Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפי שמש - בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאז שאני צעיר, לעולם לא הלכתי עם משקפי שמש ועד היום אני לא משתמש.

מרגיש את הצורך הזה לעתים נדירות מאוד, (בנהיגה בשעות מסוימות) וכרגע אין לי משקפי שמש.

הרבה אנשים לא מבינים איך אני יכול להסתדר בלי.

אתם משתמשים באופן קבוע? יש לכם משקפי שמש איכותיות?

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איכותיות של רייבאן קרבון, עם כל הפולורויז וכל השטויות האלה. חייב להשתמש בהם במהלך היום, אחרת העיניים שורפות. אבל אני חושב שזה בגלל שהרגלתי את העיניים כבר.

פורסם

משקפי שמש זה לא רק נגד סינוור, אם אתה הרבה בחוץ זה כמו תחליב הגנה לעיניים (סינון קרינה).

אם לא תשים, יהיה לך סיכוי לקטרקט (עכירות בעין) יותר מוקדם, במיוחד בישראל.

גם אני לא מרכיב הרבה משקפי שמש וזה בגלל שיש לי משקפיים רגילות ומבאס לסחוב עוד זוג. אבל גם במשקפיים רגילות יש סינון נגד קרינה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

דווקא יש כאלה שממליצים לא לשים משקפי שמש כל הזמן, כי זה גורם לעין להתרגל לפחות אור + לקבל פחות אור אמיתי מהשמש.

לא יודע עד כמה זה נכון

Opel Adam S 2017

פורסם

בחודשי הקיץ זה מומלץ,

אצלי העיניים דומעות בדקות הראשונות של יציאה מהבית ביום שמש,

אפילו למרפסת אני עם משקפי שמש.

יש לי בנהיגה גם מ''ש נגד סינוור שמאוד מקלות.

כדאי בהחלט.

פורסם
דווקא יש כאלה שממליצים לא לשים משקפי שמש כל הזמן, כי זה גורם לעין להתרגל לפחות אור + לקבל פחות אור אמיתי מהשמש.

לא יודע עד כמה זה נכון

הבעיתיות היחידה שאני מכיר זה בעדשות זולות שאמנם כהות אבל אין שם שום הגנה מקרני UV( גורמות לאישון לגדול ובכך לקבל יותר קרני UV ויותר נזק.

לפותח השרשור,משקפי שמש זה מאחד הדברים שעד שאת לא מנסה, אתה לא מרגיש שחסר לך.

משקפי שמש עם עדשות מקוטבות עושות ממש הבדל בסינוור לעומת חוסר במשקפיים

פורסם

אני בן 21, ורק בחודשיים האחרונים התחלתי להרכיב משקפי שמש בפעם הראשונה. גם אותי תמיד שאלו איך אני מסתדר בלעדיהן. פשוט מסתדרים 8)

התחלתי להרכיב אותן בגלל השמש הקיצית ובשילוב השעות המרובות שאני נמצא בשמש (צה"ל).

שמתי לב לכך שאני נוטה להיות מסנוור הרבה יותר מפעם, אם אני שוכח את המשקפיים מאחר והעין פתחה הרגל אליהם.

את שלי קניתי בקרולינקה למקה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אם כבר משקפי שמש, מישהו מכיר מקום עם מחירים נוחים שאפשר לעשות בו משקפי שמש ראייה עם עדשות מקטבות?

באיזור ראשון והסביבה 8)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אם כבר משקפי שמש, מישהו מכיר מקום עם מחירים נוחים שאפשר לעשות בו משקפי שמש ראייה עם עדשות מקטבות?

באיזור ראשון והסביבה 8)

כן, אבל לצערי קצת רחוק מראשון.

ZENIOPTICAL - משקפי שמש עם עדשות מקטבות בשליש מחיר מבארץ. האיכות מצויינת אגב, מנסיון כמובן.

פורסם

חובה. מגיל קטן רק עם משקפי שמש. ועדיף איכותיים שבאמת מונעים מקרני שמש לחדור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

FiS קרולינה למקה למרות השם היפה זה מותג מדבקה שאתה יכול לקנות באלי אקספרס בכמה דולרים בודדים .

ואני לא בטוח בכלל שהן מסננות קרינה כמו שרשום .

פורסם

מאמין שכן... לעשות משקפיים שמסננות קרינה זה לא מצריך השקעה כספית כמעט בכלל.

מכול הזיופים של רייבאן ב 2 דולר, או משקפיים בשוק ב 10 שקל, שם הייתי דואג. לא מחברה שמרוויחה מיליונים שמהלך כזה יכול בקלילות להרוס אותה ולהכניס את הבעלים לכלא

• תוכן חדש...