Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריוס 1.5L

moshe128
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפרופיל נסיעה כנ"ל סביר שתקבל צריכה של בין 15-17 ק"מ לליטר. לפני שתרכוש בדוק במוסך מורשה כמה עולה החלפת סוללה - כדי שתדע מה סיכון המקסימלי אליו אתה נחשף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למיטב ידעתי לא מתקנים סוללה, כשהיא מתקלקלת מחליפים אותה בחדשה, אם זה באחריות אז כמובן בחינם.

הסוללה מורכבת ממערך סוללות קטנות. משפצים את הסוללות, מחדשים וגם מתקנים (מחליפים את הסוללה הפגומה ממערך - ניתן לדעת לפי דיאגנוסטיקה ממוחשבת). לא יודע אם עושים את זה בארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם ההבדל בין הפריוס דור 2 לדור 3 משמעותי?

הכוונה מבחינת חיסכון בדלק, אמינות של הסוללה לאורך זמן ובכללי אמינות של הרכב.

פורסם

פריוס דור 3 יעלה מינימום 50K, וגם זה לרכב עם קילומטראז' גבוה למדי.

האמת שאני כבר הלכתי לאיבוד באשר לרצונותיך.

פתחת שלושה שרשורים השרשור הזה שאנחנו נמצאים בו, השרשור הזה, והשרשור הזה

אני מבולבל לגבי, ולא מבין מהן דרישותיך - רכב אחד או שניים? מה התקציב הכולל?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמממ... צודק.

אני מכוון ל-2 רכבים. אחד של 7 מקומות (יש לנו 4 ילדים) שמיועד בעיקר לנסיעות משפחתיות ומדי פעם גם אחרות. סך הכל כ-10k ק"מ משוער בשנה.

רכב שני לרוב הנסיעות, הערכה של כ-25k ק"מ בשנה - מחפש משהו חסכוני בדלק. בשאיפה שיהיה משפחתי ולא מיני.

חשבתי להשקיע כ-30k ברכב הקטן וכ30 k ברכב הגדול. ברכב הגדול עם אופציה להוסיף קצת במידת הצורך.

תודה רבה.

פריוס דור 3 יעלה מינימום 50K, וגם זה לרכב עם קילומטראז' גבוה למדי.

האמת שאני כבר הלכתי לאיבוד באשר לרצונותיך.

פתחת שלושה שרשורים השרשור הזה שאנחנו נמצאים בו, השרשור הזה, והשרשור הזה

אני מבולבל לגבי, ולא מבין מהן דרישותיך - רכב אחד או שניים? מה התקציב הכולל?

• תוכן חדש...