Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתומי צפיתי בחיוב האשראי, ואז רואות עיניי את החיוב הבא:

Capture.JPG

על מי? על מה? על מי על מו על מה?

לא רק שאין לי מושג מה זה אומר ולמה אני מחוייב ב1000 שקל אם מפורטות כל העסקאות

אבל מה זו הריבית הזו לעזעזל ואיך אני עוצר את הטירוף?

אגב הבירור המהיר העלה אבק. אותו דבר כמו שרשום בחיוב הרגיל

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

נסה קודם כל לפנות לחברת לאומי כארד ולברר על מה מדובר.

עריכה אחרונה על ידי train
פורסם

לא נתקלתי בדבר הזה מעולם

הכתובת היא של לאומי קארד. האם עשית עסקת קרדיט\הלואה\חיוב מתגלגל ("מולטי")? יתכן שעסקה כזו מתבטאת במה שהעלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בניתי עליך sperial :(

הייתי מתקשר אבל המוקד לא עובד עכשיו

אעדכן בראשון בכל מקרה

פורסם

רשום לך בצד "יתרת עסקאות מצטברות" - יש סיכוי שאתה מחלק את התשלום החודשי שלך? כלומר הגבלת כמה ירד לך כל חודש בויזה?

אני מכיר את זה כי אני עושה את זה מדי פעם שיש לי הוצאות גדולות בויזה באותו חודש. (נגיד לדוגמא החודש יורד לך 2000 בויזה וחילקת את זה שתשלם 1000 החודש ואת השאר יצטבר לחודשים הבאים וכו')

Opel Adam S 2017

פורסם

נראה כמו עסקת אשראי כלשהי שלקחת מחברת האשראי.

שים לב לריבית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היה לי את זה כשרק הוצאתי לאומי קארד והם לא הצליחו לחייב את הבנק בסוף החודש, אז היה חיוב כמו שלך בחודש אחריו שהכיל את התשלומים של החודש הקודם פשוט. או כמו שליאב כתב, אפשר לעשות את זה מרצונך, לא ברור לי למה כי יש ריבית אז תהיה כבר במינוס וזהו (לא שזה טוב, אבל אם אתה חי על נקודת ה0 בחשבון..)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

למה יש ריבית? מדובר בהלואה, והבנק\חברת האשראי אינם גמ"חים.

בדוק את הצד האחרוי של דף חיובי האשראי שלך, ותגלה מה הרבית המשולמת תמורת כל סוג הלואה (קרדיט, גלגול תשצומם או "הלואה מיידית"). אם מדובר בכרטיס חוץ בנקאי, או כרטיס בנקאי שאינו מדרגה גבוהה תגלה שמדובר ברבית יקרה עד יקרה מאד, יכולה להגיע גם ל-P+10 ויותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנם כרטיסים חוץ בנקאיים, שצריך להגדיר בהם את גובה התשלום, למשל דיינרס אקטיב. במידה ושוכחים להגדיר את גובה התשלום לפני מועד הפרעון, מחייבים את המינימום (200-400 שקלים ), ושאר הסכום נדחה לחודש הבא בצירוף ריבית גבוהה מאוד.

כאשר דבר כזה קורה, ומועד הפרעון כבר עבר, מבקשים לחייב מיידית את יתרת החיוב כדי לספוג כמה שפחות ימי ריבית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי,

כשהזמנתי את הכרטיס מחדש (באפריל) הנציגה הציעה לי שירות (שעכשיו כנראה מתברר שזה הסיפור)

של גובה כלשהו של חיוב, וברגע שאני עובר אותו אני מקבל הודעה וזה נדחה לחודש הבא וסיכמנו על 2500

חשבתי שזה איזה צ'ופר שלהם להגביל תנועה בחשבון, יכול להיות שבזה מדובר?

מחכה בקוצר רוח ליום ראשון

פורסם (נערך)

בהחלט. זו שובה חיובית לשאלתי בהודעה #3 לגבי חיוב "מולטי", שהוא המותג של לאומי-קארד לחיוב מתגלגל.

אני הגדרתי את הסכום לסכום מסגרת האשראי שלי בכרטיס , כך שבבכל מקרה הסכום לא יתגלגל וישא רביתי בלי אישור שלי (בצורת ביצוע עסקת "קרדיט").

כפי שאתה רואה, השיטה מכניסה לחברות האשראי הכנסות נחמדות, והלקוחות הלא מודעים משלמים את המחיר. כפי שציינתי בהודעה אחרת בדרך כלל מדובר ברבית גבוהה, אלא אם מדובר בכרטיס ברמת פלטינום ומעלה (אולי גם זהב) בנקאי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

ממממ.... מוזר. בכרטיסי מולטי, אם אתה עובר סכום מסוים שהקצבת מראש, זה עובר לחודש הבא. מה שכן, אצלי אין ריבית על הדבר הזה. בקיצור, לברר ולבטל במידת הצורך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס - יש רבית. את גובהה תמצא בדף החיוב החודשי, ואל תופתע אם תמצא משהו בסדר גודל של P+8 או P+10.

יתכן שאוברדראפט יותר זול. בדוק את תנאי שני סוגי ההלואה.

• תוכן חדש...