Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מושבי SPARCO.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מושבי SPARCO, סביר להניח דגם הTORINO או TORINO 2 (שיש לו את הQUICK TILT למושב שאני צריך במכונית 2 דלתות), מישהו יודע (בערך) כמה עולה המושב הזה בארץ?

בכל מקרה, לעצם השאלה, אני רוצה להתקין או מושב אחד (נהג כמובן), אולי שני קדמיים (תלוי מה יהיה המחיר שאני ישיג), בפאג'רו קינג קצר.

אני מתאר לעצמי שהם לא יתאימו לתושבות המקוריות, ולSPARCO אין תושבות לפאג'רו, התושבות האוניברסליות קשות להתאמה? זה בטוח יתאים?

במידה ואני מתקין את המושבים האלה, צריך לאשר משהו ברישוי? זה יכול להוות בעיה עם הביטוח? במקרה ושוטר עוצר אותי, הוא יכול להוריד לי את האוטו מהכביש או משהו בסגנון?

המושבים המקוריים בפאג'רו קינג הם הידראולים (כמו במשאיות, יש למושב עצמו בולם זעזועים), אני מניח שאי אפשר להשאיר את זה אם אני מחליף את המושבים, נכון?

תודה

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

בקשר לתושבות-

אני מאמין שיש תושבות לפאג'רו גם לספארקו וגם לריקארו, אל תשכח שבפג'ארו משתמשים בתחרויות ראלי ומירוצי שטח...

בקשר לאישור ברישיון-

אין אישור לזה, זה לא חוקי לשים מושבים כאלה ברכב כי זה נחשב שינוי מבנה (תריץ חיפוש בפורום אם חשוב לך לדעת, שאלתי על זה לפני שבוע-שבועיים)

אדם.

פורסם

נכון בתאוריה זה לא חוקי אבל ליובל מלמד לדוגמא יש הסדר מסוים עם אישורים שהוא מספק במקרה של דוח ומביא לביטול הדוח לפי מה שהבנתי.

בקשר למושבים הכי טוב שתפנה ליובל מלמד עצמו ותשאל אותו בנושא , הוא היבואן של ספרקו בארץ והוא מטפל בכיסאות ויוכל להגיד לך מחירים מדויקים , כמו כן , תפנה אלי בפרטי אם תרצה טלפון של אחד הסוכנים שלו שגם יוכל לעזור לך ולברר בשבילך את הנושא ולטפל בך ביחס אישי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יובל עבר להרצליה:

רחוב המנופים 12 אזה"ת הרצליה. ( במתחם סובארו )

טלפון : 9577323 – 09 פקס : 9577324 – 09 נייד :5210634 - 050

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...