Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני גר בדירה שכורה שהחוזה שלה עומד להגמר, ברחוב דוד מרכוס בחיפה.

לפני כחצי שנה הצבא תוך כמה ימים סלל משטח אספלט וסגר אותו עם גדר.

התברר שהוקם בסיס צבאי לא חוקי די קרוב לבית שלי והבעיה היא שבבסיס הזה יש שני גנרטורים ענקים (בערך בגודל של חדר ממוצע) שעושים המון רעש 24 שעות ביממה.

בעיריה הסבירו לי שהצבא בנה את הבסיס באופן לא חוקי על שטח שהיה מיועד למגורים. ומהסיבה הזאות העיריה מסרבת לתת להם טופס 4. וזה גורם לכך שהם לא יכולים לקבל חיבור לחשמל.

אז הצבא פתר את הבעיה בעזרת גנרוטורים על חשבון התושבים.

אמרו לי גם שהוגשה תביעה בעניין וזה גם פורסם בעיתון מקומי: http://haipo.co.il/forum/item/18117

לפי דעתכם, זה יפתר בזמן הקרוב או שזה יקח כמה שנים?

פורסם

זה נשמע תפור לפניה לתקשורת.

לפנות למייל האדום של YNET או לאחת מחברות החדשות/תוכניות התחקירים ולראות אם הם מרימים את הכפפה כדי שיווצר רעש שיזיז משהו.

פורסם

אחד היתרונות (הבודדים לדעתי) של לשכור דירה ולא לקנות - זה שאם יש שינוי כלשהו בסביבה,

פתאום התקינו לך אנטנה סלולרית מול הבניין או צה"ל החליט שהוא לא סופר אותך ואת השכנים,

אתה פשוט ממתין לסוף החוזה וממשיך למקום אחר.

אני לא רואה סיבה למה אתה צריך להכניס את עצמך למלחמה הזאת, בטח לא מול גוף כמו צה"ל.

פורסם

תודה לכול המגיבים.

הדבר האחרון שאני רוצה זה להכנס למלחמה עם צה"ל.

אני רק רוצה להבין אם יש סיכוי שזה יגמר בזמן הקרוב או שדברים כאלה נמרחים הרבה זמן?

הבית שלי יחסית לבתים האחרים די מרוחק מהבסיס. איך אנשים בבתים שצמודים לבסיס ישנים בלילה אני באמת לא מבין...

מה שמעניין שהבניין שצמוד לבסיס די יוקרתי וחיים שם הרבה עורכי דין, מעניין שהם כבר די הרבה זמן לא מצליחים לעשות שום דבר...

פורסם

בתור מי ששירת בבסיס הזה בעבר, יש סיכוי שזה ייגמר בקרוב, גם צה"ל לא אוהב להתעסק עם גנרטורים וגם כשאני שירתתי שם אז נעשו הרבה שינויים בשביל לא להפריע עם רעש לשכנים, כולל שינויי מבנה במערכות עצמן.

פורסם

מי שענה לך בעיריה - הטעה אותך.

צה"ל לא צריך אישור של העיריה כדי לבנות. הוא פונה לוועדה למתקנים בטחונים (ועדה שדיוניה חסויים) בטענה כי זהו מבנה בטחוני נדרש - ונגמר הסיפור. הוא מקבל אישור בניה.

לגבי אספקת חשמל - העיריה דרשה שצהל יעמוד בדרישות מסויימות כדי לקבל אישור חיבור לחשמל.

צהל לא עמד בדרישות - אז אין חיבור לחשמל. זה כל הסיפור.

היה חבר פורום נוסף שפתח שרשור לגבי המחנה הנ"ל.

להלן תמצית הסיפור בין העיריה לצהל : http://bit.ly/2bgh5Qg

וכדי למנוע ויכוחים על (אי) קיומה של הוועדה למתקנים בטחוניים - להלן קישור לתביעה שהוגשה (ראו מי הנתבעים בראש העמוד) :

http://bit.ly/2bghPop

פורסם

כשהייתי בצבא היינו פורסים סוללות על שטחים חקלאיים פרטיים אז על מה אתה מדבר בכלל. פרסנו בשדה אבטיחים זה היה קיץ טוב :)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...