Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206 רעשים מהגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול שמתי לב שכאשר אני עושה פניה ימינה יש חריקות מהגלגל הקידמי השמאלי.

החריקות תלויות במהירות,כלומר במהירות גובהה יותר התדירות של החריקות ועוצמתם גדלות גם כן.

החריקות גם נשמעות כאשר נכנסים לבור או שעולה על במפר.

בהתחלה חשבתי שזה הבלמים שהיו כבר גמורים,אבל זה ממשיך גם אחרי שהחלפתי אותם.

בדקתי גומיות וחופשים בגלגל ולא מצאתי שום דבר.

אשמח לעזרה בזיהוי הבעיה ואיך למצוא את מקורה

תודה

פורסם

תרים באויר את אותו גלגל וסובב אותו עם היד או לחילופין הרם על בוקים את החלק הקידמי באןיר וסע באויר תוך שאתה מניח יד על הקפיץ של אותו צד שמרעיש...אם אתה מרגיש ויברציות בקפיץ הבעיה במיסב. אם ניראה תקין תצטרך להביט על המשולשים לראות שהתותבים שלהם שלמים. אם ניראה תקין הורד את הרכב מהבוקים ולחץ על אותו צד מספר פעמים תראה אם אתה שומע את הרעש אולי זה מהבולם באותו צד.

פורסם

עדכון

היום פירקתי את הגלגל ובדקתי את האיזור שוב.סובבתי עם היד את הגלגל,ולא הרגשתי רעידות.

שמתי לב שבהנעה ובתחילת נסיעה אין רעשים כלל,והוא מופיע רק אחרי 15 דקות בערך.

אין רעידות או משיכות בהגה בזמן שזה קורה, רק רעש.

אני אבדוק שוב מיד אחרי נסיעה נראה מה אני אמצא.

בכל מקרה מצאתי שיש לי קרע באחת הגומיות (תמונות),אבל לא חושב שזה הגורם לבעיה.

מה אתם אומרים?

20160809_104615.jpg20160809_104636.jpg

פורסם

גומיה קרועה תביא להתפתחות בלאי בתפוח ומשם ל"דפיקות" עמומות כאשר עולים על מהמורות.

אני בדרך כלל החלפתי תמיד בזוגות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מוט קישור למוט מייצב. אם בלוי גורם לרעשים בסיבוב הגה ובנסיעה על כביש משובש. לא כמו שאתה מתאר.

פורסם

נכון שזה לא הגורם לתקלה שהוא מתאר אבל כדאי להחליף. אותי אישית הרעש הזה מאוד מרגיש ובכל אפשרות אני מסתכל על המוטות כדי לחפש את הבלאי שבהם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...