Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקונצרן VAG הכריזו על 3 ימי חגיגות על זה שיהיה לו יותר קשה להקליד.

זהו, רשמית מהיום אני בטוח מחוסר עבודה.. נקרעתי מצחוק באמצע ישיבת עבודה...:)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מכתב מסטיו והכל ייסתדר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תרגיש טוב ולך לאורטופד שיבדוק. במשך היום יש בקופות חולים (לפחות במכבי) רופא טראומטולוג שגם יכול לעזור ולכוון אותך.

הזכרת לי מקרה מהצבא.

הייתי צריך לנסוע לדרום בתפקיד וקצינה כלשהי ביקשה שאני אתן טרמפ ל 2 חיילות שלה.

כשבאנו להיכנס לרכב (טרנספורטר) אז החיילת שבאה להיכנס למושב ליד הנהג טרקה את דלת ההזזה על האצבעות של החיילת השנייה. אני שמעתי צרחה ממש חזקה ורצתי ופתחתי את הדלת. 2 אצבעות שלה התעקמו לגמרי. למזלנו היינו בחר"פ בצריפין וטיפלו בה שם די מהר.

אחרי כמה ימים, גיליתי שאני הולך לעמוד למשפט על פגיעה ברכוש צבאי :shock: (הכוונה שהחיילת היא הרכוש שנפגע לאוטו לא קרה כלום). יצאתי זכאי במשפט.

אסף

לי זה הזכיר מקרה מצער שקרה לי, יצאנו לאיזה בר של מלון בorange county, כשהחלטנו לחתוך קראנו לנהג שיגיע, אני וחבר שלי ועוד 4 בחורות, ברולס רויס גוסט יש דלתות התאבדות, החלטתי לשבת מקדימה ליד הנהג, התיישבתי וסגרתי את הדלת, אני שומע צרחה מאחורי אז הסתובבתי וראיתי איזו בלונדה עם פרצוף כזה כאילו היא דפקה ביס בלימון, מסתבר שהיא אחזה בקורה המרכזית בזמן שניסתה להכנס לרכב, לקח לי זמן עד שהבנתי ופתחתי את הדלת....

אאוץ'. רצתי בחזרה לבפנים והבאתי דלי קרח לשמפניה, כל הדרך היא בכתה עם היד בקרח, וחבר שלי לא הפסיק לתת לה עוד אלכוהול בכדי שתרגע.

לא יודע מה שלומה ומה שלום היד שלה היום, אני רק זוכר 3 אצבעות קבב סגולות.

haters will hate

פורסם
בקונצרן VAG הכריזו על 3 ימי חגיגות על זה שיהיה לו יותר קשה להקליד.

נהרגתי מרוב צחוק. נהרגתי!!

תודה לכולם - כל הכאבים עברו אבל הצבע הכחול והמכוער בציפורן ממש לא נעלם, אפילו לא במעט.

פורסם

לי קרה גם, אבל יותר גרוע.

סידרתי פלטות מתכת של חומרי גלם בצבא ולא יודע איך פלטה ענקית של מטר פלוס בעובי של 100 מ"מ שעמדה מחצה לי את האגודל, לא יודע איך הצלחתי לישלוף בזמן אבל נימחץ יופי יופי והציפורן הייתה כחולה עד שהיא פשוט היתחלפה(כמה חודשים).

הכי סיוט היה לרדת ולעלות על מדים (סגירה/פתיחה של כל הכפתורים).

היום הכל טוב רק שהציפורן גודלת מחולקת (באיזור הFILLET הציפורן תמיד סדוקה).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אבל אצלי הדלת נסגרה כנראה על העור עצמו (לפי הפצע, עכשיו כשהאצבע נראית כמו אצבע ולא כמו קבב ניתן לראות מה עבר עליה) ממש לפני הציפורן (כלומר - כל האצבע היתה תקועה בפנים) ומשם הדם יצא בכמויות ולכן מדוע הציפורן נהייתה כחולה ומדוע היא תתחלף? אני יוצא מהנחה שהיא לא נפגעה, היא גם נראית טוב מלבד הכחול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה פרסומת לbluemotion של VW.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עד היום כשאני יורד מפומ"ה אני צועק "מדרגה!!!"

הסיפור הזה מזכיר לי מקרה מביך מאוד שקרה לי.

כשהייתי ילד בן 7-8, בתור בן למשפחה עניה למדי, לא היו לנו פירות מגניבים בבית. יום אחד אבא שלי הביא אגס מאיפשהו. אכלתי את המניאק בכזה להט, שתוך כדי זלילה דפקתי ביס מהסרטים באחת האצבעות שלי. הציפורן נשרה כמובן, אבל חזרה הרבה יותר Fabulous מאשר היא הייתה קודם.

בשריון צועקים ״דלתתתתתתתתת ממסרתתתתתתתתת״ לפני שסוגרים, ובכן, את דלת הממסרת.

אם אני זוכר נכון, היה שם קפיץ שנועד לוודא שאם זה נסגר על היד שלך, היא רק תתרסק לאבק ולא תיכרת לגמרי. פעם שכחתי בשפה של זה את הנשק וזה ריסק את הקת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...