Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני יודע שכבר דובר על הנושא , הזמנתי 2 בוסטר התנעה זול מסין (אין לי משהו נגד מוצרים מסין זה יצא כך) , לצערי קיבלתי מוצר 1 תקול ושניהם לא מצליחים להתניע רכב מנוע 1600 בנזין (מניסיון)

זה המוצר המדובר

http://www.ebay.com/itm/371605857093?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=640614846198&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

כנראה שהמוצר הנ"ל תקול או פשוט חלש מידי , מחפש בוסטר התנעה שאני יוכל להזמין בתקציב 100 עד 300 ש"ח , עדיפות למישהו שיש כבר ניסיון עם אותו מותג, תודה.

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה ללכת על הטוב ביותר אז זה הדבר. חברה אמריקאית מוצרים הכי טובים שיש בתחום. הם מייצרים גם לצבא האמריקאי.

לי יש את ה NOCO GB 70 בוסטר מדהים אבל אתה יכול לקחת את הקטן ביותר הבוסטרים שלהם חזקים מאוד.

כל הסינים למיניהם לא שווים כלום תאמין לי מניסיון.

https://no.co/products/power/jumpstarters

עריכה אחרונה על ידי orenhazan
פורסם

אכן מוצרים מטורפים אני משתמש בו בעיקר להפעלת מוצרים שונים שעובדים עם שקע מצית 12v בדגם הזה יש יציאה כזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אכן מוצרים מטורפים אני משתמש בו בעיקר להפעלת מוצרים שונים שעובדים עם שקע מצית 12v בדגם הזה יש יציאה כזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה יקר לי , יש לך המלצה אחרת?

פורסם

מתעלק על השרשור:

האם אני יכול להחזיק את המוצרים הללו בלי תחזוקה וטעינה במשך שנה ברכב?

זה יהיה כנראה אופי השימוש שלי. רוצה לטעון פעם אחת ולשכוח בבאגאז'.

נניח שאני קונה מוצר איכותי או סיני באזור ה50 דולר או את ה NOCO הכי זול.

פורסם

גרסת הבסיס מוצהרת כ-400 אמפר. זה לא מעט נמוך מידי?

לפי ספר רכב, הרכב שלי דורש זרם התנעה של 520 אמפר וזה רכב סטנדרטי לחלוטין (מאזדה 3).

בפירוט של המוצר מצוין שהוא מסוגל להניע רכבים עם מנוע עד 4 ל', איך זה הגיוני?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

יש לי 3 בוסטרים סיניים כבר כמעט 3 שנים שעובדים נון סטופ ומניעים יופי גם רכבי דיזל ובנזין עם מנועים גדולים ומצברים פרוקים ,במקרים ממש קשים אני מחבר 2 בוסטרים ביחד. אף פעם לא איכזב אותי

תמורה הכי טובה במחיר המגוחך הזה

הבוסטר שאתה קנית הוא צעצוע והמחיר שלו בהתאם! תשקיע סה"כ עוד 100 שקל ותהנה

דוגמא לאחד שיש לי

http://www.ebay.com/itm/68800mAh-4USB-Emergency-Car-Jump-Starter-Power-Bank-Rechargable-Battery-12V-SOS-/381492941274?hash=item58d2c051da:g:2GsAAOSwLnBXV31y

נ.ב יש לשים לב ל2 דברים והם יחיו הרבה שנים

1 לנתק מייד אחרי ההנעה!

2 לא לתת הרבה סטרטרים במכה אחת ,החוטים סה"כ דקים ומאד מתחממים ,ופשוט נשרפים

בהצלחה

רמי

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם
מתעלק על השרשור:

האם אני יכול להחזיק את המוצרים הללו בלי תחזוקה וטעינה במשך שנה ברכב?

זה יהיה כנראה אופי השימוש שלי. רוצה לטעון פעם אחת ולשכוח בבאגאז'.

נניח שאני קונה מוצר איכותי או סיני באזור ה50 דולר או את ה NOCO הכי זול.

קח את ה noco הכי זול אתה לא תצטער מבחינת איכות המוצר אין מה להשוות לסיני הם עמידים בחום גבוה מאוד כמו תא מטען של רכב הם לא מאבדים מתח אתה יכול לזרוק אותו בתא מטען ולשכוח ממנו.

את שלי לא טענתי כבר חצי שנה והנעתי איתו כבר כמה רכבים וגם משתמש בו כמקור מתח 12 וולט ועדיין נורות המתח מראות שהוא מלא.

פשוט דבר מדהים.

פורסם

אורן, גרסת הבסיס מוצהרת 400 אמפר.

כמו שרשמתי למעלה, רכב סטנדרטי כמו מאזדה 3 דורש 520 אמפר בהתנעה, איך אפשר להיות בטוחים שגרסת הבסיס תתאים?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אורן, גרסת הבסיס מוצהרת 400 אמפר.

כמו שרשמתי למעלה, רכב סטנדרטי כמו מאזדה 3 דורש 520 אמפר בהתנעה, איך אפשר להיות בטוחים שגרסת הבסיס תתאים?

ה GB 20 חזק הרבה יותר ממה שאתה חושב לא כמו אצל הסינים שהנתונים שהם נותנים אין להם בכלל אחיזה במציאות. עם ה GB20 מניעים גם טנדרים שצריכים אמפר מאוד גבוה להתנעה.

אתה מוזמן לצפות ביוטיוב יש מספיק סרטים שאנשים צילמו בנושא.

תסתכל גם במפרט הוא מתאים להניע מנועי בנזין עד 4 ליטר.

פורסם

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2057872.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X15000mAh+Portable+Jump+Starter+Car+Battery+Charger+Mini+Power+Bank+LED+Light+12.TRS0&_nkw=15000mAh+Portable+Jump+Starter+Car+Battery+Charger+Mini+Power+Bank+LED+Light+12V&_sacat=0

זול אמין ועובד

(לא לשכוח לכבות מזגן ואורות בזמן שאתה מנסה להניע רכב עם מצבר מת, אחרת יותר קשה/בלתי אפשרי עם JUMPER)

• תוכן חדש...