Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי מיצובישי כריזמה 2002 אוטומטית ולאחרונה המנוע משמיע רעשי נקישות בזמן לחיצה על דוושת הגז. הלכתי היום למוסך (ע"פ ההמלצות הוא אמין) והוא אומר שזה דטונציה וישנה אפשרות יחסית זולה לעשות אינפוזיה שיש לה 60-70 אחוזי הצלחה.

לפני כן הלכתי למוסכניק אחר שטען שהרעש מהמנוע וצריך להחליפו.

מישהו פה נתקל בבעיה כזו או דומה לה והאינפוזיה באמת הועילה?

בתודה מראש!

פורסם (נערך)

רעשי נקישה בהאצה (בד"כ בסל"ד נמוך ודוושה לחוצה עד הסוף) אכן דטונציה. גם לי יש כריזמה (99, ידנית) וגם אני סובל מהתופעה.

המוסכניק שלי הציע 44K (לא האמנתי אבל ניסיתי, לא עזר), ואינפוזיה. אני סקפטי. אינפוזיה אמורה לנקות פיח מתא השריפה (אבל בסגנון הנהיגה שלי אני בספק אם יכולה להיות שם הצטברות פיח :wink:).

אני חושד בחיישן הנקישות, למרות שאין לי שום CHECK ENGINE.

האם למישהו יש קטלוג חלקים - אני זקוק למק"ט לחיישן נשיקות למנוע 4G92. תודה!

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...