Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט ויש כרגע בבעלותי הונדה אקורד שנת 2007 אני מאוד אוהב את הרכב ואין בו תקלות בכלל הוא נוח מת עליו אבל הדלק הורג אותי.

חשבתי לקנות סיאט איביזה כי הבנתי שהיא מאוד חסכונית. לא אכפת לי מהסוחב לא סוחב הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק ושיראה פלוס מינוס מכובד בגלל זה בחרתי את הדגם הזה.

השאלה היא איזה מכל הדגמים שלהם הכי כדאי לקנות? האם כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת 2013 או שזה מיותר וגם 2011 הם בסדר? מה הקילומטראז' הסביר שלהן? למשל בהונדה אקורד אני יודע שאחרי 200 אלף קיים קושי למכור.

אם אפשר להדריך אותי קצת

תודה

פורסם

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה בדיוק דגם של איביזה אתה מתכוון לקנות? דגמים אטמוספריים לא יתנו לך חיסכון בסדרי גודל לאומת האקורד, דגמי טורבו וDSG7 - לפני שאתה קונה אחת ממליץ לעשות חיפוש בפורום לקרוא על התקלות יש לרכבים האלו.

האם רכב חדש בא בחשבון? כי אז אולי תוכל לקנות דצ'יה דיזל או 208HDI. עם דיזל באמת החיסכון יהיה ניכר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא רוצה שום טורבואים ולא דיזלים וכל השיפורים האלה. רוצה רגיל אני לא נוסע הרבה עבודה מכללה בית וסידורים בעיר בעיקר אבל כל פעם שיש לי קצת יותר סידורים הדלק הורס אותי. אני מתדלק כל 10 יום 300 שקל והמיכל הוא 65 ליטר!!

על מיכל 65 ליטר הרכב הזה עובר 385 קמ על לנורה זה די הרבה לדעתי.

אני חשבתי על 2011 איביזה ידני 1.4 מה אתם אומרים על הדגם הזה?

יש לי חבר יש לו כזאת שנת 2013 אומר לי שהוא מתדלק בחודש 250 שקל והוא בערך נוסע כמוני

פורסם

האם המסלול שלכם דומה הגיוני שהאיביזה תהיה חיסכונית יותר.

סך הכול מנוע ה 1.4 אמין,הרכב ניראה טוב ולכן הרבה צעירים אוהבים אותו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אם הוא חשנה הרגלים, הוא יכול לשנות אותם גם באיביזה.

תכל'ס, איביזה ידנית תהיה יותר חסכונית מאקורד, בצורה משמעותית. נראה ךי בסביבות 40%

פורסם

לגמרי,סופר מיני ידנית תהיה חיסכונית ממנהלים אוטומטית.

• תוכן חדש...