Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחשיב את עצמי לעבוד טוב ויצירתי. בשיחות הערכה אני מקבל משוב חיוב מההנהלה. אני מציב גבולות ברורים בין בית לעבודה. אני נשאר כשצריך, יש לי הספק טוב, אבל אני לא לוקח עבודה הביתה ואני לא מוכן להגיע חולה לעבודה.

העניין הוא שאני עובד בצוות של וורקוהוליקים. אני מדבר על אנשים שנשארים במשרד כמעט כל יום עד 8-9 בערב, לוקחים את הלפטופ הביתה וממשיכים לכתוב מיילים ב-11-12 בלילה. אני מדבר על אנשים שכותבים מיילים מהבית במוצאי שבת. אני מדבר על אנשים שסוחבים את הלפטופ של העבודה בתיק גב ואם הם חולים הם ממשיכים לעבוד מהבית. פסיכי לחלוטין.

לא מופעל עלי לחץ ישיר ליישר איתם קו, אבל יש לחץ עקיף, רמיזות, עקיצות וכמובן יש לי ייסור מצפון.

מה עושים? לשים *** ולהמשיך כרגיל? כיצד אתם מתמודדים עם עמיתים וורקוהוליקים?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תוכל להתמודד.

תתן את המאה אחוז שלך בשעות העבודה, אם צריך קצת לעזור מהבית לחבר מעבודה בשאלה, בדגש על קצת שיחה פה ושם של כמה דקות, אז בכיף.

לדעתי שום דבר לא שווה לעבוד מסביב לשעון, בהתאם באיזה שהוא שלב תגלה שהילד מתחתן ואתה פספסת את הצעד הראשון שלו ואת הכניסה לכיתה א' וכו'

פורסם

בעייה.

מצד אחד, מצדיק אותך לגמרי.

מצד שני, כנראה שאתה מצטייר כ "פחות משקיען" מהיתר.

למי זה מפריע כרגע? לך? למשקיענים? להנהלה?

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהתחלה אתה צריך לשחק אותה וורקוהוליק כמוהם, להישאר שעות נוספות ולדבר כל היום על עבודה. להתחבר אליהם ולהיות ממש חלק מהחבר'ה.

רק אחרי כמה חודשים טובים שהם כבר מכירים אותך, תתחיל להשביז אותם. תספר להם כל הזמן איך זה מעצבן לצאת מהמשרד כל יום כשאין אור בחוץ, איך אישתך/חברה/מישהו רבים איתך ברגע שאתה חוזר הביתה.

תגיד כל הזמן משפטים כמו "כוסאמו המקום הזה, הרס לי את הבריאות הפרוייקט הזה" אבל רק ליד העובדים, לא הבוסים.

אם תעשה את זה טוב, לא תעבור שנה עד שכל הצוות הזה יהיה שבוז מהתחת וכולם רק יתלוננו במשרד כל היום. כיף חיים.

אתה תראה איך הם עושים פחות ופחות שעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אז? הוא ילשין עליו בכל מקרה אם הוא לא יהיה וורקוהוליק כמו כולם.

פורסם
ואם בין העובדים יש שטינקר שמנסה למצוא חן בעיני ההנהלה?

מה אז?

ותמיד יש כזה.

מוטב לנהוג ביושר, המעסיקים שלך הם אלו שצריכים לדעת אם אתה שווה להם או לא.

יש כאלה שבאים לעבודה במשך 14 שעות כל יום, יש אלה שבאים לעבוד 9 שעות ביום, בסוף הכל מתגלה, את מי כדאי להעסיק?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה פה היא לא המעסיקים אלא העובדים.

גם אם הוא מספיק ב9 שעות מה שהם עושים ב14, המעסיק יכול לבוא אליו בטענה שאם כולם נשארים 14 שעות, שישאר גם ויספיק יותר מהם.

זה גם תלוי בסוג העבודה. יש מה שנקרא "עבודה שלא נגמרת" ותמיד יהיה מה לתת לך לעשות גם אם תסיים את כל מה שהטילו עליך.

פורסם
בעייה.

מצד אחד, מצדיק אותך לגמרי.

מצד שני, כנראה שאתה מצטייר כ "פחות משקיען" מהיתר.

למי זה מפריע כרגע? לך? למשקיענים? להנהלה?

חלק מהמשקיענים הם גם ההנהלה הזוטרה.

המשקיענים עוקצים, אבל אני אני עוקץ בחזרה. לי זה מפריע כי מרגיש יסורי מצפון כי אני יוצא מהעבודה "רק" אחרי 10 שעות במשרד.

לפני חצי שנה שכבתי חולה עם חום 40 וכל יום התקשרו אלי ושאלו אם מחר אני מגיע למשרד.

