Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוכנות גז לקלפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי מהקישור שנתנו כאן ל-aliexpress. הגיע השבוע והתקנתי הבוקר. אפילו לא הייתי צריך להחליף את התושבות של הקודם, התלבש בול.

תודה על ההמלצה ותמשיכו לשתף ידע

פורסם
אם היה חלש מדי אז לא היה מחזיק, לא? כשהן עובדות הכל טוב, הבעיה היא שהן מתות מהר.

גם לדעתי אתה צודק, אבל צריך להבין איך הבוכנה עובדת. זה קפיץ גז? לאן הגז עובר כשהבוכנה מכווצת? יש לו תגובה לינארית או מה? (לא זוכר חישובי דחיסה), האם 100 ניוטון הם בתחילת/אמצע/סוף המהלך וכדומה. יש גם מצב שגיאומטרית החיבור לקלפה מפצה במידה מסוימת על חוסר לינאריות בהתנהגות הבוכנה.

אם תעלה חומר והסבר ממשי נוכל לנתח.

יוסי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנצלש

מחפש בוכנות של 320N לטובת הדלת של המיקרו.

הן בוכנות קצרות סביב 20 סמ בפתיחה ו12 בסגירה.

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אתה בטוח במידות? פתוח = 20 ס"מ?

הזמנתי בוכנות מעליאקספרס לדלת המיקרו שלי, 500N. אדווח כשיגיעו. אורך סגור 22 פתוח 28.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

500N, דלת סטנדרטית, אבל יש רק בוכנה אחת. בציר השני יש קדחים אבל אין בוכנה - את הבוכנה שתגיע אתקין שם ולא אתעסק עם פירוק הקיימת.

:turn-l:
פורסם
500N, דלת סטנדרטית, אבל יש רק בוכנה אחת. בציר השני יש קדחים אבל אין בוכנה - את הבוכנה שתגיע אתקין שם ולא אתעסק עם פירוק הקיימת.
500 נראה לי מוגזם לדלת של מיקרו, בדרך כלל שמים 120.
  • תוכן חדש...