשבת מסטול באיזה קופישופ עם עצמי פחות מעניין.

חוץ מהקופישופס, יש שם דברים מעניינים אחרים? (נגיד פראג זולה, אבל ממש. אפשר לשתות עד כדי פינוי באמבולנס ב100 ש"ח. בברלין אפשר למצוא את הדברים הכי מוזרים שרק תחשוב עליהם. במינכן הבירה נעשית ע"י מלאכים...)

סגרתי פראג בנובמבר ל5 ימים כולל מלון 4 כוכבים וטיסות ישירות בפחות מ700$

תבדוק אולי פראג

הייתי שם כבר 3 פעמים. יצא לך יקר (אא, רגע, לבאס ממש?) טיסות אפשר למצוא ב250 ש"ח לכיוון ומלון לא מעניין בכלל כי גם ב3 כוכבים יש אחלה אוכל ואחלה מקלחת ב60-70$ ללילה קרוב למרכז

תהנה. אם אתה רוצה המלצות למה לעשות בפרטי.

חן- זארה זה זה של הבגדים? לא תודה... הם לא מקבלים את הכרטיס מועדון של "חבר"

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

יש לך ברים, גם זול. קנינו בבר שתי שישיות קורונה ב14 אירו.

יום אחד אתה עושה טיול רגלי במהלך כל היום. הולך לראות מבנים, בניינים, מוזיאונים כל מה שמעניין אותך. תעשה את זה באמצעות הHOP ON HOP OFF BUS ככה גם 'יהיה לך מסלול'.

יום שני אתה עושה מוזיאון בארסה, סיור במגרש, כולל משחק. מקדיש יום לחוויה. רצוי לעשות גם את כל השופינג הרצוי באותו יום. יש לך עודפים של פול אנד באר/זארה, אפשר לרכוש שם בגדים יפים וזולים. (מומלץ באמת) מחירים שהכרטיס הצהוב טרם ראה.

יום שלישי ורביעי רק לשתות, לעשן, לבלות במסיבות, להעמיס בברים (אם אתה רווק)

במהלך היומיים הראשונים תמיד אפשר להצטייד בוופרייזר קטן בתיק צד או מאפין חשיש. רק כמובן להשתמש בזהירות ובאופן מתון. לא להגזים ולחכות שהסטלה תעלה, גם אם נראה שלא עולה. זה יעלה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נציע לחבר סטלן, אם הוא יהייה בעניין אז זה אופציה טובה.

כדורגל אני ממש, אבל ממש לא אוהב.

פורסם

יש לי אי סבילות מוחלטת לברצלונה. כלומר - העיר יפה, יש מה לעשות שם איזה 3-4 ימים (לא כולל יציאה מהעיר), אבל התחושה שלי (לםני כ-10 שנים) היתה שהברצלונאים הם:

1. מסריחים - חיים באקלים יותר לח מתל אביב ולא יודעים מהם מזגן, מקלחת ודיאודורנט.

2. גנבים - בשבוע אחד ניסו לכייס את אשתי לא פחות מ-4 פעמים, וניסו לרמות אותי בכל מקום, ממקדונלדס (כן, מקדש של ההמבורגר והצ'יפס לילדים) והלאה.

אם ספרד - הייתי בודק את מדריד. אבל אין לי מושג מה המחירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
יש לי אי סבילות מוחלטת לברצלונה. כלומר - העיר יפה, יש מה לעשות שם איזה 3-4 ימים (לא כולל יציאה מהעיר), אבל התחושה שלי (לםני כ-10 שנים) היתה שהברצלונאים הם:

1. מסריחים - חיים באקלים יותר לח מתל אביב ולא יודעים מהם מזגן, מקלחת ודיאודורנט.

2. גנבים - בשבוע אחד ניסו לכייס את אשתי לא פחות מ-4 פעמים, וניסו לרמות אותי בכל מקום, ממקדונלדס (כן, מקדש של ההמבורגר והצ'יפס לילדים) והלאה.

הייתי לפני שנתיים בברצלונה בספרד וגם הקיץ והיה קרוב למושלם! כל כך כיף להסתובב שם, מרגיש כמו בבית, כולם נחמדים, ונוח להיות תייר, אין פקקים, אפשר להשכיר קטנוע או רכב, ולא צריך כי המוניות עולות מקסימום 15 יורו.

אני לא הייתי הרבה בחו"ל, אבל בחרתי לחזור לשם גם בגלל השפה וגם בגלל העדפה ליעד כזוג.

אז כן, מאוד יפה שם, ויש שם תיירים מכל העולם, זו הרגשה של חופש כי כולם מטיילים שם ומבלים.

יש המון בתי קפה ומסעדות וכיף להסתלבט כל היום.

בפעם הראשונה היינו במרכז והפעם היינו יותר באיזור חוף הים (שווה בקיץ) ומגדל ה"אגבר" שהיה יפה בלילה, והסתובבנו ברחובות הראשיים וראינו את כל המבנים היפים כולל סיורים בפנים, (הבניינים של גאודי והסגארדה פמיליה), היינו בפארק גואל איזה חצי יום (נוף פצצה של העיר מלמעלה, ואכלנו במסעדה ליד), יש "אקוואריום" עם מלא כרישים, נראה פצצה, הנמל ממש יפה ביום ובלילה יש שם מועדונים וכמובן קזינו.

יש משחקים של ברצלונה והסיור באצטדיון סבבה... וכמובן לא חסר מה לעשות.

הפעם הייתי גם בהר היהודים (מונטזו'ק) והיה סיור ברכבל קצר, והמקום והנוף היה מושלם.

בקיצור אם אני הייתי פעמיים, אז מומלץ ללכת לפחות פעם אחת!

