Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גיר ייטי 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאבא שלי יש ייטי שנת 2011. אתמול האוטו הפסיק להעביר להילוך אחורי ולאחר נסיעה למוסך, הגיר הפסיק לתפקד לגמרי. במוסך בדקו ואמרו שיש צורך בהחלפת גיר.

לרוע המזל, הביטוח של היבואן נגמר לפני שבועיים.

האם יש מה לעשות במקרה זה מול היבואן? גם שידוע כי יש בעיה עם הגיר הזה והייתה תביעה ייצוגית נגד היבואן.

תודה.

פורסם

אין שום סיבה שבעולם שהגיר לא יטופל במיסגרת האחריות אם חלפו רק ששבועיים וכל ימיו טופל במורשה. תרים טלפון ליבואן וספר להם על המיקרה אני בטוח שטטופל הייטב!

פורסם
אין שום סיבה שבעולם שהגיר לא יטופל במיסגרת האחריות אם חלפו רק ששבועיים וכל ימיו טופל במורשה. תרים טלפון ליבואן וספר להם על המיקרה אני בטוח שתטופל הייטב!

אני מניח שזו משאלתך ומצטרף אליה בכל לב, רק שלפי החוק היבש זה לא חייב להיות + שינסו להפיל על הלקוח את זה שלא טיפל במוסך יבואן בטיפול האחרון (ללא קשר אם "נגעו" אז בגיר).

אין מה להפסיד בפניה למוסך יבואן וניתן להיות רק מופתעים לטובה.

alfa 156 2.5.

פורסם

דיברנו עם המוסך, נאמר שהאחריות נגמרה ואין מה לעשות. אני כן אנסה לפנות ליבואן ואם לא יעזור גם ליצרן, אבל עדיין הייתי רוצה לדעת אם מישהו החליף גיר במורשה ומה העלות?

במוסך שבו עשו את הטיפול האחרון, בדקו ואמרו אין מה מנוס מלהחליף גיר, לכן הייתי רוצה לדעת כמה זה יעלה במורשה ואיפה עדיף להחליף.

תודה

פורסם

אני באמת מקווה שפנייה ליצרן או ליבואן תיענה בחיוב כי אם לא תכין עשירייה לפחות ואין לך מה ללכת לעשות את ההחלפה במורשה אתה תשלם פי כמה וכמה ממוסך רגיל שלא לדבר על לפרנס את המורשה שמסרב כמחווה טובה שכולה האחריות פגה בשבועיים על תיקון הגיר. אני באמת לא מבין את זה.

פורסם

מאור,

אתה באמת לא מבין מוסך מורשה של היבואן שמסרב לתקן גיר ללא עלות? רצון טוב בכאלה מקרים ניתן על ידי היצרן/ היבואן בלבד. המוסך יכול לתרום את חלקו במרכיב העבודה והנחה על חלק (במידה וההשתתפות היא חלקית בלבד). אף מוסך לא עובד לשם שמיים.

• תוכן חדש...