Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי מחירון הרכב?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האורטופד שלך טעה לגבייך.

תמשיך לייעץ בנושא משאבות ביוב.

נו, ואם זו ההרגשה שלו ?

זה כמו לשלוח אותך להמשיך ולייעץ על חוטי חשמל.

כולם פה מתעסקים עם האצבע, אבל אנחנו נמצאים באתר של מכוניות, אז השאלה המתבקשת היא מה הנזק שנגרם לדלת?

כמובן שהמשפט נכתב כהלצה, תהיה בריא.

תעדכן מה שלום האצבע.

כאחד שהזרת שלו נמחצה, אני יכול להגיד לך שהציפורן לא חזרה להיות כמו שהיא היתה לפני.

תמיד שדוחפים אצבע לאנשהו - זה מדליק את הפורום.

סטיו - תרגיש טוב ולך להבדק.

alfa 156 2.5.

פורסם
אם אני מתייחס בעיקר לכותרת של הפוסט אז ההשלכות הן שכואב לך, ימשיך לכאוב לך כמה ימים, ציפורן תינשור, ציפורן חדשה תצמח, וזה יעבור.

או שיכרתו לו את האצבע.

פורסם
בואנה איזה שרשור. רק חסר תמונות להמחשה ...:x

עם אבטיח להשוואה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סטיו, תרגיש טוב ואני מקווה שיצילו את הציפורן שלך.

אחד מזכרונות הילדות שלי היו כאשר אבא היה רוצה לטרוק את תא המטען, היה קורא בקול: "זהירות ידיים!", ולא היה טורק עד שאחותי ואני היינו מרימים ידיים באוויר. בעוונותי התחלתי להכריז את זה בעצמי כל עוד נמצאים אנשים בקרבת תא מטען/דלת/מכסה מנוע לקראת טריקה. מה שמוזר הוא שזה כל כך השתרש בי שגם כשאני לבד, המשפט עולה לי בראש...

אבא לא היה טיפש.

פורסם
אחד מזכרונות הילדות שלי היו כאשר אבא היה רוצה לטרוק את תא המטען, היה קורא בקול: "זהירות ידיים!", ולא היה טורק עד שאחותי ואני היינו מרימים ידיים באוויר. בעוונותי התחלתי להכריז את זה בעצמי כל עוד נמצאים אנשים בקרבת תא מטען/דלת/מכסה מנוע לקראת טריקה. מה שמוזר הוא שזה כל כך השתרש בי שגם כשאני לבד, המשפט עולה לי בראש...

אבא לא היה טיפש.

עד היום כשאני יורד מפומ"ה אני צועק "מדרגה!!!"

הסיפור הזה מזכיר לי מקרה מביך מאוד שקרה לי.

כשהייתי ילד בן 7-8, בתור בן למשפחה עניה למדי, לא היו לנו פירות מגניבים בבית. יום אחד אבא שלי הביא אגס מאיפשהו. אכלתי את המניאק בכזה להט, שתוך כדי זלילה דפקתי ביס מהסרטים באחת האצבעות שלי. הציפורן נשרה כמובן, אבל חזרה הרבה יותר Fabulous מאשר היא הייתה קודם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

איכשהו, לא ברור איך ולמה זה עלה לי לראש:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אין איזה חיישן שאמור למנוע מקרים כאלה? [emoji54]

תרגיש טוב סטיו ותשתדל להימנע מלפנגר דברים בזמן הקרוב....

ממתי מפנגרים עם האגודל? אלא אם הוא יושב עליו, או משהו..

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
כשהייתי ילד בן 7-8, בתור בן למשפחה עניה למדי, לא היו לנו פירות מגניבים בבית. יום אחד אבא שלי הביא אגס מאיפשהו.

רק אל תגיד שבצל היה נחשב לפרי אצלכם :?

אני גדלתי בשנות ה90 באוקראינה, ואגס עדיין לא היה נחשב לפרי מגניב. אננס או קיווי כן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אננס?! פעם ראשונה שטעמתי אננס היה באיזה גיל 17. קיווי היה משול אצלנו בבית למפלצת מלוך נס. אני די בטוח שראיתי כמה פעמים, אבל אין לזה תיעוד בשום מקום.

בצל לא, אבל המפרט הרגיל היה בעיקר תפוחים לפעמים היה גם נקטרינות או מנדרינות, או איזה תפוז סורר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...