עריכה אחרונה על ידי moosh
פורסם (נערך)

עזוב מבזבזים... מבזבזים הרבה על אלכוהול ואוכל בעיקר. המטרה של השירשור זה יעד מעניין עם טיפסה זולה ושהייה סבירה

עריכה- בניינים פחות מעניינים אותי. במיוחד המודרניים למיניהם.

בבתי קפה אפשר להסתלבט בכל העולם, כנראה שמזמן לא היית בתל אביב. באמצע היום. באמצע השבוע. לכו לעבוד!

כדורגל וקזינו לא מעניינים אותי (משקיע במטח, מספיק קזינו בשבילי)

עם כל ההתלבטות אני חושב כבר להגדיל את הטיול לשבועיים ופשוט לנסוע ליעד הכי זול שאפשר למצוא ומשם לקחת רכב ולעשות סיבוב בכמה מדינות:

לשבתי לנסוע לקולון גרמניה (אין יותר מידי מה לעשות שם אבל אולי לילה ולהסתובב באזור יום), משם אמסטרדם לשתי לילות (לפחות)- בריסל (בלגיה) ללילה- לוקסמבורג ללילה- שטוטגארט (גרמניה) לילה- ציריך (שוויץ, כולל יום בלוצרן ה-מ-ה-מ-מ-ת) 2 לילות- מילאנו (איטליה, כי צריך קצת פיצה בכל הטיול הזה) לילה או 2- ולסיים בשדה תעופה הכי זול באיטליה. בחישוב הגס הזה יוצא לי 8-9 לילות, אפשר להוסיף פה ושום עוד קצת.

אני מעריך טיסות ב250$, השכרה ודלק ליום 70-80 יורו (אני לא אסע מרחקים כל יום), לינה עוד 60 יורו ליום.

עשרה- 12 יום יצא 1800 יורו. שיט. way too much. מחשב מסלול מחדש........... אני מניח שיש רכבות וזה יצא טיפה פחות יקר.

יש גם טיסות פנים ארופאיות ב70 יורו לכיוון בכל מיני יעדים- מישהו מכיר מה עדיף?

נגיד להגיע למילאנו (2-3 לילות), משם ברכב לציריך (2-3 לילות), משם במטוס לאמסטרדם\ לונדון\ רומא (3-4 לילות).

טיסות 300 יורו, מלון 9 לילות 650 יורו, רכב עוד 200 (כי ההחזרה לא באותה העיר... הערכה), טיסה פנימית עוד 80 יורו- יוצא 1200-1250 יורו. יותר סביר.

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם (נערך)

ואו, התבלבלת. חזרנו לשנות ה-80 - 15 מדינות ב-14 ימים?

התוכנית שלך היא אספלט - אספלט - אספלט. יותר זול לקחת מכונית ולנהוג את כביש 6 הלוך ושוב 10 פעמים.

רוצה את אמסטדרם - תכנן אותה ל-3 ימים והוסף עוד משהו לסביבה, בהתאם לזמן המוקצב.

אוצה את עמק הריין - תכנן אותו מעיר לעיר.

רוצה את צפון איטליה? מצויין. שוב, שבוע באיזור בלי לעבור את הגבול

שוייץ? יפהפיה. אבל לא בתקציב.

והעיקר - 700 דולר שלך הוכפלו. עכשיו נתחיל לדבר על דנמרק בצורה מסודרת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
התחושה שלי[...]היתה שהברצלונאים הם:[...]גנבים - בשבוע אחד ניסו לכייס את אשתי לא פחות מ-4 פעמים, וניסו לרמות אותי בכל מקום, ממקדונלדס (כן, מקדש של ההמבורגר והצ'יפס לילדים) והלאה.

אתה לא לבד. ברצלונה ידועה לשמצה מהבחינה הזו, אם כי הסיבות החברתיות והכלכליות שמובילות לכך לא נהירות לי. קטלוניה, במונחים ספרדיים, עוד מתפקדת איכשהו....

מדריד נשמעת גם לי כמו יעד טוב יותר, אך טרם הזדמנתי אליו. אני אישית מתעניין יותר באנדלוסיה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ואו, התבלבלת. חזרנו לשנות ה-80 - 15 מדינות ב-14 ימים?

התוכנית שלך היא אספלט - אספלט - אספלט. יותר זול לקחת מכונית ולנהוג את כביש 6 הלוך ושוב 10 פעמים.

רוצה את אמסטדרם - תכנן אותה ל-3 ימים והוסף עוד משהו לסביבה, בהתאם לזמן המוקצב.

אוצה את עמק הריין - תכנן אותו מעיר לעיר.

רוצה את צפון איטליה? מצויין. שוב, שבוע באיזור בלי לעבור את הגבול

שוייץ? יפהפיה. אבל לא בתקציב.

והעיקר - 700 דולר שלך הוכפלו. עכשיו נתחיל לדבר על דנמרק בצורה מסודרת.

לא 14 מדינות... 3.

ואחרי 3 ימים ה"סביבה" מבחינתי יכולה להיות 3-4 שעות נסיעה\ טיסה לעיר אחרת. במיוחד כשהנסיעה היא חלק מהחוויה [שוויץ. שממש, אבל ממש לא בתקציב].

לגבי התקציב- זה לא שחסר לי כסף, פשוט רציתי משהו קצר יחסית ובמחיר נורמאלי (700 יורו ל4-5 ימים זה מספיק לחלוטין היום כמעט בכל מקום. זה סדר גודל של 300 יורו לטיסה ו100 יורו מלון ללילה).

אם אני מרחיב את דרישות התכן אז התקציב גדל בהתאם :)

• תוכן חדש...