Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביום ראשון אחה"צ סגרתי בטעות את דלת תא המטען של פולקסווגן פולו על האצבע (האגודל) - האצבע נתקעה ברווח שבין החלון לכנף האחורית ופשוט נמחצה. הדלת נסגרה עד הסוף ולא יכולתי להוציא את האצבע עד שפתחתי מחדש את הדלת.

בינתיים ירדו כמויות גבוהות של דם וכל הציפורן היתה שחורה. בלילה שבין ראשון לשני לא נרדמתי בגלל כאבי תופת עד שלקחתי אקמול בשעה 03:00. אתמול הכאבים המשיכו כל היום והציפורן שינתה צבע משחור לכחול. היום הכאבים פסקו כמעט לחלוטין ואני יכול להזיז את האצבע בערך.

האם הדבר מצריך רופא והאם מישהו יודע האם הציפורן תשרוד או שתיפול כמו שלא מעט אומרים?

פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. לא יכולתי לנהוג והרכב לא זז מהחניה מיום ראשון.

תודה

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התשובה היא לחזור בזמן וללכת למיון ברגע שזה קורה.

בעצם, אם כבר אתה יכול לחזור בזמן, תחזור לקצת לפני שזה קרה ותגיד לעצמך להיזהר :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה שהציפורן תפול ובמקומה תצא אחת חדשה.

לא נעים, כואב וגם לא נראה טוב, אבל היא תתחדש.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

גש לרופא.

סיכוי טוב שהציפורן תיפול לך אבל צריך לראות כדי לדעת את הנזק. כמו כן זה לא נעים במיוחד (לא ממש כואב אבל בהחלט מעיק) אבל עובר...

פורסם

אני מכיר מישהי שקרה לה בדיוק אותו הדבר, רק שבמקום לפתוח את תא המטען היא משכה את היד בחוזקה וחתיכה מהאגודל נתלשה ונשארה תקועה בדלת תא המטען.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בכל מקרה קח בחשבון שמדובר בתאונת דרכים על כל השלכותיה ולכן כדאי שיהיה תיעוד רפואי בהקדם האפשרי כדי שבמידה ויהיה נזק קבוע תוכל לתבוע את הביטוח.

פורסם

לפי התיאור שלך כנראה שתהיה בסדר.

איבופרופן יותר יעיל מאקמול במקרה הזה.

בפעם הבאה הישר למיון כדי שיצלמו לך אותה ברנטגן, זה המינימום שבמינימום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תמונות.

כדי שנוכל לנתח אותך מכאן.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

קודם כל -

Advice-Bible-Pics-or-it-didnt-happen.jpg

וברצינות - רפואה שלמה חבוב.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני במקומך הייתי רץ להיבדק.

כי אם חס וחלילה יש נמק אז ההשלכות עלולות להיות לאבד חלק (או כל) האצבע.

פורסם

תתחדש על הציפורן.

אם הכאבים נחלשו אל תלך לרופא. לרופאים יש תחביב לנקז את שטף הדם דרך הציפורן (כן. זה כואב כמו שזה נשמע) אבל אם הכאב נחלש זה אומר ששטף הדם הפסיק לגדול, ככל הנראה לא שברת כלום ומכאן אתה במגמת שיפור.

רוב הסיכויים שהציפורן תיפול אבל זה לא כואב.

קרה משהו לפולוגיטיאייידניתעםמתליםאדפטיבייםובליאופציהלמירורלינק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...