Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2008 החלפת coil?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קניתי יונדאי גטס 2008 gls ידנית ובעקבות כמה תקלות נמכרה הרבה מתחת למחירון.

אחת התקלות זה שכשמשחררים קלאץ' הרכב לפעמים נותן גז בלי ללחוץ על הדוושה. מרגישים את זה בניוטרל, פתאום הסל''ד קופץ ל1500 ויורד לאט. הבנתי שכנראה שזה בעייה בcoil. האם יכול להיות משהו אחר שקשור?

כמובן שבהמשך השבוע כחלק מישור קו אעשה טיפול (החלפת פילטרים ושמן) כשהבנתי שגם הפילטר דלק טיפה סתום.

אשמח לעצות בנושא ישור קו.

פורסם

תתחדש! אין על הגטס מנסיון של לא מעט שנים איתה.....אתה עוד תהיה מבסוט! ראשית כל אין שום קשר לסליל ההצתה בעניין הסלד. צריך להתחיל בניקוי יסודי של המצערת ומנוע הצעדים ואני דיי בטוח שהבעיה תיפתר. בגדול המחלות הנפוצות של הגטסים זה אטם מיכסה שסתומים נוזל, צריכת שמן מוגברת מגומיות שסתומים בלויות והצטברות של בוצה אז אם אינך מבין תן לעיין מקצועית לבחון את מה שציינתי ואם תצטרך עזרה אל תתבייש לבקש. כמה קילומטרים עשה הרכב?

פורסם

תושה על העזרה!

הרכב עשה 140 אלף קילומטר, אשמח למישהו מהצפון שמומלץ כי אני לא ממש מחבב את המורשה של יונדאי (לא מקצועי מספיק בעיני).

פורסם

אבא שלי שנכח בבדיקת הרכב אומר שהמנוע לא היה נקי (לא ניקו אותו במיוחד לבדיקה) והמנוע היה בלי טיפת שמן או נוזל כלשהו וזה אחת הסיבות שקנה אותו למרות שההספק בבדיקה היה 73 (יש לו המון נסיון עם רכבים) ולפי מה שאמר לו הבודק זה דברים קטנים כמו פלאגים (שאחי כבר החליף בעצמו), שמן ופילטרים שיפתרו את הבעייה.

אני גם רוצה לציין שיש לי מספיק ''בשר'' מהבחינה הזאת שהוא נקנה ב16 אלף שקל בשביל להשקיע גם בטיפולים יותר יקרים (שמקווה ולא אצטרך).

• תוכן חדש...