Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתי מפנגרים עם האגודל? אלא אם הוא יושב עליו, או משהו..

כמו שכתב הצדיק אחריך, כל אחד וההעדפות שלו, אולי זו היתה תאונת פינגור עצמי?

:)

אין בפולו חיישן פינגור אבל היא כן יכלה הציג את טמפרטורת האצבע הסוררת....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התגובות פה מאוד משעשעות אותי ולמעשה זו הפעם הראשונה שחייכתי בימים האחרונים. לפולי שלום, לפאבי קצת פחות בהתחשב שספגה תאונת צד עם נזק של 10 אלף.

בכל אופן - קמתי בבוקר ואני יכול להזיז את האצבע באופן מלא והיא לא כואבת כלל (מניח שזה סימן טוב), אך עם זאת כשאני לוחץ עליה היא כואבת ופרט לכך הסימנים הכחולים לא עברו.

פורסם

פגיעה בפולו פגיעה בפאביה.

לבדוק את המזוזות בשני הרכבים ומיד. או כמו אצל הדתיים וישא"ק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשקניתי את המונדאו, בטעות סגרתי את הדלת על האצבע. לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו אני מבין שזאת הייתה אזהרה שהייתי צריך להקשיב לה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תרגיש טוב ולך לאורטופד שיבדוק. במשך היום יש בקופות חולים (לפחות במכבי) רופא טראומטולוג שגם יכול לעזור ולכוון אותך.

הזכרת לי מקרה מהצבא.

הייתי צריך לנסוע לדרום בתפקיד וקצינה כלשהי ביקשה שאני אתן טרמפ ל 2 חיילות שלה.

כשבאנו להיכנס לרכב (טרנספורטר) אז החיילת שבאה להיכנס למושב ליד הנהג טרקה את דלת ההזזה על האצבעות של החיילת השנייה. אני שמעתי צרחה ממש חזקה ורצתי ופתחתי את הדלת. 2 אצבעות שלה התעקמו לגמרי. למזלנו היינו בחר"פ בצריפין וטיפלו בה שם די מהר.

אחרי כמה ימים, גיליתי שאני הולך לעמוד למשפט על פגיעה ברכוש צבאי :shock: (הכוונה שהחיילת היא הרכוש שנפגע לאוטו לא קרה כלום). יצאתי זכאי במשפט.

אסף

פורסם

קודם כל רפואה שלמה, וטוס לרופא ASAP.

שאלה שעלתה לי:

לפולי שלום

אתה מתדלק אותה בקרקרים?

ממתי מפנגרים עם האגודל?

כשמשלבים פינגור עם פעולות אחרות, אגודל דווקא יכול, מה שנקרא, to come in handy.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תרגיש טוב ולך לאורטופד שיבדוק. במשך היום יש בקופות חולים (לפחות במכבי) רופא טראומטולוג שגם יכול לעזור ולכוון אותך.

הזכרת לי מקרה מהצבא.

הייתי צריך לנסוע לדרום בתפקיד וקצינה כלשהי ביקשה שאני אתן טרמפ ל 2 חיילות שלה.

כשבאנו להיכנס לרכב (טרנספורטר) אז החיילת שבאה להיכנס למושב ליד הנהג טרקה את דלת ההזזה על האצבעות של החיילת השנייה. אני שמעתי צרחה ממש חזקה ורצתי ופתחתי את הדלת. 2 אצבעות שלה התעקמו לגמרי. למזלנו היינו בחר"פ בצריפין וטיפלו בה שם די מהר.

אחרי כמה ימים, גיליתי שאני הולך לעמוד למשפט על פגיעה ברכוש צבאי :shock: (הכוונה שהחיילת היא הרכוש שנפגע לאוטו לא קרה כלום). יצאתי זכאי במשפט.

אסף

חח למה לא החיילת שטרקה הועמדה למשפט הרי היא גרמה לנזק?

איזה הזוי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל דאגה אתה לא תמות מזה.

כשהייתי בתיכון אחד הילדים סגר לי את הדלת של רכב ההסעות על האצבע בדיוק ככה. בגלל שאני גבר גבר לא אמרתי כלום ולא הלכתי לרופא, שמתי על זה נייר טישו שיעצור את הדם והנה, אני עדיין מתהלך בין החיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כשמשלבים פינגור עם פעולות אחרות, אגודל דווקא יכול, מה שנקרא, to come in handy.

נניח פינגור וגירבוץ בו זמנית??

זה סטארטאפ!!

סליחה, זו חברת הזנק!

:)

פורסם

במהלך השירות שלי יצא לי לראות דלת של רכב ממוגן נסגרת לבן אדם על האצבע.

האצבע נמחצה לגמרי והפכה לכל כך דקה, עד שכמעט יכל להעביר אותה בקורא כרטיסי אשראי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

במהלך השירות שלי גם ראיתי מחיצה מדלת של האמר ממוגן, אבל מחיצה קצת שונה- אני נמחצתי עליו כשאביר חצי הפוך עלי ולוחץ אותי על האמר.

מה שכן במקום לרזות אני דווקא גדלתי באיזה 4 מידות מרוב נפיחות....

• תוכן חדש...