פורסם (נערך)

אני בדיוק במצב שלך-מגדיר את עצמי כע(ו)בד הייטק. אני רואה אנשים אצלנו עובדים כמו מטורפים. אי אפשר להתמודד עם זה. שים זין. אין חלוקת מדליות, עם המשוב החיובי אני לא קונה בסופר ובסופו של דבר אנחנו שורות באקסל במשאבי אנוש, ואם רוצים אז מפטרים בלי למצמץ.

אני מגיע ב7:30 לעבודה ויוצא ב17:30-18:00.אם היה נשאר משהו לא דחוף אני משלים אותו בשעות הבוקר.

אתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד כל עוד אתה עושה את העבודה.

חוץ מזה, כל עוד לא מעלים לך את השכר כתמורה ראויה למאמציך, זבש"ם. אתה נותן את המאה (פלוס, לפעמים) אחוז שלך? מצוין. אתם רוצים יותר על חשבון זמני האישי? תשלמו או תשתקו.

עריכה: פות"ש, במקום עבודה כמו שלך אני לא הייתי נשאר הרבה. מקום עבודה שלא יודע לכבד את פרטיות העובד ומתקשרים כל יום בזמן מחלה לשאול אם מגיעים? לברוח.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

~

נשמע שאתה לא מתאים לתרבות העבודה הנהוגה בצוות. זו לא אשמתך ולא אשמתם וגם לא אשמת ההנהלה, פשוט אחד המצבים האלה שקורים בחיים. תתחיל לארוז. בלי סנטימנטים.

פורסם

כפי שאמרתי, הרכבת של המדליות לא תעצור אצלך בתחנה אם תעבוד גם 14 שעות. מה שכן יפגע זו הבריאות שלך עקב סדר היום המטורף. תאמין לי, הייתי שם וכמעט אושפזתי בבית חולים בגלל הלחץ המטורף ושעות העבודה המרובות.

אין כאן סנטימנטים. אתה צריך לעשות מה שטוב לך, וזהו. כמו שהם היו מפטרים אותך בלי סנטימנטים כי *זה מה שטוב להם*, מחובתך למצוא לך סביבת עבודה הוגנת ושפוייה יותר כי זה מה שטוב לך ולבריאותך.

אגב, סביבת עבודה טובה ותומכת תאפשר לך לנהל חיים אישיים משלך בלי נקיפות מצפון או פחד "מה יגידו השכנים". סביבה תומכת גם מעלה פריון עבודה.

אני ממליץ לך בחום להתחיל ולחפש עבודה חדשה שתכבד אותך יותר כעובד ולא כעבד.

פורסם
בהתחלה אתה צריך לשחק אותה וורקוהוליק כמוהם, להישאר שעות נוספות ולדבר כל היום על עבודה. להתחבר אליהם ולהיות ממש חלק מהחבר'ה.

רק אחרי כמה חודשים טובים שהם כבר מכירים אותך, תתחיל להשביז אותם. תספר להם כל הזמן איך זה מעצבן לצאת מהמשרד כל יום כשאין אור בחוץ, איך אישתך/חברה/מישהו רבים איתך ברגע שאתה חוזר הביתה.

תגיד כל הזמן משפטים כמו "כוסאמו המקום הזה, הרס לי את הבריאות הפרוייקט הזה" אבל רק ליד העובדים, לא הבוסים.

אם תעשה את זה טוב, לא תעבור שנה עד שכל הצוות הזה יהיה שבוז מהתחת וכולם רק יתלוננו במשרד כל היום. כיף חיים.

אתה תראה איך הם עושים פחות ופחות שעות.

לא צריך להשביז אף אחד, הם יישברו לבד.

בן אדם לא יכול לקרוע את עצמו בעבודה במשך הרבה זמן, ולא להישבר.

לדעתי צריך לתת את האקסטרה מאמץ כדי להוכיח את עצמך, אבל אסור לקרוע את עצמך, ובטח שלא להישאר שעות נוספות או להתחבר מהבית, אלא אם זה מעוגן בחוזה שחתמת (חתמת - אל תתפלא) עליו, ואתה מקבל על זה פיצוי הולם.

עם כל הכבוד לעבודה, יש גם חיים מעבר.

ואם כל העובדים האחרים רגילים לקרוע את עצמם, והבוסים דורשים ממך את אותו הדבר, תתחיל לארוז. אם אתה לא בראש של זה, זה לא שווה את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שיכולים להתמיד בזה אם יש חיזוק מהקבוצה. לא מדובר בעובד אחד שקורע את עצמו, זה כל הצוות. בגלל זה צריך למתן קצת את המוטיבציה של הקבוצה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

• תוכן חדש...