Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי יש!

בכתה ה' טרקו לי דלת של מקלט (במהלך פעולה בצופים, בזכרון שלי הדלת הייתה מאסיבית כמו מיגון של טנק, אבל אי אפשר לדעת) על המפרק של האגודל. מעבר לכאב ההיסטרי, עדיין יש פחיסות קלה של העצם.

וכשהייתי בתיכון, הלכתי לי לתומי ובעטתי בבקבוק מים ריק. רק שמסתבר שהוא לא היה ריק, אלא מלא לגמרי, ובעטתי לו בפקק. מפה לשם, הציפורן באצבע שליד הבוהן (הבוהן שליד הבוהן? הבוהן שליד האגודל שברגל? סעמק. לא יודע איך קוראים לזה. מי שרוצה יקבל קוארדינטות מדויקות) נשרה פעמיים, ורק אחרי כמה שנים איבדה את הדפורמציה שהייתה שם.

וכמובן יש את הפעם שנפל לי בקבוק של עין גדי על אותה אצבע. כמובן שעם הפקק מטה. הפעם הציפורן נשרה רק פעם אחת.

בקיצור סטיויו, הכל טוב נשמה. ציפורן באה ציפורן הולכת. מה שבא בקלות וזה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

פחח, צעירים.

אני הכנסתי אצבע לתוך מנוע פועל של טרקטור. עד היום יש לי צלקת מגניבה מרצועה שכמעט הפכה אותי לפרודו תשע-אצבעות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מעל 100 הודעות של חובשים ומנתחים בכירים ואז הוא שם תמונה של זה.

היו לי היקים יותר כחולים מזה ולהורים סיפרתי שזו יתושה ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני התחלתי את קריירת האיצבוע שלי עוד בגיל 5 כשתפסתי את האצבע בשרשרת של אופניים. אחר כך כל מיני מכות מכל הסוגים (החל מפטישים דרך ברנר ששרף לי שתי אצבעות כמעט עד העצם, דלתות ועד מכסה של מכונה שחצה את הציפורן לשניים ונעצר בעצם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שרשור כאב,גם עין נחשב?

במהלך עבודה בעץ נכנס לי שבב עץ לעין,

אחרי כמה שעות איבדתי את הראיה באותה עין לחלוטין..

המעסיק נלחץ יותר ממני אפילו,כי הייתי עובד לא חוקי,אפילו פחדו שאגש

לביטוח הרפואי הפרטי שלי,היתה מהומה רצינית.

4 ימים שכבתי בחדר באתר הבניה,אחד היפנים המוזרים פתאום הגיע עם טיפות מוזרות,

טפטף פעם פעמיים והופ מעשה פלאים החלימה העין ובאותה עין גם הראו לי את הדלת

בואכה הביתה.

פורסם

מכירים את היחידות החיצוניות של המזגנים של פעם? אההה ססא#ק אחפש תמונה, רגע.

הנה בדיוק כזה:

1041791-anchor-marine-comfort-sl7-arc-7000-btu-230vac-50-60hz-boat-heat-air-conditioner-ac-unit-7.jpeg

אז, אם מעבירים אצבע מצד לצד אפשר "לצייר" על הפסים כי הם עשויים מתכת ממש רכה ומתקפלים. מפה לשם, ציירתי לי להנאתי ואז החלטתי לצייר פס אנכי, מלמעלה למטה. מפה לשם.. ראו עצם. יש לי צלקת מגניבה של וולברין על האצבע מאז (20 שנה).

פורסם (נערך)
רק שתדעו ! אני הכנסתי אצבע לXXת של בחורה לשם הגברת ההנאה המינית ויצאה לי אצבע בצבע חום :shock:

So much for הנאה אחורית

מכירים את היחידות החיצוניות של המזגנים של פעם? אההה ססא#ק אחפש תמונה, רגע.

הנה בדיוק כזה:

אז, אם מעבירים אצבע מצד לצד אפשר "לצייר" על הפסים כי הם עשויים מתכת ממש רכה ומתקפלים. מפה לשם, ציירתי לי להנאתי ואז החלטתי לצייר פס אנכי, מלמעלה למטה. מפה לשם.. ראו עצם. יש לי צלקת מגניבה של וולברין על האצבע מאז (20 שנה).

זה כמו שאומרים לך ״תיזהר הסכין חד״ ואתה מעביר אצבע אנכית ללהב ואומר לעצמך ״פחחח זה חד?״ ואז בלי לשים לב אתה מסובב קצת את האצבע ואז נהיה שמח

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שרשור כאב,גם עין נחשב?

במהלך עבודה בעץ נכנס לי שבב עץ לעין,

אחרי כמה שעות איבדתי את הראיה באותה עין לחלוטין..

המעסיק נלחץ יותר ממני אפילו,כי הייתי עובד לא חוקי,אפילו פחדו שאגש

לביטוח הרפואי הפרטי שלי,היתה מהומה רצינית.

4 ימים שכבתי בחדר באתר הבניה,אחד היפנים המוזרים פתאום הגיע עם טיפות מוזרות,

טפטף פעם פעמיים והופ מעשה פלאים החלימה העין ובאותה עין גם הראו לי את הדלת

בואכה הביתה.

אז כל פעם שאתה שומע בחדשות על שב"חים, אתה קצת מזדהה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...