Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ספלאש - 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי חיפושים רבים, אני עומד לקנות רכב! שניה לפני החתימה, אשמח לשמוע כמה חוות דעת אחרונות.

מדובר בסוזוקי ספלאש שנת 2011, יד ראשונה מפרטי.

42,000ק"מ (רכב שני במשפחה לטענתם)

הדגם ה"מפואר" (חלונות קדמיים חשמליים ושליטה על מערכת השמע מההגה)

טסט עד אפריל 17

טופל במורשה (רק טיפולי 15,000 לטענתם- כרגע בבדיקה במכון)

3 מכות פח לא משמעותיות יותר מדי (אחת קצת בולטת יותר) - לטענת בעל הרכב קיבל עליהן הצעה לתיקון - 1600ש"ח והוריד מהמחירון.

פנים הרכב נראה די חדש ושמור.

הוחלף מצבר לפני כחודש.

צבע ברונזה שאהבתי :-)

מחיר- 48,000 (כנראה לא מוכן להתגמש)

אשמח לחוות דעת על המחיר ועל הרכב באופן כללי (למרות שכבר החלטתי שהוא מתאים לצרכיי, אבל יצא לי לראות קצת ביקורות שליליות שהדאיגו אותי).

תודה מראש!

פורסם

לגבי המחיר צריך לבדוק ביד 2 בכמה מוכרים רכבים בשנתון,קח בחשבון שיש פה קמ נמוך לכן המוכר ירצה בהתאם.

הספלאש רכב אמין וחיסכוני,מנוע לא עצל.

החיסרון שיש לו תא מטען קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שנסע מעט, אבל לא מעט מדי.

קודם כל - בדיקת שלדה\תאונות ובדיקת מצב מיכאני.

יש לי סויפט 2013, שמבחינה מיכאנית זהה לספלאש. בהחלט לא אלוף האלופים אבל עושה את העבודה היטב ובאמינות.

אם הרכב מתאים לצרכים והבדיקה מעלה שבעל הרכב דובר אמת - סיכוי טוב שתהנה ממנו לא מעט זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב טוב.

מחיר גבוה בהתאם לקילומטרז'.

אני לרכב כזה דבר ראשון הייתי בודק שנעשו טיפולים כל שנה. כלומר אם הרכב עלה לכביש באפריל 2011 אני מצפה לראות 5 טיפולים שוטפים.

• תוכן חדש...