Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :)

התחדשתי היום במיצובישי לנסר קלאסיק משנת 2008 עם 67000 ק"מ.

לרכב ספר טיפולים מסודר מאוד, אך לצערי מעולם לא עבר החלפת רצועת טיימינג.

אני רוצה לרתום את המומחים, ולשמוע את דעתם לגבי דחיפות ההחלפה.

האם אני יכול למשוך עוד קצת? כי מעבר לק"מ הנמוך הגיל גם אמור להיות פקטור.

בתודה מראש,

רמי :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

התבלבלתי עם 2009 סליחה.

כל 90,000 או 6 שנים .

לדעתי בצע החלפה למען שקט נפשי.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

אממ, הקנייה הייתה מפנסיונר בן 75 מאשדוד יד ראשונה (גם אני אשדודי).

הוא פרסם היום בצהריים, ואני קלטתי את המודעה בעבודה. יצאתי מוקדם בשביל לפגוש אותו, ופשוט נפלתי מהרגליים למראה המציאה. האוטו נראה ונוסע כמו חדש מהסוכנות.

אין גומי אחד יבש הכל חדש ורענן כאילו הוציאו את הרכב עכשיו מהמפעל.

הגיר פנטסטי והמנוע חרישי.

שילמתי 25000 שקל בלבד! הזוי כמה טלפונים הוא קיבל במשך השעה +- שהייתי אתו עד לקנייה.

לא היה לי צל של ספק שאני הולך לקנות אותה. האוטו שמור בצורה פנאטית עם ספר טיפולים מלא ומטופל במוסך של מיצובישי בלבד O_O.

הבן אדם חסיד של מיצובישי, לאחר הקנייה, הוא ביקש שאני אקפיץ אותו לסוכנות מיצובישי והוא נתן הוראה או משהו לקניית sportback חדשה.

בכל אופן, מה אתם אומרים, לעשות כבר טיימינג או שאפשר למשוך? הייתי שמח לקצץ בהוצאות קצת בזמן הקרוב אבל אם אין ברירה אז אין ברירה :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

אוקיי maxizem, תודה, ראיתי את העריכה של ההודעה שלך.

אם כך, על איזה מוסך אתה ממליץ באשדוד :) ?

יש למישהו מושג אם לנסר היא מסוג המכוניות שאם נקרע בהן הטיימינג לא נגרם נזק למנוע?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

סבבה תודה!

אשמח בכל אופן להתייחסות לגבי נזק פוטנציאלי בעת קריעת הרצועה.

מעניין אם בלנסר נגרם נזק למנוע בעת הקריעה או לא :shock:

פורסם

לא יודע לגבי נזק אקטיבי- יודע שנזק פאסיבי לפעמים גרוע יותר .

פאסיבי= רכב נכבה בדיוק בזמן הלא מתאים... נניח השתלבות כמו מפז על בני ברית לכביש בני ברית עצמו.

פורסם (נערך)

כן חחח, יכול להיות באסה רצינית O_O

נחכה לתשובה לגבי הנזק האקטיבי, מאוד מסקרן אותי :p

על כל פנים, שיהיה לילה טוב :) אני אעיין מחר בבוקר בהיפתחויות . (אם יהיו)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

אל תהמר ופשוט החלף רצועה או לפחות בדוק ויזואלית את מצב הרצועה הקיימת....אם אני זוכר נכון ניתן להסיר אצלך מיכסה טיימינג עליון ולהביט בה! הטיימינג ברכב זה פשוט ביותר כך שאולי כדאי לך לבדוק את האופציה של רק לקנות את הסט ולהיעזר פה באנשים לשם ביצוע ההחלפה.

פורסם

וואלה? אם אפשר לראות אותה עם פירוק קל זה הזוי :D

אני זוכר את הטלאות שהמכונאי שלי עבר כדי להחליף טיימינג ומשאבת מים בקליאו חחח

אני מקבל את התחושה שהאוטו הזה יותר קל לטיפול :p

פורסם

אתה צודק בתחושה שלך לחלוטין. הלאנסר הוא אחד הרכבים הנוחים והקלים לטיפול עצמאית. מרווח מאוד בתא המנוע והגישה נוחה למרבית המיכלולים. תושבת מנוע אחורית תחתונה לא ניכללת בקטגורית הגישה הנוחה ברכב הזה.

פורסם (נערך)

לפי אוטודאטה יש מפגש שסתום בוכנה במנוע הזה, אל תמתין שהיא תיקרע.

החלפת רצועה כל 6 שנים או 85 אלף, לכן אתה מאחר בשנתיים.

תוכל לראות איך הולכת העבודה בלנסר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?602129

בינתים רוץ לאבי חלפים ברחובות וקנה סט טיימינג כולל משאבת מים ונוזל קירור. מה מצב רצועות האביזרים?

סתם בשביל הקטע תפרק כיסוי טיימינג עליון לפי המדריך ותצלם לנו את הרצועה.

ואל תשווה לרכב צרפתי, צרפתים הגיעו מכוכב אחר.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...